41

96 6 0
                                    

Pov. Leea
Săptămânile trec fără să îmi dau seama stand într-o cușcă mereu . Ca un câine mizerabil . Din când în când mai iau o gură minusculă de mâncare și apă tot un pic . Ziua stau ascunsă de soare în căsuța de câine și noaptea ies doar ca sa imi înec amarul urlând la luna . E un obicei cu care corpul meu sa obisnuit . Pe vampiri nu i-am mai vazut de atunci . Mă trezesc cu mâncare și apă, chiar dacă îi aud nu ii bag in seama . Elisa încearcă să mă consoleze dar nu cred ca mai are vreo șansă să mă ajute . Trecerea timpului nu prea ma ajutat , mai mult ma făcut sa imi dau seama că toate au un sfârșit. Libertatea mea a luat sfârșit..... Fericirea mea a luat sfârșit...... Leea ? Da. Nu ma simt prea bine .. Ce ? De ce ? Nu stiu , dar ma simt din ce in ce mai rau . Poate ai nevoie de apă. Chiar dacă e ziua ma reped la bolul cu apa si îl beau pe tot . Cum te simți? Putin mai bine dar sunt slăbită. Normal ca esti . Am fost atât de distrasa ca nu mi-am dat seama că muream ușor ușor fără apă sau mâncare. Trebuie să am mai multă grijă de mine . Mănânc si mâncarea și ma asez la soare . Cred ca razele lui o sa ma faca sa ma simt mai bine . Tu cum esti ? Destul de bine . Nu te teme , imediat ce o sa imi aduca mâncare o sa mai mănânc. Razele soarelui ma fac somnoroasa și ma întind la soare , adorm imediat .
Aud câțiva pași și îmi ciuperci urechile . Cred ca asta e mâncare. Mă ridic și văd un vampir . Mă ridic leneșă și ma uit sa vad daca mi-a adus mâncare. Imi umple bolul și mănânc imediat . El îmi zâmbește .
- Se pare ca domnișoara e flămândă. Hai sa iti mai aduc și alt ceva .

Mai beau niste apa si se întoarce cu o pungă în mână . Oare ce are acolo ? Mă uit plină de curiozitate și studiez punga . Scoate ceva jucării de câini și atunci îmi dau seama că eu sunt doar un câine pentru ei . O sa le arăt eu după ce mai pun ceva pe mine de ce sunt in stare . Mă transform în om și ma uit cu o privire "Serios? Jucarii de câine? " el se întoarce și pleacă.

- Data viitoare adu-mi ceva de mâncare pentru oameni !

Bun ! De acum trebuie să mă antrenez. Mi-am pierdut de tot antrenamentul . Mă apuc sa fac câteva flotari cu chin cu vai fac 50 . O Doamne, înainte făceam 200 si nici nu gafaiam . Acum sunt moartă de obosită . Mă sterg de transpirație și mai fac câteva genoflexiuni și ma asej in fund pentru a ma odihni . Vine vampirul dar tot cu mâncare de câine. Imi dau ochii peste cap și ma transform în lup . Mănânc tot apoi ma transform inapoi si ma apuc iar de flotari . De data asta am facut 70 si sunt doar un pic obosită. Fac si câteva abdomen și la 70 ma opresc . Se pare ca vitaminele din mâncarea aia de câini își face mai repede efectul la mine . Ca lup am mai pus ceva pe mine si cred ca ar fi cazul să mai lucrez și că lup dar aici nu am spațiu pentru a alerga .

Trebuie să ies de aici ca sa pot sa ma antreneze și să pot fii în formă când o sa apara ocazia de a fugi . Deci trebuie să fiu cuminte . Nu e punctul meu forte , dar stiu cine e expertă în dragalasenie . Cine ? Eu? Nu cred ma voi descurca . Trebuie doar sa fii cum esti mereu , veselă, jucăușă și plină de dragalasenie. Sper sa reușesc .
Sunt sigura de asta .

Pov. Elisa
Nu am mai fost de mult lup . Totul e diferit , ma simt plină de energie . Dar gardul ma tine prizoniera . Ce sa fac ? Nu stiu , vezi cum e viata în cușcă. E plictisitor , aud câțiva pași. Sunt defapt mai mulți , sunt cam 2 vampiri . E cel de atunci .... ăla ..... James și cel care aduce mâncarea. Nu uita , fi veselă. Scot limba afară și ma uit "vesela " la ei , dând din coadă.

- Ce sa intamplat cu ea ?
- Nimic , nu a făcut nimic neobișnuit .
- Parca e un câine . Eu nu vreau un simplu câine, eu vreau un monstru . Cred ca e omul , fata aia slabă . Veriga slaba a corpului ăsta . Nu e buna de nimic .

Elisa ? Esti bine ? Nu ..... Nu sunt bine deloc . Și știi ce ma doare cel mai tare ? Că are dreptate. Sunt partea slabă a corpului ăsta . Eu sunt aia care nu e buna de nimic . Eu sunt aia care te trage în jos . Eu am cazut in depresie . Eu te-am supărat. Ai avut dreptate , într-o zi inima mea te va omorî . Ba nu . Tu esti sora mea mai mică . Sunt inutilă, nu te pot ajuta cu nimic . Nu spune asta, tu m-ai scos din acel lănțișor. Dar eu te-am băgat acolo . M-ai ajutat când l-am pierdut pe Sebastian . Tu esti sprijinul meu . Ba nu . Am făcut toate astea ca sa pot avea pe altcineva . Eu l-am omorât pe Sebastian . Aveai dreptate , eu iau mereu deciziile, dar era și decizia ta . Eu am ales sa plec . Dar nu aveai de ales . Ba da , puteam să stau , sa il ajut dar eu am fugit . Sunt o lașă , cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai încurcă pe nimeni și să stau în colțul meu . Elisa ......

Încerc să mă deconectezi dar Leea ma blochează. Nu te voi lasa sa te ascunzi de mine , asa te voi putea vedea . Ce sa vezi ? O lașă care nu a avut curajul sa lupte pentru iubirea ei ? Nu , eu o sa imi vad sora care va lupta pentru ceea ce crede . Pentru ca ea e sora mea care trece peste ori ce ! Dar toate au un sfârșit , nu ? Cum inima mea e ruptă în bucăți, ce sens mai are lupta ? Mereu va trebui lupți, pentru acum am nevoie de tine . Am nevoie de sora mea . Dar nu pot .... Și eu ziceam asta , ca nu voi reuși te țin departe de durere ....Și nu ai reușit.... Dar nu mă las bătută, o sa mergem la Ivan chiar dacă sa trebuie sa il omoram pe vampirul din fata ta . Dar tu nu omori .. Pentru tine as omorî toată planeta chiar și pe mine . Pentru ca te iubesc si as face ori ce pentru tine . Pentru ca esti sora me . Doar noi două? Doar noi două.

Mă transform în om și îmi sterg lacrimile de la ochii , îmi ridic bărbia sus și îmi îndrept spatele privindu-l sfidător.

- Esti doar de umplutura !!
- Alte recenzii ? Daca trebuia sa plâng pentru fiecare ființă care ma rănit as fi creat un lac din lacrimi . Esti o picătură dintr-un ocean , degeaba .
- Dar se pare că te-a afectat !!
- Da , dar ști cum se spune "O fata plange cat plange , dar cand se ridica te distruge".
- Tu nu esti o fata , tu esti o carcasă.
- Da , nu sunt o fată și nu , nu sunt o carcasă, sunt un vârcolac și nimeni nu ma poate umili și să scape fără să fie rănit.
- Dar din cate stiu esti un Rougue .
- Este doar o eticheta ce o voi dezlipi și o voi lasa în urma . Dar tu esti un dobitoc , tu nu poti ascunde asta .

Îl privesc adânc, în ochii lui se poate citi , furia , mania și setea de răzbunare. Am reusit, am reusit sa il prind în transa . Suflu ușor spre el și cade jos confuz .

- Eu nu sunt doar un rougue . Eu sunt sora de suflet a celei mai mari razboinice din lume . Eu sunt sora lui LEEA !!

Am mai scris un capitol . Va rog sa ma scuzati pentru întârziere. Am avut câteva probleme iar examenul se apropie. 😢😢😢
Nu o sa renunț la carte , mai ales acum cand mai am o carte (DIABLO AL MEU ) dacă nu ați vazut-o va invit la o parere . 💜💖❤💖💖❤❤💜💖💖

Călătoria Unui Rougue Onde as histórias ganham vida. Descobre agora