14

213 14 3
                                    

Este dimineata . Abia astept sa ies de aici . Nu am dormit de loc . Ochii abia mi se mai țin deschisi . Îl văd din nou la marginea aia afurisită . Ma priveste adânc în ochii și foarte tacut . Ceva nu e in regula ? De ce spui asta ? Instinctul îmi spune că ceva nu e in regula . Trebuie să aflu cumva . Ma pun turcește pe pământul rece și meditez la o cale de a afla ce se întâmplă.  El se uita confuz la mine si îmi întinde mâna.  Eu ma uit nepăsătoare la el și îmi întorc privirea .
- Dă-mi mâna.
Aceeași privire , aceeași nepăsare. 
- Dă-mi mâna!
Aceeași privire,  aceeași nepăsare. 
- Am spus sa imi dai mâna  !! spune printre dinți. 
Eu nici nu ma uit la el . Sare în groapă ma prinde de umăr și ma aruncă afară apoi sare afară.  Ce l-a apucat ? Eu incerc sa ii dau o șansă.  Nu îmi spune nimic și mergem până "acasă " și eu mă pun la masa . El îmi pune sa mănânc.  Nu se uita in ochii mei și nici nu a scos un sunet de când a venit de la groapa . Dacă asa vrei sa fie , bine!
- Nu îmi e foame . Ma ridic si dau să plec dar ma prinde de mână și îmi spune apăsat folosind vocea de Alfa .
- Stai jos și mănâncă,  nu ai mâncat nimic de aseară. 
Mă uit in ochii lui , e o răceală în ei . Sa înceapă jocul . Spun și eu apasă păstrând contactul vizual. 
- Nu îmi este foame!
- O sa mănânci !
- Nu o sa mănânc !
- O sa te fortez eu dacă nu !
- Fă-o , te provoc !
Doar știu că după voi vomita totul și îmi va fii rău a doua zi , dar vreau sa  ma  vada  si sa se gândească ca e din vina lui .
Ma prinde de gât și îmi dă obligat / forțat să mănânc.  După ce mi-a dat tot ce era în farfurie îmi dă drumul iar eu cad jos . Ma țin strâns de stomac si incerc sa rezist senzației de rău . De ce ai facut asta ,Leea ? Doar știi dacă manânci forțat o sa iti fie rău... Cat timp și lui o sa ii fie rău o sa fiu bine . Du-te repede la baie ! O sa verși totul pe podea . Bine . Ma duc acum . Incerc sa ma ridic dar ma prinde o durere  și mai groaznică.  Rezista Leea !  Încerc . Spun cu lacrimi in ochii . Monstrul ăla stă relaxat pe canapea iar eu ma chinui pe jos de durere . Mă ridic  cu greu și merg ușor spre baia de la parter . Picioarele îmi tremură,  fața îmi este galbenă iar durerea de stomac este îngrozitoare.  Merg cate 3 pași apoi încerc să fac fata dureri cumplite . Nu o sa il iert niciodată! M-ai auzit , Elisa !?! Nu merita iubirea mea ! Și-a pierdut șansa ! Trec prin spatele lui și încerc să deschid usa de la baie dar mâinile care tremură nu ma ajuta .  El se întoarce spre mine si apoi vine panicat lângă mine , iar eu cad în genunchi.  Nu mai pot rezista!  Elisa .... ajuta-ma ! Nu te voi lasa sa simti tu toate astea ! O sa preiau controlul !

Pov . Elisa
Preiau controlul și încep să simt toate lucrurile . Ma doare stomacul groaznic . El e  lângă mine . Eu îi arăt spre baie , el ma ia in brate si intra la baie , eu ma pun lângă closet și dau drumul la tot ce  am în mine .

După 30 de minute îmi mai revin puțin și ma ridic . El a stat lângă mine si îmi ținea părul .  A fost foarte dulce . Dacă nu îmi dădea mâncare forțat acum eram mult mai bine . Leea , nu fii rea  . E un dulce dacă..... Îi asculți ordinele . Eu nu sunt o slugăEu nu ii mai spun nimic și ma ridic . El ma strânge în brațe și ma sărută  pe  creștet. 
- Esti mai bine ?
- Da , dar mâine nu o sa ma simt in stare de nimic . Mersi ca ai stat cu mine .
- Cu plăcere,  iubit-o .
Îl strâng și eu în brațe.  S-a făcut noaptea afară și noi ne-am pus în pat . Eu mi-am pus capul pe pieptul lui și ma corcoleam pe lângă el .
- Esti bine , iubit-o? Tu nu erai asa dragastoasa  , Elisa .
- Și nu e bine dacă ți-am dat o șansă?
- Ba da , dar te-ai schimbat foarte rapid . Imi place mai mult de tine decat de Leea .
- Știai ?
- Da,  am aflat aseară la groapa .
- Și nu ești supărat?
- Cum sa fiu supărat pe tine .
De asta ma trântit azi dimineata,  de asta nu vorbea cu mine , de asta ma obligat mănânc.  El nu ține la mine , sau la noi . El ține numai la tine ! Pe tine te iubeste doar pentru semeni cu Eliza lui . Eu nu semăn asa ca nu ma iubeste ! Nu e adevarat . Ne iubeste . Ba nu ! Te iubeste doar  pe tine ! Eu nu însemn nimic pentru el ! Dar de cand e asta o problemă,  nici tu nu îl placi . Eu îl plac ... Dar parca eram noi două împotriva tuturor ! Acum ma părăsești! M-ai trădat! Să nu mai apelezi la mine ! Eu pentru tine nu mai exist ! Sa mergi singură pe drumul tău! Leea , am rămas tot noi două,  numai ca acum este și el . De ce nu te poti purta cum te purtai cu Sebastian !?! Pentru ca el nu e Sebastian ! El  ma iubea și pe mine . Tu te simți bine lângă el ? Bine ! Eu nu mai exist pentru tine ! De ce doare atât de tare ? A știu de ce ! Trădarea doare pentru nu vine niciodată de la dușmanii  !  Adio , Eliza .... Haide , Leea . Leea ? Leea , doar nu vorbeai serios ? Leea !! Te rog întoarce-te  !!!!

Am mai terminat un capitol . Nu am mai postat din cauza școlii pe care o fac online . O sa incerc sa postez mai des . Ce părere aveți despre ultima fază din capitol ? Mi-au dat lacrimile în timp ce scriam . Sa desparți  două suflete nu e ușor.  Dar e dureros . Multumesc pentru susținere!💜💖❤❤💜

Călătoria Unui Rougue Where stories live. Discover now