16

186 12 0
                                    

După sărutul plin de iubire a trebuit să ne despărțim. Eu mi-am continuat drumul cu capul sus . Cum se face ca am ajuns de unde am plecat . Am ajuns din nou pe strada unde s-a batut Jack cu Leea . Leea , războinica mea . Nu ar da inapoi niciodată de la o luptă. Mă uit prin jur dar nu imi dau seama pe unde ar trebui să plec . Sunt două variante. Prima ar fi să o i-au într-o direcție a drumului iar cea de a doua variantă ar fi să mă urc într-un copac și sa caut castelul . Ar trebui să îl văd . Cum nu am noroc niciodată aleg să mă sui în copac . Observ în depărtare un turn parca . S-ar putea să fie castelul . Mă dau jos și o iau prin pădure mai urcând din când în când în copaci pentru a ma putea orienta . Leea se descurcă perfect la orientare . Imi e asa de dor de ea . Dar nu am nici un plan pentru când a să ajung la acel vampir . Ce as putea sa fac ? Nu e nimeni care sa imi răspundă la întrebare. Of , cât îmi lipsești Leea . Am intrat in zona castelului . Copacii erau negri și fără frunze . Iarba parca nici nu a existat vreo dată. Florilor spune că sunt multe tufe de trandafiri rosii . Mă apropii de castel și cu cât ma apropii mai mult cu atât panica ma acaparează. Mă uit la poarta din fier forjat. Care ar fi șansele să fi murit și colierul sa fi rămas? Fuck , dar am nevoie de el . De ce UNIVERSULE !! Deschid ușor poarta dar regret imediat . Se aude un scârțâit foarte zgomotos . Dacă nu a auzit asta înseamnă că e surd . Cu fiecare pas făcut spre ușa încep să respir din ce-în-ce mai greu . Ajunsă la ușa îmi dispar toate gândurile. Să sun la ușa sa nu sun? Să intru direct ? Ce să fac ?!? Usa se deschide singură. Asta a fost foarte creepy. Dar interiorul ma uimește, înăuntru predomină albul și roșul. Gură cred ca îmi ajunge în podea . Oare era asa și când am venit eu prima oară și nu am observat? Intru in living iar pe canapea nu era nimeni , ce ușurare. Poate nu e acasă , mai bine aș pleca . Dar pe gâtul meu simt o respiratie rece ca gheața. E aici , o sa fie cel mai groaznic lucru pe care o sa il fac . O sa ii cer ajutorul . Ce nu fac eu pentru tine Leea !?!
- Măi măi măi . Pe cine avem noi aici ? Ți-a luat ceva sa găsești drumul spre casă.
- E cam greu sa găsești castelul ăsta .
El se învârte în jurul meu iar apoi se pune pe canapeaua albă din catifea .
- Nu i-ei și tu un loc? Sunt sigur că ai multe de povestit .
- Stau bine si in picioare .
El își pune un pahar de whisky și se uita suspicios la mine . Mă examinează din cap pana in picioare apoi se apropie de mine si isi pune mâinile în jurul taliei mele .
- Să știi că nu am fost prea bucuros prin faptul că m-ai parasit . Dar ce mai conteaza , ești aici . Trecutul trebuie lăsat în urmă.
- Uite știu că ești supărat pe mine dar am nevoie de ajutorul tău .
El se uita confuz la mine iar apoi pe fata îi apare un rânjet arogant.
- Cu ce sa te ajut ?
- Leea ......
- Ce e cu micul lup depresiv ?
- Am nevoie de colierul din aur roz .
- Și eu de tine dar m-ai parasit . Nu primim mereu ce ne dorim .
- Daca mă ajuți cu Leea poti să îmi ceri orice .... spun învinsă.
- Imi place cum suna asta . Te voi ajuta . Iar condiția este să fii sclava mea si sa faci ori ce îți zic eu . Fără ca tu să evadezi .
- Dar asta e prea mult .
- Asta s-au înțelegerea pică .
- Bine . Imi dau cuvântul de onoare ca voi face ori ce zici tu .
- Și îmi vei respecta regulile .
- Și îți voi respecta regulile. Dar tu trebuie să o bagi pe Leea în coliere și să o scoti altfel înțelegerea pică .
- Cu plăcere.
Dispare pentru câteva secunde dar se întoarce cu colierul în mână. Mi-l pune la gât apoi spune .
- Colier , capturează lupul în viața.
Colierul strălucește.
- Colier eliberează lupul .
Colierul strălucește iar .
Leea , ești aici ? Elisa? Oh , Elisa m-ai salvat . Imi era atât de dor de tine . Nu vreau sa ne mai certam vreodata . Nici eu . Elisa , ce cautam iar lângă acest monstru ? Ca sa te scot a trebuit să fac un târg cu el . Voi fi sclava lui . Nu , nu ,nu , nu . Nu trebuia sa faci asta . Nu meriți fii sclava din cauza prostiei mele . Fapta este facuta . Dar tot ce contează este că acum putem trece prin asta împreună. Doar noi două contăm. Suntem noi două împotriva tuturor. Asa va fi mereu .
- Acum esti doar a mea . După atâta timp ești doar a mea .
El vine si ma ia in brate , o aud pe Leea cum mârâie . Ce dor mi-a fost de mârâitul ăsta enervant.
- Care sunt regulile ?
- Pentru început. Mi te vei adresa cu stapane .
- Da, stapane ...
- E mult mai bine ca înainte. Acum sa mergem sa vezi noua noastră camera .
Raman masca când aud cuvântul"noastra " . El ma prinde de mână și ma duce sus . Elisa , nu cred ma voi putea controla pentru mult timp . Trebuie doar sa ii facem pe plac câteva zile iar apoi o sa o lase mai moale . Știu și eu . Eu zic ca mai bine sa stai tu la control deocamdată până încerc controlez . SI SA NU II RUP CAPUL LA MONSTRUL CARE MA DISTRUS!!! Nu mai urla în cap la mine . Vom face noi cumva . Dar deocamdată sa incercam sa il ascultam . O sa incerc sa ma abțin. Dar nu te asigur ca nu o sa mai urlu din când în când la tine in cap . Mă sacrific eu . Ce dor imi era de tine . Cineva care ma intelege si ma ajuta când dau de greu . Si mie îmi era dor de tine . Era groaznic acolo .

Multumesc pentru susținere. Ne revedem la următorul capitol. 💖❤💖❤💖💜💖

Călătoria Unui Rougue Where stories live. Discover now