10

239 15 0
                                    

Pov. Leea
Mă trezesc pe iarba rece și umedă din pădure.  Mă doare capul groaznic , ma trezesc buimacă.  Zici ca am băut si drogat aseară.  Încă sunt lup, se pare . Mă întind ca o pisică și ma ridic scuturandu-mi capul ca sa îmi mai revin . Elisa tu cum esti ? ..... Elisa ești ok? Elisa ! Mai scutur puțin din cap . Nu mai țipa ma doare capul atât de tare zici ca am dormit pe pietre . Asta am si facut . Mă mai plimb prin pădure . Imi e foame . Unde sunt toate animalele !?! Simt miros de friptura . Mă las condusa de miros  alergând ca o nebună dar pun frâna brusc când îmi dau seama că e un sat de varcolaci . Ce ma fac? Fugi !! Dar... Observ cum ies vârcolacii afară.  O i-au la fugă ca la maraton . Mă uit in urma și observ ca nu e nimeni când îmi întorc privirea dau de ditai prăpastia.  Pun frâna dar puțin cam târziu , dar ma transform în ultimul moment în om și ma prind de o rădăcină.  Macar bine ca sunt in rochia aia "magnifică".  Mă trag pe marginea prăpastiei și încep să țopăi de fericire .
- Sunt vie !! Sunt vie! Dar nu cred că  pentru mult timp .
Observ cum vin un grup de băieți.  Cred ca ei au venit după mine . Mă înconjoară și eu mă panichez . Mă întorc în toate părțile dar sunt înconjurată. 
- Ce cauti aici ?
Eu ma transform în lup.  Elisa ce sa fac ? Apara-te! Imi este frică.  Sunt 5 iar eu sunt de una singură și slăbită.  Concetreaza-te! Cine sa luptat cu demoni ?  Eu . Cine  sa luptat cu demoni  !!EU! Atunci , cine va infrange 5 masculi !?!EU !

Intru cu forta într-un varcolac și îl izbesc de un copac și lesina.  Unul ma mușcă de picior dar eu ma întorc și îl  împing într-o piatra , încă unul leșină.  Mai sunt 3 . Pe cei 3 îi rezolv rapid și dau să plec dar în fața mea apare un lup uriaș cenușiu , Alfa . Elisa , eu nu pot lupta cu un Alfa . Atunci fii în defensivăSi ce sa fac? De unde sa stiu eu ? Apărați spatele .  Ma mentin tare și ma învârt o data cu el într-un cerc al infinitului , aruncandu-ne priviri dominante . Normal ca el ma domină dar nu las sa se vada asta . Încep eu batalia , sar în spatele lui și îl mușc de spate . El se transformă în om și ma da jos de pe el aruncandu-mă pe jos . Mă ridic rapid și sar din nou dar se ferește și ma tranteste de un copac strangandu-ma de gât.  Dar apoi îmi dă drumul . A câștigat. 
- Transformă-te !
Mă conformez și ma transform în om Imi las privirea în jos in semn de supunere . Știi vorba aia nu ? "Capul plecat sabia nu il taie" . La noi e invers . "Capul plecat sabia îl taie " . Se apropie de mine si eu îmi țin în frâu emoțiile.  O sa ma omoare , o sa ma taie în bucăți și o sa ma arunce în râpă.  O sa fiu ciugulita de vulturi . Imi prinde fata într-o mână și mi-l ridica . Se uita uimit la fața mea . Imi studiază toate trăsăturile fetei , conturand toate detaliile cu vârful degetelor .
- E imposibil ! Eliza ?
Eu ma îndepărtez și ma uit confuză la el . Eu nu sunt  Eliza , ci sunt Elisa . E o diferență.  Cred ca ne confunda cu cineva . Sigur .
- Cred ca ma confunzi.  Eu sunt E-li-sa nu , E-li -za . Este o diferență. 
- Arăți exact ca ea . Ai părul ei , mirosul ei și chiar fața ei . Numele este un semn ca esti a mea !
Vine agresiv spre mine si ma prinde de încheietura, strâns .  Ochii lui , sunt galbeni,  lupul îi este la conducere .
- Lasă-mă.  Sunt Elisa , nu Eliza ta !
El nu ma asculta și ma târâie spre satul lui . Serios , de ce toți ma taraie fără să mă asculte !?! Sunt o ființă,  nu sunt o păpușă ce o târâi după tine . Incerc sa ma eliberez dar nu reușesc.  Ce sa fac? Musca-l ! Dar sunt om ? Sa știi și noi oamenii avem dinți și canini . Bine spus . Îl mușc de mână și îmi dă drumul . Dau sa fug dar sunt prinsă de altul . O , serios !?! Cred ca e Beta , are un aer de vezi doamne ,, Eu sunt Beta , tu esti o inspecta .  Tu trebuie să te supui . Eu sunt important " E un câine al lui Alfa . Dar nici ăsta nu e mai presus . Intrăm în casă lui Alfa . Cum îmi dau seama ? E cea mai mare dintre toate . Mă pune obligat/forțat pe canapea cu Alfa lângă mine .
- De acum vei locui aici ! Totul de aici e numai al tau  , iubire .
- Stai putin . Cred ca e o greseala . Eu nu sunt iubita ta !
- Mmmrrrrr .ESTI IUBITA MEA SI TE VEI COMPORTA CA ATARE ! 
- Eu nu sunt iubita ta !
- Ba esti . Asa ca nu ma pune sa i-au măsuri mai exigente .
Nici nu îmi dau seama când beta sa evaporat iar Alfa stă nervos în fața mea .
- Vom avea niste reguli . Ca sa nu ne supărăm. 
1. O sa te supui mie !
2. O sa ma strigi iubire!
3. Dacă ai nevoie de ceva , sa imi ceri , mie .
4. Să nu fugi !
5. Ai grija la limbaj !
6. O sa ma anunți când pleci !
7. O sa pleci doar cu mine sau cu însoțitor !

- Eu nu inteleg . Asta e pușcărie! Cred ca le ai din închisoare. 
- Nu . Si sper sa le respecți,  pentru a nu fi nevoit să  te rănesc. 

Să o creadă el ca îl voi asculta . Nu m-au îmblînzit atâția , cu ce se crede el mai special . O sa evadeze în stil mare . Eu deja fac planul , dar o sa am nevoie de cateva chestiiDeja ai uitat regula 3 . Dacă am nevoie de ceva sa ii cer . Suntem chiar malefice . Nu sunt păpușa nimănui.  Dar o sa fie mai greu sa EVADAM dacă el o sa fie mereu în spatele nostru . Cum sa numim operațiuneaAm eu o idee . Ce zici de "Evadare din Alcatraz"   ca daca tot suntem la închisoare.  Perfect . O sa trebuiască sa îl suporți câteva zile . Nu trebuie știe de mine . Să sperăm că o să supraviețuiesc. 

Gata și capitolul nr . 10 . E ora 02: 05 , iar eu am stat sa termin următorul capitol   . Multumesc pentru voturi . 💜💖💜💖
Daca va place ceea ce scriu lăsați o steluță și un comentariu cu : Cum credeți vor evada ? SI Cine este Eliza si ce sa intamplat cu ea?

Călătoria Unui Rougue Where stories live. Discover now