28

147 8 0
                                    

Mă  trezesc și ma corcolesc și observ ca mai este o persoană lângă mine . Aprind rapid lumina si îl văd pe nemernic la mine în pat .
- Ce cauti aici !?! Ieși afară!!
- Nu mai țipa   , vină inapoi in pat si dormi .murmură el .
- Daca nu ai de gand sa iesi voi dormi pe jos !!!
- Lasă prostiile , e târziu.
- Da,  foarte târziu. Iesi afara .
- Mmmmmm
- Bine .

Imi pun o pătură jos și ma transform în lup . Mă învârt încercând să îmi găsesc locul și ma asez pe pătura adormind imediat inapoi .
Dimineata ma gaseste pe jos tot în lup . Casc, ma întind puțin și apoi ma ridic . Mă scutur puțin și observ ca nesimțitul e încă în pat . În patul meu !
- Mrrrrr!!!
Nu îmi bat capul cu el acum,  sunt prea somnoroasa.  Mă transform în om , îmi caut câteva haine în șifonier și apoi intru in baie

  Mă transform în om , îmi caut câteva haine în șifonier și apoi intru in baie

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

După ce ies din baie văd că nesimțitul a dispărut . Ciudat , părea adormit de-a binele .  Simt două mâini pe talia mea . O nu , nu pe tura mea . Îi prind mâinile și îl arunc la podea . El scanceste .
- Niciodată să nu mai pui mâna pe mine .
- Să nu uiți că eu obtin mereu ce vreau .
- Să nu uiți că eu niciodată  nu o sa cad în brațele nimănui.
- Asta nu se încheie aici .
- A nu , abia a început.  Start joc .
Îl calc pe piept cu piciorul și regret ca nu am tocuri . Ies din camera și ma duc jos unde îmi fac o cafea . Apare și el cu o față somnoroasa. 
- Vrei o cafea ?îi spun senină.
- Chiar as bea una .
- Păcat.  Fă-ți una , eu nu sunt sclava ta .
- Nu ,dar esti prizoniera mea .
- Exact  , cred  ca ar fi cazul să plec în temniță. 
Imi iau cafeaua și plec in camera cu el după mine . El nu are viața socială.  Nu , Elisa? ..... Elisa ești mai bine ? Sunt ,dar încă doare . Știu .... dacă aș putea să iau si durerea aia eu . Dar nu pot  . Cum crezi ca se comporta "nesimtitul"? Elisa , nu . Nu mai vreau sa fii rănită din nou . De la el au plecat toate . Dar ne-a arătat nu putem avea incredere in oricine . Da poate .... Nu! Nu o sa se întâmple.  De dragul meu !?! O șansă micuța.  Foarte puțin.  La prima greșeală am și plecat . La cea mai mică greșealăO să mă omori într-o zi . Dar nu azi . Dar sa nu te astepti la ceva măreț   , doar nu o sa il mai resping asa tare . Și o sa fii mai veselă și mai zâmbăreață . Ca înainteNiciodată nu o sa pot fi ca înainte.  O șansă,  la ceva ce nu imi convine și mă car . Super !!!!! Știi că fericirea ta e cel mai important în viața mea . Esti atât de drăguțăNu te obișnui.  Și nici nu trage de mine .

Nici nu imi dau seama când am ajuns pe balcon și priveam răsăritul cu el lângă mine . Bine , doar nu îl mai respinge . Suntem prieteni.  Îl văd cum se apropie ,încet și subtil,  de mine  . Nu îl pocni,  nu îl pocni . Își pune mana peste a mea si dau să o retrag dar ..... ce fac ? Nu e ca si cum  m-ar săruta . Îi strâng și eu mâna și se uita subtil la mine . Probabil e uimit ca nu l-am izgonit . Se apropie mai mult și eu imi las capul pe umărul lui . Poate nu e chiar atât de rau . Vezi !!! Am zis poate !!
- Ai vrea să mergem în grădină? Vreau sa îți arăt ceva .
- Ar fi frumos .
- Așteaptă aici cateva minute .
- Te astept .
Oare ce o sa imi arate .
- Îmbrăcate cu ceva elegant , bine . Alege tu ceva .
- Bine .
El pleaca din camera și eu imi caut o rochie .

Călătoria Unui Rougue Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon