🎉40🎉

103 7 0
                                    

- Sunt un monstru.... șoptesc
Ba nu . Si nu o sa te las sa te invintovatesti doar pentru ții la mine ! Nu esti un monstru ! Esti sora mea mai mare și vreau aperi . Pentru ca suntem in mijlocul pericolului și nu știu ce fac ! Asa ca revinoti . Ai dreptate . Trebuie să îmi revin . Nu te pot apăra , doar îți aduc necazuri . Leea nuuuuu !!!!

Pov. Elisa
Mă trezesc ca sunt la conducere . Ce sa fac ? Ce să fac ? Eu nu ma descurc . Tu esti cea cu planurile . Da , dar tu le aplici . O sa murim , eu nu pot sa le fac fata la atâția vampiri . Pe cine păcălesc?! Eu nu fac fata nici macar unui vampir . Mă uit in jurul meu și văd ca toti sunt cu armele îndreptate spre mine . Ce fac acum ? Nu ma întreba pe mine . Eu te bag numai în probleme .

- NU MAI STA BONSUMFLATA SI AJUTA-MA!!!
Iti dai seama ai spus asta cu gura mare ?
Fac ochii mari și ma uit la vampiri care sunt confuzi . Numai..... Ăăă...... cum îi spuneai ? E James dar eu îi spun Dobitocul. În fața sau doar în gând . Doar în gând.

- Bine , se pare ca omul te-a lăsat balta .
- Eu nu aș lăsa-o balta pe ea niciodată!
Mă trezesc țipand . Te-ai dat de gol ca am schimbat locurile . Ups .
- Oooo , se pare ca micul lup a dat bir cu fugiti.
Eu nu am fugit . Ba ai fugit ! Dă-i un pumn ca sa nu ii dau eu . Eu nu am lovit niciodată pe nimeni . Fuck!O sa mori , clar o sa mori . Ba nu . Stai sa vezi .
- Ea nu a fugit . Eu am fortat-o pentru că m-am săturat de aerele tale de vampir . Sa știi că nu ești primul cu care ma confrunt. Să ști că voi fugiti mai rapid decat noi când vine vorba de o competiție. Sunteti doar niste animale care au coborât o treaptă în evoluție. Sunt sigura ca inca va temeti de usturoi!

Spun fiecare vorba cu îndrăzneală și tupeu . Bravo , nu ma asteptam . Nici eu .
El vine agresiv spre mine si ma prinde de gât.
- Se pare ca ai prea multa libertate . Cred ca câteva zile în cușcă îți vor prii .

Leea ? Nu , o sa te aduc iar în belele . Ba nu , amândouă intrăm în toate rahaturile . Amândouă o dam in bara petru ca suntem doar noi două. Doar noi luăm deciziile . Ai dreptate , trebuie sa fiu tare . Asa te vreau .

Pov. Leea
Preiau controlul și incerc sa ii îndepărtez mâna. Nu pot , mai am doar un As în mânecă. Ochii îmi sclipesc și cu ultimele puteri ma transform în lup . Cu ghearele îi zgârâi mână și îmi dă drumul . Mă pun în poziție defensivă și încep să mârâi .

- Mrrrrrrrr !!!!
Asa te vreau . Asta e sora mea mai mare
- Nu am mai vazut pana acum un lup alb .

Nu sunt lup ! Sunt un vârcolac!
Îi răspund printr-un latrat amenințător și îmi arăt colți. Imi las urechile pe spate astfel în caz de ceva o sa fiu mai rapidă.

- E perfecta pentru următoarea vizită. Imobilizați-o pentru a o putea privi mai bine .

O , nu . Nimeni nu ma atinge . Ei se reped după mine dar încep să fug , fug de zici ca viata mea depinde de asta . Alerg pe câmpul deschis cu vântul care îmi bate în fața. Pot jura ca am mai vazut undeva câmpul ăsta . Imi este atât de cunoscut . Mă feresc de câteva plase ce sunt aruncate spre mine . În depărtare văd o persoană, dubios , dar puțin transparentă. Parul, răvășit , maroniu . Ochii de un albastru in care ma pierdeam . Zâmbetul care nu credeam ca o sa il mai văd. E el , e Sebastian . Fug veselă spre el . În sfârșit a venit după mine fug cu limba pe afară . Dar sa intamplat ceva , vocea lui cândva cristalină iar acum doar ca o șoaptă ma face sa ma opresc in loc și ma uit in gol la el cu lacrimi în ochi . Cuvintele lui ma lovesc atât de tare chiar dacă le-am mai auzit o dată.

Eu Sebastian Black ma despart de Elisa Morgan ca suflete pereche. Din cauza ca nu nu mai am sentimente fata de ea ......

Vampiri ma prind și ma imobilizeaza dar eu nu simt nimic , nu aud nimic . Sunt într-o transa , în care privesc în gol cu vorbele lui care îmi vin iar și iar în minte . El nu ma iubeste .Leea revinoti , am fost prinse . Și care e problema , nimic nu poate sa doară mai tare ca acum . Dar trebuie lupți, el asta ar fi vrut ... Ba nu ! Sunt sigura ca ar fi vrut să sufăr. Nu ai auzit ? Nu ma iubeste si nici marcat nu are sentimente pentru mine . Nici nu imi dau seama când sunt eliberată dar nu ma ridic de jos .

- Ce ia-ți făcut, tampitilor?
- Nimic ! Am găsit-o cum se uita in gol în mijlocul câmpului cu lacrimi în ochii . De atunci nu se mai misca . Oare a murit ?
- Nu cred . Nu s-ar fi luptat atât doar ca sa moara din senin .

Vine în fața mea și pocneste din degete în fața mea de câteva ori . Imi ridica capul și se uita atent la mine . Eu îi urmăresc mișcările fără să reacționez . Mă ridica pe picioarele mele și așa raman in picioare dar cu sufletul la pământ. Leea , te implor în genunchi și știu ma vezi , reacționează. Arata-mi ca nu ai murit . El nu te iubeste dar ai uitat de ce am plecat și spre ce ne-am pornit ? Roy ....... Ivan ....... Da , ei te așteaptă . Ai de gand sa stai aici sa fi o statuie doar pentru el și-a spus parerea ? Nu , dar mai am nevoie de cateva zile sa imi revin . Bine .

Călătoria Unui Rougue Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum