19

168 12 1
                                    

Drumul a fost foarte plictisitor.  El punea câte o întrebare și tot el răspundea . Nici nu stie în ce sa băgat,  joc jocul tăcerii foarte bine . Să vedem cât o să reziste .  Ajungem la o vilă uriașă , din interior se aude o melodie lenta si liniștitoare.  Elisa , mă dor urechile.  Dar melodia nu e zgomotoasă.  Foloseste o frecvență foarte ridicatăPoti să o suporți? O sa incerc dar să știi nici tu nu o sa poti sa o suporțiO sa ma descurc eu , tu sa fii bine . Cu cât ma apropii mai mult aud un fluierat foarte ascuțit ce îmi taie auzul pe moment dar îmi revin puțin .  Intrăm înăuntru,  sunt multe femei la braț cu un vampir . Se pare ca numai eu am o rochie simplă și albă  . Toate au rochii pompoase și închise la culoare . Sunt o pata de vopsea albă pe o cămașă  neagră.  Incerc sa ma calmez pentru a nu-mi pierde controlul . Vampirul cu care am venit ma prinde de braț ca și celelalte "cupluri". Eu nu spun nimic , nu am de gand sa îi fac pe plac . Melodia mă derutează complet , încep să văd în ceață,  dar îmi revin . Simt cum în capul meu e o furtună.  Chiar e ! Si tornada se apropie agresiv de mine . În cât timp ajunge ? În cam 30 de minute . Dacă o sa ies afara o sa se oprească? Da , muzica îți derutează simțurileO sa ies in cam 25 de minute . În fața noastră se afișează o fata si un băiat cam de varsta mea .
- Hey,  Darius . Ea este prietena mea Iris.
- Încântat de cunoștință,  Iris .
- Dar domnișoara de lângă tine cine e ?
Toti se uita la mine dar eu imi întorc capul refuzând să îi privesc .
- E putin cam supărată.  Ea e Elisa , e vârcolac .
Mai avea puțin și îi spunea și cum m-am născut .
- Încântat,  Elisa .
Încearcă să îmi sărute mâna dar eu mi-o trag agresiv și ma uit urât la el . Nu îmi place de el ! Da , duce cu zaharelul . Pun pariu ca are fata asta pentru seara asta apoi alta . El îmi aruncă o privire confuză și se prezintă și el .
- Eu sunt Joe .
Eu imi dau ochii peste cap .
- Nu o băga în seamă,  e puțin morocănoasa.  Nu-i asa ?
Eu imi întorc privirea examinăm camera . Vampiri bogați și sclavele lor . Cum sunt și eu .... Nici nu îmi dau seama când îmi curge o lacrimă. El se uită cu milă la mine . Si mă trage într-un colț mai retras . Imi șterge lacrima și îmi spune .
- Esti bine ?
Eu ma întorc și dau să plec dar ma prinde de mână. 
- Doar nu încă nu vrei să vorbești cu mine ?
Eu nici nu ma uit la el .
- Era doar o glumă. 
Eu îi zâmbesc ma apropii de fata lui și când vrea să mă sărute îmi afișez iar fata supărată și ma îndepărtez.  Cu o privire ,, și asta a fost tot o glumă" .
- Să știi că jocul ăsta se joacă în 2 .
Eu îi arăt degetul din mijloc și ma îndepărtez.  El vine si ma prinde de talie .
- Imi acorzi acest dans ? Normal ca da .
Mergem pe ringul de dans iar melodia s-a schimbat în una lenta . Elisa , tornada e aproape.  Deja îi simt vântul cum se apropie.  Plec acum . Incerc sa plec dar nu ma lasa . Tot incerc cu toată forța mea .
- Muzica nu sa terminat. 
Elisa e lângă mine !! Fugii . Încep să mă panichez si încep să îl lovesc cu pumni . A ajuns ....Vederea mi se încețoșează,  urechile simt cum îmi pocnesc . Imi pierd echilibrul.  El ma tine strâns de talie . Leea preia controlul!! Acum .

Pov Leea
Preiau controlul și incerc sa ma echilibrez . După ce mă stabilizez puțin îl împing și nu reușește să mă țină și scap . Fug cât ma țin picioarele și ma mai izbesc în unele persoane dar nu bag de seamă.  Vederea nu ține cu mine , nu vad nimic clar . Dau de ușa și o deschid forțat.  Fug afară și cad pe jos . Vederea îmi revine ușor , ușor și urechile încep să își revină. Mă ridic și ma simt putin slăbită.  Clipesc de câteva ori pentru a-mi reveni complet . Simt o mână pe umărul meu și ma intoarce forțat . Scârba se uita urât la mine . Eu imi îndrept coloana și mândră cum sunt îl privesc în ochii . Imi dă o palmă . Jocul ăsta se joacă în 2 . Imi ridic  și eu mana sa ii dau și eu una ,dar raman cu mâna în aer când îi aud vocea . Te rog , Leea. O să o pățesc  . Trag aer în piept și îmi las mana jos . Ma îndepărtez de el și îmi bag mâinile în păr. Pentru tine fac asta . Mă duc din nou în fața lui și reiau poziția de drepți.  Imi mai da o palmă și încă una și încă una și încă una și tot așa până am fața plină de vânătăi . Dar am păstrat poziția , nu am vărsat o lacrimă.  Imi prind părul pentru a vedea toate loviturile . O să îl rănesc psihic.  Iar la final îmi mai da o palmă și îmi curge sânge de la gură.  Cred ca mi-am mușcat maxilarul . Din spate vine un vampir și îl îndepărtează și perechea acestuia mă ia în brațe. 
- Lasă-mă!!
- Frate , a reacționat asa de la muzica , frecventa a fost una prea ridicată. 
- Deci am lovit-o pentru că se salva ?
- Esti un mare dobitoc !! striga fata de lângă mine .
Eu ma îndepărtez de ea și plec spre masina . Nu am nevoie de mila nimănui.  Leea , de doare tare ? Sunt bine . Sigur ? Da , sunt bine... dar el nu va fii . Nu o sa ma vindec . Cand o sa imi vada fata o sa ii pară rău.  Leea ....dar Te va durea ... Dar pe el îl va durea mai mult . O sa implore sa ma vindec și eu nu o sa fac nimic și nici pe tine nu te voi lasa la conducere . O sa il doară mai mult ca pe mine . O sa îți para rau , Darius !!

Călătoria Unui Rougue Where stories live. Discover now