44

87 5 0
                                    

Seara se apropie dar nu ma stresez , nu am de gand sa fiu aranjată și dichisită. Eu v-oi fi lup , nu am de ce sa ma aranjez.

Cred ca daca mai stau mult aici o sa incep sa ma îmbrac numai în negru

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cred ca daca mai stau mult aici o sa incep sa ma îmbrac numai în negru . Mă trântesc pe pat si incerc sa adorm dar ușa se deschide și pe ea intra vampirul cu o lesă în mână.

- Esti gata ?
- Eu nu port zgarda . Și îți trebuie ceva mai dur pentru a ma opri din a îți sfâșia prieteni .
- Nu cred ca poti rupe lesă asta . E facuta la comanda . Nu se va rupe .
- Nu serios ?!?

Mă transform în om și îmi pune lesa . Mă proptesc în podea și dintr-o săritură rup lesa . Mă uit la el cu un zâmbet de atotștiutoare și el își dă ochii peste cap . Comanda un lanț gros , ăsta cred ca o sa țină. Mă leagă cu lanțul la gât și simt că ma sufoc . Iesim pe ușa și mergem pe un hol . Eu inainte , cu pieptul în fața și mândră pășesc pe acolo adulmecând totul . Coborâm scările și jos găsim 3 vampiri care stau si beau pe canapea . Ei se întorc cu capurile spre noi și se holbeaza la mine în timp ce James încearcă să mă stăpânească și să mă țină în frâu . Ei se ridică și se salută și apoi încep să se uite la mine .

- Ăsta e câinele tău ? E un pichinez .
- Mrrrrrrr .

Dau sa sar pe el dar James trage de lanț și nu ma lasa .

- Roger , lasa-i câinele în pace ! Din cate stiu tu nu ai .
- Pentru ca nu am vrut .
- Sau nu ai gasit unul pe placul tau .
- Ori cum . Cum îl cheamă?
Încerca să pună mâna pe mine . Dacă pune mana pe mine o sa ramana fara ea .
- Hrrrrrrrrrr .
- Nu pune mana pe ea . E mai sensibilă. Și e o ea .
- Slab , măcar ce e ?
- E un vârcolac alb .
- E varcolac ? Super ...
- Ea e El.....
- Mrrrrr .
- Ea e Leea .
- Nu prea pare un vârcolac. E doar un câine vagabond. Nici nu cred ca poate sa lupte . E o corcitura .

Atunci sângele începe să se miște cu viteza lumini prin mine . Nervii urcând la cote maxime . Mă transform în om și îmi dau chestia aia jos de la gât .

- Mă- ta e o corcitura , fraierule ! Eu am mai multă putere în degetul mic decât cât ai tu în tot corpul .
- Ce ai spus curvo !?!
- Roger, las-o în pace .
- Tu nu vezi ca fufa ta și-a luat-o în cap .
- Până aici !! Nimeni nu ma face pe mine fufa .

Ma apropii de el și el se incordeaza sa para impunător. După ce sunt destul de aproape, un șut în bijuterii , un genunchi în stomac și un ultim pumn în gură și maimutoiul e pe jos .

- Cine e curva acum,manechinule !?!
- Leea calmează-te!
Trag aer în piept ma întorc spre James .
- Bine , eu voi fi inapoi in camera . Sa nu ma deranjezi cu nimicurile tale de prieteni . Un prieten te susține , nu te critica !

Cu astea fiind spuse urc in camera mea si ies direct în curte și încep să alerg în jurul gardului ocolind obstacolele . În seara asta plecăm.   Nu mai vreau sa stau mai mult decât trebuie aici . Nu mai fac nici un plan , o sa sar gardul și o sa fug cât ma țin picioarele.  Nu o sa ma opresc până nu ajung ..... ajung ..... La Ivan . Da , da ..... La Ivan . Leea !!Ce ? Încă nu sunt prea convinsă.  Dar sunt convinsă că voi pleca de aici.  Mă întorc în camera și ma schimb pentru a putea sa ma mișc mai usor si sa fiu camuflată. 

Seara vine si ea iar tot ce fac eu e sa ma plimb în jurul gardului pentru a prinde un loc mai bun . Cred ca gardul este un deva legat pe la mijloc . Caut cu privirea o sârmă unde este legat pentru a putea sfâșia cu ghiara . Găsesc  sârma , îmi scot ghiara și cu o singură mișcare tai sârma. Acum e acum . Alarma a pornit și la fel și eu . Fug prin pădure de nebună și sper să nu ma găsească.  Pe la jumătatea pădurii ma transform în lup si încep să alerg mult mai rapid . Acum mă simt mult mai liberă.  Știu că deja am trecut prin 3 teritorii deci sigur nu o sa ma găsească.  Mă așez și îmi pun în ordine gândurile.

În primul rând,  AM REUSIT !!!!! YEEEEEYYY.
În al doilea rând,  trebuie sa ii gasesc mirosul . Nu o sa reusesc sa ma întorc dacă nu îi gasesc mirosul . Sunt pe un teritoriu necunoscut și nu simt nici un miros cunoscut .

Mă plimb prin pădure pentru a găsi un miros cunoscut . Am găsit ceva și mai bun , căprioară.  Mă pitesc într-un tufiș si stau la pândă. (Nu vreau sa pun detalii despre cum a ucis o ).  După ce mănânc ma odihnesc puțin și o sa pornesc din nou în căutarea lui ..... Ivan !!!! Da . Pădurea asta nu imi pare cunoscuta . Nu cred că am mai fost pe aici . Copaci sunt zgâriati semn că este o haită pe aici si trebuie să fiu atentă.  Mă ridic și ma uit prin jur . Am un sentiment ciudat . Ceva nu e in regula.  Sunt pe un teritoriu necunoscut și nu am dat încă de nimeni.  Ceva nu imi miroase a bine . Nu mai fi paranoică.  Poate sunt puțin paranoică.  Poate ar trebui să dorm puțin,  sunt cam obosită.  Dar ar trebui să plec într-un loc mai sigur.  La primul pas făcut ,din copaci , sar patru masculi care ma inconjureaza și nu ma  lasa sa plec . Ți-am spus eu !!!! Scuze .

Și îmi cer și eu scuze nu am mai postat de mult timp dar examenele nu m-au lăsat deloc sa ma relaxez puțin.  Dar am revenit cu încă un capitol . O sa incerc sa postez mai des .Multumesc pentru vizualizări .💖💜💜❤💜💖💖💜❤💜💖💜💜💖

Călătoria Unui Rougue Where stories live. Discover now