42

95 5 0
                                    

Pov. ELISA
Încă o zi din multe alte zile de când stau închisă. Cred ca a venit toamna , iarba începe să fie din ce in ce mai rară , începe să fie mai frig iar blana mea devine mai groasă și călduroasă. Tot ce fac este sa stau sa mănânc si sa beau apa . Wow , ce productiv .

- La naiba ! Nu mai pot sa stau aici !

Mă izbesc în gard dar ca de obicei nu reușesc să fac nimic . Mă izbesc în repetate rânduri în gard dar nu reușesc nimic .

- De ce e asa de tare !?!

Mă sui pe căsuță și incerc sa sar dar ajung doar pe la jumătate și oricum e inchis și sus . Mai încerc dar nu reușesc. Elisa calmează-te. O sa te obosesti în zadar. Nu mai pot Leea ! Nu mai pot sa stau si sa vad ca trece timpul iar eu stau închisă aici . Nu mai vreau . Știu dar...... Știi ce ? Continuă, poate se slăbește. Bine .

După ore întregi în care ma chinui sa .... sa fac ori ce nu reușesc nimic . Cad extenuata la pământ. Respir foarte rapid și cred că am un atac de panică. De ce te stresezi asa de tare ? Vreau doar sa iesim de aici . Mai este ceva . Știu că nu îți place să stai închisă într-o cușcă, vreau să te simți din nou liberă. Știu că în interiorul tău urli de tristețe. Simt cum te topești pe interior și cum te consumi din cauza asta . O sa te scot de aici ...... cu ori ce preț. Elisa știu la ce te gândesti si nu imi place . O sa fii liberă, nu o sa mai stai in cușcă. Elisa , nu face asta . Cum ai spus si tu , o sa fac ori ce sa nu simți ce e durerea .
Oftez învinsă dar îmi iau inima in dinti .

- James !!! James , știu că ma auzi !!!
- Ce e drăguță?

Apare dintr-o dată cu un zâmbet arogant . Și cu privirea de parca ar știi ce vreau . Mă enervează doar cu prezența. Elisa nu fa asta ....

- Ce vrei în schimb ca sa ma scoti din cușcă asta ?
- Nu vreau nimic .
- Fi serios , nu m-ai ține aici doar asa de drag .
- Uite , ce vreau eu e foarte simplu si direct . Noi vampiri avem dreptul la animale de companie , numai ca doar unul pe viață. Deci am nevoie de un animal puternic , un vânător excelent , cu instincte de supraviețuire dar în același timp ascultător și loial .
- Ai descris un vârcolac.
- Exact , nu am știut până acum că varcolaci se potrivesc perfect descrierii mele până te-am intalnit dar este o problemă .
- Varcolaci sunt loiali dar nu asculta decât de un Alfa , dar ai gresit varcolacul , eu nu ascult nici de Alfa .
- Dar aici intervine nevoia ta de a fi liberă. Te voi scoate de aici și îți voi da un loc perfect . Un loc pentru antrenament , o câmpie deschisă pentru ori cât ai vrea sa alergi . Mâncare de care vrei tu si o sa iesi și la vânătoare. Dar în schimb vreau ca tu sa fi animalul meu de companie , vreau să mă asculți. O sa iti dau un trai la câte nici nu ai visat .
- Și dacă refuz ?
- Vei sta in cușcă asta pentru totdeauna .

Elisa vom ieși din asta , dar asta e ca si cum ai face pact cu diavolul . Scuze dar asa e cel mai bine .

- Cu o conditie . Dacă ma muști sau măcar încerci să mă muști pactul se rupe și eu sunt liberă sa plec.
- Nu sunt un obsedat de sânge, voi reuși să fac fata .
- Mai vedem noi .
- Deci esti de acord?
- Da ...
- Dar cum pot fi sigur că nu cei încerca să evadezi .
- Eu nu mint niciodată. Și încă ceva , fara aur roz .
- Te invit la libertate .

Mă transform în lup si îl văd cum deschide ușa. M-am condamnat la o viață nefericită și plină de vampiri si reguli . Sper sa ma ierți vreo dată Leea . Eu nu pot sa stau supărată pe tine , Elisa . Dar vreau sa stii mi-ai frânt inima .
Lacrimi acide îmi curg și se lovesc de oarba și așa uscată. Cu capul în pământ și mergând târâind picioarele merg în urma lui , a vampirului ce ma făcut sa regret ca m-am nascut . Inima ma in teapa și lumea parca nu mai este cum era inainte . Elisa vreau sa facem schimb de locuri . De ce ? Pentru ca nu pot sa suport gândul te-ai sacrificat pentru mine si eu stau si ma uit .

Pov. Leea
Elisa nu știe, dar eu stiu ce vroia sa spuna .Nu vreau ca ea să vadă viața în alb și negru . Vreau ca ea să vadă viața ca pe un dar nu un blestem . Eu nu mai pot vedea viața color , mi-am pierdut această strălucire. Lumea o văd cum e ea cu adevărat, cruda și nemiloasă. Dacă ești slab aici nu te ajuta , te calcă în picioare. E o junglă unde trebuie să supraviețuiești, sa lupți ca sa trăiești. Eu voi lupta mereu pentru a o ajuta pe Elisa . Ce a suportat în cușcă nici nu vreau sa imi imaginez. E adevarat ca ușor ușor ma stingeam în cușcă dar nu vreau sa o vad cum se sacrifică și cum ar face și ea tot ce poate pentru a ma ajuta . Eu o sa reusesc sa traiesc aici . Macar daca o sa am loc o sa stau cât mai departe de el . Nu o sa stau niciodată lângă el pentru că vreau , o sa stau pentru că ma va obliga.

Viata nu ne da mereu mura în gură , ea ne da lamai din care nu putem face nici limonada 😖😖😔😔. Multumesc pentru susținere. ❤💜💜💖❤❤💜 🐺🐺🐺

Călătoria Unui Rougue Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum