31

114 7 0
                                    

Mă trezesc de dimineață din cauza unui coșmar groaznic . Încă le mai aud țipetele și fetele ingrozite .  Ieri după ce am urcat sus am dormit pana acum . Nu îmi place de Alok , e prea interesat de mine si nu imi place asta . Trebuie să ies puțin la aer curat . O sa ies si o sa fug puțin prin padure . Mă ridic și ma duc in baie ,ies cu prosopul pe mine si caut prin șifonier . Nu iau ceva special . Vreau sa fug ca lup . Inima începe să îmi bată din ce in ce mai tare . Simt cum aerul nu mai vrea să iasă din piept . E cineva aici . Simt o respiratie rece și o privire ce imi inspecteaza tot corpul . Macar  bine ca m-am îmbrăcat . Mă întorc brusc și mă prinde cu forta de vampir și ma imobilizeaza.  E blond și puțin mai înalt. 
- Mrrrrrrrr.
- Se pare ca cina mea e varcolac astăzi. 
- Mănâncă asta .
Ma transform în lup si îmi dă drumul speriat . Eu mă  învârt în jurul lui ca atunci cand imi inconjor prada.  Sar pe el și îl dobor , chiar atunci când  vroiam sa ii rup capul pe ușa intra Mike .

- Leea , vezi ca a venit un prieten de al lui Alok .
Se opreste brusc când ne vede . Ma distras pentru o secundă  și el a scos un fluier care  ma surzit.  Mă îndepărtez și scheun .
- Nu mai esti asa de dură acum, nu?!?
Eu ma enervez și ma reped la el apucandu-l de brațul cu fluierul și îl mușc strâns. 

- Aaaaa!!
Arunca fluierul și eu îi dau drumul apucand fluierul și fărmându-l  în fața lui .
- Leea , ajunge . Transformă-te!
Mă transform în om , îl împing cu umărul în timp ce ies pe usa .
- Haide , Leea . Nu te supăra .....
- Plec la o plimbare . Ne vedem mai târziu.  Avem ceva de discutat . îi spun continuandu-mi drumul .
- Leea.....

Ies afara si ma transform în lup , ma uit la fereastra de la camera mea si vad vampirul rânjindu-mi diavolesc .
- Mrrrrr.
Nu îmi place că se adună mulți vampiri aici . Se intampla ceva chiar sub nasul nostru și noi nu stim nimic. Ceva sigur nu e in regula . Dar ce ? Să fie în legătură cu plecarea din ce in ce mai deasă a lui Mike și indiciile lui Bella ? Se poate . Poate a încercat evadeze ? Sigur asta sa intamplat . Înseamnă că e încă viie. Trebuie o găsim rapid . Dar cum ? Să îl urmărim la următoarea lui plecare . Sigur o sa o găsim mai rapid . Trebuie să fim discrete . O sa il urmăresc ca lup. Asa o sa fiu mai rapidă.  Acum cred ca ar trebui să ne întoarcem.  S-a sa cam întunecat.  Te descurci? Sigur , e doar întuneric.  Leea ? Da .Luna . .... e luna plina .... Cum ? Ma uit la  luna și o observ printre nouri . Trebuie să ajung înainte să mă prindă razele lunii . Nu aici , nu acum ...

O iau la fugă și deja încep să văd și să aud vocile ce țipau . Acele țipete , nu le pot uita , iar când e luna plina pot sa vad mult mai bine , sa citesc persoane . Ultima persoana a fost Alok . Deja le aud . Dacă nu ajung in casă la timp o sa vorbesc sau chiar sa surzesc . De asta am fost nevazatoare. Am văzut un lucru ce ma marcat .

Te implor nu !!!!
Lasă-mă!!!
Nu te apropia!!!!
Oprete-te !!!!!!
Nu !!!!!!
Te rog!!!!
Ce vlei de la mine ??

Ultima a fost o voce de copil . A omorât un copil . O micuță fetiță,  un pui de om . Un mic ingeras .
-TE OMOR !!!!! AI AUZIT ?!?!? TE OMOR !!!!

Mă transform în om și nici nu ma mai intereseaza celelalte țipete . Ajung ca un fulger și intru in casa furioasă.  Si îl văd cum sta cu prietenul lui pe canapea bând cine stie ce bauturi . Mă înving în gâtul lui și îl izbesc de perete . Ochii mei devin  galbeni părul meu se face alb și colți mi se măresc. 

-AI UCIS-O!!!!!! MONSTRULE !!!!!

- Lasă-l jos , cățea-o !!!

- GURA!!!!

Cu țipătul ce iese din gura mea îl pun la pământ din cauza LUNEI și a nervilor am cedat psihic .

- AI UCIS-O !!!!
- Pe cine ?
- NU TE FĂ CĂ NU ȘTII . ȘTII BINE CINE !!!
- E vorba de micul om . Micuța Sofi , cea cu sângele dulce . Recunosc ca a avut sângele dulce .

Ochii mi se fac negri și îl strâng mai tare de gât.  Îl voi omorî cum a omorât-o și el pe ea . Leea , te rog . Tu nu esti asa . Am gresit ca nu am fost asa . Tu nu esti o criminală.  Dar el este . Si tu vrei sa fii ca el . Vrei sa fii ca un vampir ? Nu , ai dreptate,  eu nu as face asta . Îi dau drumul și ma îndepărtez câțiva pași și trag aer adânc în piept pentru a ma calma . Vreau sa ies la o fereastra dar e luna plina . Apuc o sticlă de pe masa și îi dau drumul pe gât .  Vârcolacii nu se pot îmbăta.  Mai trag încă o sticlă.  Pe noi mai mult ne calmează,  e ca un calmat . Mă așez pe canapea si incerc sa ma relaxez . Ochii îmi revin la normal și părul la fel . Colți se retrag si ei . După ce m-am calmat puțin  ma uit prin living si observ ca atunci cand l-am pus la pământ pe celălalt vampir am creat o undă de sunet care a distrus toată camera . Mă uit la vampiri și ei se uita rânjind la mine . Ce mai vor și ei !?!
- Ce vreti ?
- Se pare ca avem pe cineva sensibil .
- Micuța nu poate suporta moartea unui copil .

Iau un ciob de jos și îl arunc fix în umărul prietenului lui Alok .
- Pe tine nu o sa te am pe conștiința. 
- Dar se pare ca ii ai pe restul .
- GURA Prostule.  Treci și scoateți ciobul. Vreau sa vorbesc ceva intre 4 ochii  cu războinica de aici .

Celălalt pleaca iar eu ma duc la canapea si mai prind o sticlă ce pare ca am băut până acum 2 sticle de Jack Daniel's  . Acum intra și a 3 a . Mă uit puțin la ea apoi o pun inapoi . Imi ajung calmantele pe ziua de azi.

- Se pare ca esti mai puternică decât credeam .
- Surpriza !!! Spun plictisită.
- Mă întreb ce poti sa faci cand esti trista sau rănită dacă din doar atât poti distruge totul .
- Nu cred ca te-ar interesa ce fac eu temperamentul meu vulcanic.
- Drept sa iti spun , chiar încep să devin din ce in ce mai interesat de tine si de trecutul tău . 
- Eu îți spun un lucru . Ai grija cât de adânc sapi în trecut ca s-ar putea să îți distrugi viitorul .

Gata și capitolul ăsta.  Sfârșitul e destul de departe mai ales se întâmplă atâtea .  Leea sa confruntat cu multe dar oare Elisa cum se va descurca ? face față celor 2 vampiri ?
Ne vedem la următorul capitol 💜💖💖❤💜💜💖❤
 

Călătoria Unui Rougue Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum