4

412 19 1
                                    

- Pot vedea ?Pot vedea!
A- Ai băut din sângele unui alfa , acum poti sa vezi .
Mă duc și îi sar în brațe lui Alfa . Si îl sărut pe obraz. Ei se uită uimiți la mine .
- Scuze , cred ca aveti cateva reguli . Puteți să îmi spuneți care sunt regulile ? O sa le respect .
A- Nu i nimic.  Si da avem reguli .
1 Nimeni nu se apropie prea mult de Alfa .
2 Facem cu rândul la garda .
3  Trebuie să respectii pe Alfa .
4 Nimeni nu iese de sub cuvântul lui Alfa .
5  Nimeni nu se rasteste la Alfa .
Astea sunt toate .
- Nu sunt multe . Si scuze , nici  bine nu am ajuns ca deja am încălcat prima regulă.  Te rog nu ma pedepsii Alfa .
S- Pentru tine sunt Sebastian.  Tu esti scutită de regulii . Esti singura femela de la noi . Nu as îndrăzni să trag în tine nici cu o floare . În plus m-ar omorî haită dacă ar afla .
-Multumesc , multumesc mult pentru că ma-ti iertat . Acum eu ce trebuie să fac ?
A- Ai vrea sa te prezint haitei ?
- M-aș bucura mult.
El se transformă în lup si il urmez până la un grup de lupi care dormeau el latră și toți se trezesc și se holbeaza la mine .
- Buna , eu sunt Elisa . Sunt nouă voastră membră.
Ei când aud vin spre mine si ma ling pe față.
- Bine , gata gata . Voi cum va numiți?
R- Eu sunt Rain.
B- Eu sunt Boris .
X- Eu sunt Xain.
D- David  .
- Bun deci voi sunteți toți  ?
D- Nu   , mai sunt si gardieni . Ei vor veni diseară ,  ce bucuroși vor fii.
- Dar ce drăguți sunteți toți.  Cine vrea sa il scarpin după urechii ?
EI vin si se așează lângă mine . Îi scarpin și îi aud cum mârâie de plăcere.  Pana acum o duc bine . Totul e perfect , haită e perfectă , eu mă simt perfect . Nu o sa mai fiu nevoită să plec .




                     După 4 saptamani

Totul este perfect .  A trecut mult timp de cand sunt cu băieți.  Am o treaba ce o fac zilnic . Curat , atât.  Băieți ma țin ca pe o prințesa , trebuie doar sa cer și primesc . Eu acum fac curat . Afara e o zi obișnuită de vară,  totul e verde în pădure,  flori sunt cât cuprinde și albinuțe și fluturi roiesc peste tot . Băieți sunt plecați la vânătoare.  Mă înțeleg minunat cu ei . Dar , mna , nu știu,  ma simt cam incomod azi . Ceva se întâmplă și nu e de bine .

Seara a venit ușor și băieți  nu au venit . Sunt ca îngrijorată,  daca au pățit ceva . Stau de câteva ore , dar nu vin . Gata ! Plec sa ii caut .
Imi iau mantia verde și pornesc în căutarea băieților. 

Mă plimb de 3 ore si băieți sunt de negăsit.  Mă transform în lup , așa o sa fie ușor să îi găsesc.  După ce ma transform , realitate ma lovește din plin . Simt miros de sânge.  Sigur au prins ceva.  Nu am de ce sa imi fac griji . Nu ? O iau la goană după miros . Cu fiecare pas , neliniștea ma cuprinde , până ajung și văd că sunt pe jos . Mă duc spre ei și văd că sunt plini de sânge. 
- Nu , nu , nu  nu !!!
Mă pun și plâng lângă cel care ma iubit mereu . Cel mai important  și mai bun lup . Urlu ca o nebună când le vad fețele și ochii pe care nu o sa-i vad niciodată  . Chipuri ce nu o sa le mai văd fericite . Blana ce nu o sa o mai dezmierd niciodată.  Codița ce nu o sa se mai miste niciodată,  când ma vede . Limba ce nu o sa imi mai mângâie obrazul . Privesc trupurile care acum nu o sa se mai miste niciodată.  Ce monstru a îndrăznit să se ia de familia mea ?!? Ce criminal ia omorât?!? Ce invadator fără inima a avut curajul de a le lua teritoriu ?!?
Aud un fosnet în într-un tufiș . Mai multe siluete se învârt printre umbre .
- MI-ATI FURAT TOTUL ! zbier eu ca o nebună. MI-ATI FURAT FERICIREA !! FURATI-MI SI VIATA !!! CARE AR FI DIFERENTA !?!?!?
Ultima propoziție o urlu mai tare și cad în genunchi cu capul plecat în timp ce lacrimi îmi ard fata ca un acid . Urletele mele indurerate răsuna în toată pădurea. Umbrele sau oprit . Pentru mine timpul sa oprit . Viata sa oprit . Am mai pierdut o familie . Imi vine sa ma sinucid . De ce ZEITA LUNII  ma urăște,  atât de mult vrea sa sufăr. 
- UCIDEȚI- MA !!! SCAPATI-MA DE TORTURA DE A MAI PIERDE FAMILII !!!!
Un bărbat iese de după un copac . Era înalt,  cu părul negru , ochii rosii.  În sfârșit pe cineva care m-ar ucide fără a clipi  ,un vampir. Se apropie  de mine si își pune mana RECE pe obrazul meu . Se uita la mine cu o sclipire în ochii și își ia ușor mână.  Ca mai apoi să mă prindă de încheietura.
- Măcar dacă mor . Nu vreau sa fiu scursă de sânge.  Omoara-ma măcar cu ceva arma , orice .
El se uita uimit la mine si se apropie de fata mea si ma sărută pe obraz .
- Bă , stai putin . Violul nu era o opțiune.  Bă o ramurica , ceva . Nu este în întreaga pădure.  Un pietroi , ceva .
El ma strânge în brațe strâns și își lasă capul pe umărul meu și își afundă nasul în  părul meu . Asta e ciudat,  ar trebui să fiu moartă.  Oare nu are limba ?
El chicotesc amuzat . Oare ce am zis..... A da stai , pot citi gânduri.
- Bine , gata Adonis . Ai primit și o îmbrățișare călduroasă. Acum te simți mai bine ? Păreai puțin  abătut.
El  da din cap ca da . Eu ma pun jos și îi fac semn sa se aseze cu capul în poala mea . Oricum o sa mor , măcar să îl ajut . El ma urmează  în tocmai .
- Spune tot ce ai pe suflet . Macar daca mor sa mor cu inima împăcată.
El râde ușor.
- Păi cu ce sa incep ?
- Păi hai sa vedem de ce erai abătut.
- Cum pot să nu fiu abătut.  Ți-am omorât familia ca mai apoi să mă îndrăgostesc de tine . Ce sa fac ? Nu pot sa te uit . Nu pot sa te omor . Ce sa fac ?
Eu am amuțit la cuvintele lui . Nu îmi vine să cred . Mă iubește.  Eu ma ridic și ma dau câțiva pași în spate. El se uita uimit la mine . Se apropia încet.
- Nu te apropia de mine!!
- Te rog nu ma respinge .
- Stai pe loc !
- O SA MA IUBESTI ! O SA VEZI TU !!
Se apropie de mine si ma cuprinde în brațe ca mai apoi să îmi pună ceva la gură și să închid ușor ochii . Nu îmi vine să cred cum mi sa schimbat radical viața.

Călătoria Unui Rougue Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ