20

172 12 2
                                    

Cand ajung la masina ma sprijin de ea și prind fata in palme . Auch, doare . Te rog ,Leea . Fă-te bine ...Nu pot face asta . Te implor. Nu vreau sa suferi din cauza lui . Te rogg. Bine ,dar mai târziu. Închid ochii pentru câteva secunde și atunci o mână este pe umărul meu . Deschid ochii și îl văd pe monstru . Mă îndepărtez și intru în mașină. Imi bag mâinile în păr și trag nervoasă de el . Mă enervează atât de tare . Leea , ochii ți se fac galbeni! O sa te transformi din cauza nervilor . Trebuie să mă calmez . Inspir și expir adânc . Degeaba , aerul ăsta nu ma ajuta . Asta e !!! AER ! Ies in graba din masina si ma duc spre pădure dar monstrul ma prinde de mână și nu ma lasa . Imi pare rau Elisa ..... Ochii îmi devin complet galbeni și îl prind și eu de mână și îl izbesc de un copac. Mâinile parca nu ma asculta și picioarele se incordeaza . Mă transform complet în lup. Respir sacadat , e prima oară când ma transform forțat . E din cauza nervilor . Mă dau câțiva pași în spate și apoi îmi revin . Elisa îmi pare rau . Mi-am pierdut controlul. Trebuia să mă controlez . Nu-i nimic. Te inteleg . Nu ai mai fost de mult om și o transformare dotată în lup nu e usoara . Mă prăbușesc la pământ și îmi pun botul pe labe . Mă doare îngrozitor corpul. Îl văd cum vine nervos spre mine , asta nu e de bine pentru tine Elisa . Încearcă să pună mâna pe mine dar ma ridic și ma dau mai în spate mârâind și aratandu-mi colții.
- Mrrrrr!!!
- Elisa calmeaza-te o dată și urca în mașină.
- Hhhrrrrr.
- Elisa!!
Eu sunt Leea , toți te plac pe tine Elisa. Pe mine nu ma place nimeni . Sunt un nimeni fără tine , eu sunt doar o umbră de a ta . Poate ar trebui să iei tu conducerea... Ba nu . Tu esti o luptătoare.... Si atât, sunt doar o luptătoare, nu am ce cauta cu cineva . Sunt o armă. Imi las capul în jos și cu ochii plini de lacrimi ma duc si ma pun jos pe iarba . Razele lunii îmi făceau blana albă sa strălucească. El vine si el și se pune lângă mine . Eu ma pun cu botul pe labe și ma uit in alta parte .
- Se pare că am dat-o în bară rău de tot , Elisa .
Nici nu ma mai complic, poate Eu nici nu mai exist eu nu am nume , eu sunt doar o parte a ta .
- Dar ce spun eu aici . Tu nu esti Elisa , m-ai aruncat 200 de metri . Sigur esti Leea . Tu esti diferită, ești o luptătoare!
Eu imi ridic capul ciulind urechile . Oare chiar crede asta . Mă dau puțin mai aproape de el . Dar doar putin !!
- Știam eu că ești Leea . Chiar ma întrebam unde esti . Si totusi nu m-ai bătut măr. Pot spune ca am scăpat ieftin cu o coasta ruptă.
El chicoteste . El chiar ma crede puternică. Leea , îți place de el ? Ba nu !! Doar..... nu contează.
- Stai , deci dacă tu erai la dans . Eu pe tine te-am lovit ? De cum că nu ai ripostat ? Ai vrut dar te-ai oprit brusc ...... Elisa..... ea te-a oprit . Chiar ții mult la ea ,nu ?
Nici nu ai idee . E sprijinul meu în caz de prostii . Si tu esti cea care ma apară. Esti sora mea mai mare care îi bate măr pe cei care se iau de mine . Se pare ca ne completăm una pe alta .
- Luna strălucește foarte tare în noaptea asta . E frumos cum razele lunii îți strălucește în blana .
Încerca să mă mângâie. Haide să o luăm mai ușor .
-Mrrrrrr.
- Am prins aluzia .
Și-a ridicat mâinile în semn de predare . Eu ma duc lângă el și îmi sprijin capul de el . E asa de rece dar e atât de bine . Dacă ne-ar vedea cineva ar zice ca suntem un cuplu . Dar asta nu se va întâmpla, eu iubesc pe alt cineva . Eu îl iubesc pe Sebastian. Si nu îl pot uita . Era asa de bine când eram cu el . Imi e dor sa ma țină în brațe și să îmi spună cuvintele minune "te iubesc " . Să mergem din nou la lac și să sărim în apă, sa ne jucam ca niste copii de 5 ani cu apă. Să mergem la un magazin și să mâncăm din rafturi și apoi să fim alergati de gardian . Iar în serile cu luna plina sa stam pe camp și să ne uităm la luna . Imi e dor și de serile când ne uitam la filme de groaza intenționat ca sa ma sperie pe mine . Vara sa mergem prin parc cu cortul și să înoptăm acolo ca sa ne simtim liberi . Să alergăm prin pădure de nebuni și să facem întrecere. Si mereu ne lăsa câștigăm. Ca sa ne simtim noi bine . Imi e dor sa ii ciufulesc părul blond și îi văd zambetul . Mai ții minte cum am fugit de acasă pentru a ieși cu el la un film . Si când ne-am întors mama ta era pe pat si dupa i-am povestit cum a fost . Imi e dor de acele lucruri . Dar nu putem dăm timpul inapoi . Acum suntem Rougue și trebuie supraviețuim. Da , nu mai avem haită. Nu mai avem pe nimeni . Suntem singure pe lume . Suntem doar niște praf ce ne misca o pală de vânt dintr-un loc în altul . Aș vrea să pot da timpul înapoi . Si eu . Si eu .... Acum suntem noi două. Noi doua ... împotriva tuturor , asta nu se va schimba niciodată. Nu o sa poata sa ne despartă nimeni . Până la sfârșit... Si atunci noi vom continua . Eu nu voi renunța! Mereu o sa fim surori .

Călătoria Unui Rougue Where stories live. Discover now