45

82 4 0
                                    

La primul pas făcut patru masculi sar din copaci și ma înconjoară.  Ți-am spus eu.  Scuze .Și acum ce ar trebui să fac !?! Fugiiiii! Pe unde ? Sunt înconjurată.  Haide . Nu e prima oară când te-ai luptat cu 4 masculi . Mi-am cam pierdut din antrenament.  M am blocat ! Ce ai facut !!!!???? Nu pot sa ma mișc!Of !!

Pov . Elisa
Preiau controlul și...... NU STIU CE SA FAC !!!! Mă transform în lup si incerc sa stau cât mai la distanță de ei până își revine Leea . Poziția defensivă nu prea ma ajuta , ei se apropie de mine micșorand spațiul dintre noi . Simt un sentiment ciudat , unul de inferioritate și de supunere . Alfa !!!! Nu ai De gând să preiei controlul și să le arăți ce putem face !?! Nu avem timp , deja a ajuns . Ai dat de dracu !! Nu numai eu ! Și tu esti de vina , acum te-a apucat pe tine crizele. 

Din depărtare observ un lup roșcat,  mai mare decât restul și mult mult mult exagerat de mult mai înfricoșător.  Înghit în sec și simt cum mă fac din ce in ce mai micuța.  Nu te speria ! Fi încrezătoare și hotărâtă.  Cand iti spun eu o iei la fugăDacă reușim o sa avem un avans  destul de mare . Bine .

Apare în fața mea încrezător și arogant cred ca e si puțin furios . Eu cred e foarte furios . Infrumusețam și eu un pic adevarul . Iau si eu o poziție încrezătoare și hotărâtă.  Mă uit  direct in ochii și încerc să îi transmit cata incredere am . E na , cata incredere falsă am . În interiorul meu tremur din toate încheieturile.  Incepe sa mârâie și să își arate colți.  Deja ma speriat și m-am înmuiate toată .  Te provoacă.  Fa exact ce face și el . Bine . Încep și eu să mârâi.  El se uita stupefiat la mine  . Ce am facut gresit ? Nu stiu . Se transformă în om și îl bufneste râsul. 

- Scuze , scuze . Dar esti asa de adorabilă ca încerci să pari înfricoșătoare.  Ai facut o mutriță pur si simplu adorabilă . 

Acum !!!!! Acum ce ? Fugi!!!! E distras . Încep să fug in directia opusă lui si sper sa nu ma ajungă . 

- Hei !!! Stai !!! Nu e prea frumos sa pleci când cineva vorbește cu tine !!

Îl aud în spatele meu dar nu ma opresc și fug mai repede . Îi aud pașii în urma mea si mâraitul fioros . Întorc capul , e chiar lângă mine . Cand îl întorc în fața îl văd pe ..... Pe ... Sebastian . E acolo în fața mea . Elisa !!! Nu....... E doar o iluzie.  Ba nu . E acolo . Mă opresc in loc  , oprindu-ma brusc , îl iau pe nepregătite pe Alfa și trece de mine dar incearca sa oprească dar nu îl mai bag in seama . Mă transform în om și fug spre Sebastian  . O sa pot sa îl strâng din nou în brațe.  Încă un pas și îl ajung . Nici nu imi dau seama cum îi dau la o parte pe toți masculi care încearcă să mă  prindă.  Ajung in fata lui și când imi întind mâna sa il ating dispare ...... Se transformă în praf ..... în praful dus de o adiere de vânt.  Mă uit in gol la locul în care era Seba . Cad în genunchi și încep să plâng. 

- Erai aici , Seba . De ce ai plecat ? spun printre suspine .

Alfa ma ajunge ma rodica de la sol prinzandu-ma de gât și strangandu-ma . Elisa o sa ne omoare . .... Elisa !! Revinoti !!! Nu poti sa mori asa .  Nu o sa iti permit sa te sinucizi . Îi resping încercarea lui Leea și încep să mă las moale în mână lui Alfa . Nu am de gand sa ma zbat , ce rost are . O ultima lacrimă mi se prelinge pe obraz și ajunge până la mâna care urmează să îmi curmeze suferinta .  Imi da drumul și se îndepărtează stergandu-se pe mână.  Eu trag instinctiv aer în piept și încep să îmi revin din amețeală dar nu pentru mult timp pentru că pe ochii mi se pune o ceață densă și cad la pământ.  Ultimul lucru pe care îl aud este Alfa .

- Cred că o să îmi fi de folos .

Viata este una scurta . Se poate sa fi auzit de multe ori despre asta . Poate ca nu e chiar scurta . Sunt totusi într-o viață mulți ani sunt chiar și recorduri.  Dar mna , e scurta prin faptul că trece prea repede fără să ne dăm seama . Uneori nu apucam sa petrecem destul timp cu unele persoane , sau poate petrecem chiar foarte mult dar dacă iubesti acea persoana niciodată nu o sa poti petrece destul timp cu ea . Niciodată nu o sa fie destul . Uneori nu ne putem găsi cuvintele . Mie viața mi-a arătat că viața nu este roz este chiar foarte neagră,  mereu porți doliu pentru cineva drag . Am dat peste persoane care ma iubeau doar pentru cum arătam sau ce stiam sa fac . Iar asta ma durut . Doare sa nu fii apreciat pentru ceea ce esti tu . Sa fii iubit pentru că ești deșteaptă,  amuzantă,  arțăgoasa.  Astea sunt calitățile care ar trebui să conteze . 
Gândul ăsta ma distruge cu totul . Deschid ochi și observ ca sunt legată de un scaun într-o cameră întunecată.  Incerc sa ma mișc dar nu reușesc să mă mișc deloc . Mă uit in jur dar nu pot sa vad nimic . Leea tu cum esti ? Dezamăgită.... Nu îmi vine cred vroiai sa te sinucizi.  Leea eu ..... Nu vreau sa aud nici un cuvant doar ... doar lasă-mă îmi revin . Nu pot vorbi cu tine acum . Te rog Leea , nu imi face asta . Leea ?
Lacrimile încep să curgă din nou . Nu îmi vine să cred că am pierdut atâtea lucruri în câteva clipe . Inima mea e distrusă.  Sebastian îmi bântuie mintea . Leea e supărată pe mine . Eu sunt pierdută,  nu mai am nimic . Imi las capul în jos părul acoperindu-mi fața. 

Am mai terminat un capitol.  Se pare ca Elisa a dat de greu . Multumesc pentru vizualizări. 💖💜💜❤💜💖💜💜❤💜💖💜💜❤💜💖

Călătoria Unui Rougue Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum