🌟30🌟

127 9 1
                                    

Trebuie sa insemne ceva cartile astea . Poate mi-a lăsat o pistă . Prima e "Gradina cu spini" . Îi plăceau mult trandafiri . Poate  e o grădină cu spini pe aici . Cred ca este în spate în foișor.  A spus că era locul ei preferat . Trebuie să fie ceva acolo . Aud ușa de jos ca se deschide .
- Am ajuns!!!
A , da,  Mike . Oare cum pot scapa de el fără să observe . Cobor jos și îl văd pe canapea cum cauta un film la TV . Mă pun si eu pe canapea si ne uităm la un film de acțiune.  Eu încep să casc și să mă prefac somnoroasa. 
- Vad ca iti este somn . Mai bine te-ai duce sa dormi .
- Bine . Noapte bună .
-Noapte bună .

Urc  în camera și încep să caut o lanterna . După ce o gasesc sar pe geam și ma duc la foișor.   Parca e mai înfricoșător aici decât când am fost prima dată.  Haide Bella . Unde ai ascuns cealaltă pagină din jurnal ? Ma uit prin jur dar tot ce văd sunt numai trandafiri rosii . Haide , trebuie sa fie ceva . Trandafiri , trandafiri,  trandafiri și trandafiri . Mă uit pe jos și observ ca pe jos  este un covor cu crini . Bella , de ce ai alege un covor cu crini dacă tot foisorul e cu trandafiri? Dar dacă nu ea a pus covorul pe jos . Dacă la pus Mike . Ar fi o idee . Hai sa îl dăm la o parte . Am strâns covorul iar sub el era pictată Bella cu un trandafir in mana iar trandafirul era pictat pe o portiță.  Deschid portița  iar  după ea era încă o carte , era o copie al romanului "Sub umbra copacului " , dar când am deschis-o am gasit o foaie . Poate e pagina ruptă. 

Nu era pagina ruptă.  E o pagină goală.  Iau cartea și pun totul cum era . Urc inapoi in camera si pun cartea sub pat lângă jurnal . Mă pun si eu in pat si ma tot gandesc la covorul ăla . Este imposibil ca Mike sa nu fi văzut portița când a pus covorul . Orb nu cred că era . Poate nu a vazut-o? Nu , e ceva ce nu se leaga . Bella nu ar fi avut timp sa puna toate astea dacă în jurnal scria ca o sa o omoare . Dar dacă mai este o pagină unde e ? Cine a rupt-o? Nu avea cum sa pregătească toate astea din timp . Putea sa faca astea doar dacă...... Doar dacă nu a omorât-o și e încă în viață..... Nu pot sa cred , totul are mai mult sens acum . El dispare des și încă o iubește .  Iar ea a lăsat câteva lucruri în urma pentru a putea fi găsită.  E vie ..... E Vieeee !!!! Trebuie să o găsim rapid . Dar el de ce se comporta asa de frumos cu tine daca ea e încă în viață? Nu stiu .  Dar totul e atât de intens și nu sunt sigura dacă o sa reusesc . Dar trebuie! Trebuie să o gasesc .

Cu hârtia aia trebuie să fie ceva . Scot hârtia de sub pat și ma uit mai atent la ea .  Adulmec puțin în jur și simt miros de lămâie.  Miros foaia , a scris cu suc de lămâie.  Fata deșteaptă . Iau fierul de călcat și dau o dată peste hârtie și apare un text .

Dacă citești asta și sper ca nu esti tu Mike , înseamnă ai reusit sa rezolvi puzzle-ul  . Deocamdată sunt închisă undeva , dar nu stiu sigur unde . aduce la casa asta fara sa vad dar o sa incerc sa las câteva indici în timp ca ne întoarcem  . Cate un indiciu micuț și ascuns bine pentru a nu fi găsit de el . Asa sper ca o sa ma găsesti cititorule și sper nu ii spui lui Mike ca am sa fac asta . Te rog sa ma găsesti,  sunt încă în viață.  O sa las cate un indiciu la 2 săptămâni pentru a știi sunt in viata . Sper sa reușești le găsești
       
                                        Semnat 
                                                     Bella Rose

Călătoria Unui Rougue Where stories live. Discover now