55

491 14 0
                                    

Ik zit op mijn bed alleen maar naar voren te staren. Zal ik vanavond nu gaan of niet? ''Tess!! kom je !'', ik blijf op mijn bed zitten en Natalie komt eraan. ''Tessie we gaan eten...'', ze komt naast mij op het bed zitten. ''Waarom kijk je niet blij.'', ''Ik heb een paar dingen aan mijn hoofd Natalie maar dat ga ik niet aan jouw vertellen.'', ''Waarom niet? Hebben jij en Jackson weer ruzie gehad.'', ik kijk haar alleen maar aan. 

''Waarom hebben jij en Jackson altijd ruzie?'', ik zucht. ''Ik weet het ook niet Natalie.'', ''Je houdt toch wel van hem, waarom gaat het dan niet goed...'', ik zet haar op mijn schoot. 

''Soms gaan dingen niet zoals je zou verwachten en dan komen er andere mensen op je pad waarvan je nooit had gedacht. En dan kunnen dingen ander gaan. Je kan ook niet altijd op dezelfde lijn zitten en dan ontstaat er een ruzie.'', ''Maar jij en Jackson hebben dat zo vaak.'', ''Daar hoef jij je geen zorgen voor te maken, maak jij maar zorgen om dat straks niet al het eten op is.'', ze staat op en lopen naar beneden. 

Ik eet mee maar houd mij wel op de achtergrond. Natalie heeft wel gelijk, ik heb wel altijd ruzie met Jackson... Misschien moet ik eens gaan kijken of ik iemand kan vinden waar ik geen ruzie mee maak. Waar ik gewoon kan binnen komen en blij kan zijn.''.

''Tess gaat alles goed?'', ik kijk naar Sean. ''Ja hoor, ben alleen een beetje moe en ga  vanavond nog even naar Amelia.'', hij knikt. ''Heb je Jackson nog gesproken vandaag?'', ''Heel even ben daarna eigenlijk gelijk weer weggegaan.'', hij kijkt mij vragend aan maar daarna begint het lampje ook al weer te branden. 

Ze gaan er niet verder op in en eten in rust alles op. Na het afwassen loop ik naar boven om mezelf klaar te maken voor vanavond. Ik kijk naar mijn kleding en twijfel of ik anders aan moet doen. Uiteindelijk kleed ik mij toch om. 

Amelia houd wel van een feestje. Ik kijk in mijn kleding kast en pak er dan een outfit uit.

 Ik kijk in mijn kleding kast en pak er dan een outfit uit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik loop naar beneden en pak alles wat ik nodig heb. ''Jackson mag vanavond al naar huis wij gaan hem zo ophalen.'', ik kijk naar Sean. ''Oké... ik ben niet hier ik ben naar vrienden dus ik zie hem wel morgen.'', ik wil naar buiten lopen als Sean mij tegenhoud. 

''Wat is er nu aan de hand? Je zou Jackson graag weer hier willen hebben.'', ''er zijn een paar dingen veranderd en ik weet niet hoe gezellig het gaat worden als hij mij weer gaat zien. Dus genieten jullie nu maar even dan zie ik hem wel een andere keer.'', hij knikt en ik stap op de scooter en rijd naar Amelia.

Ik kom daar aan en bel aan. De deur word opgedaan en ik ben verbaast dat er maar weinig mensen zijn. ''Ik dacht dat je nooit meer zou komen.'', ik geef haar een knuffel. ''Natuurlijk wel ik zeg geen nee tegen een avondje uit.'', ''Dat is een neplach...'', 

''Jackson komt thuis vanavond. En ik ben er niet maar ik denk dat het ook beter is als ik er niet ben.'', ze slaat een arm om mijn schouder. ''Waarom hebben jullie toch altijd ruzie.'', ik haal mijn schouders op. ''We zijn het gewoon nooit eens met elkaar en soms is het ook echt mijn schuld dat we ruzie hebben zoals nu eigenlijk.''.

Ik loop de woonkamer in en Levi is er al. Er zijn nog een paar andere mensen die ik niet meer weet bij naam maar wel qua gezicht. ''Tess!'', Amelia komt naar mij toelopen en geeft mij een knuffel. ''Je bent toch gekomen!'', ik knik. ''Jackson kom vanavond thuis.''. 

''Oww dan denk ik niet dat je al te lang blijft'', ''Ik blijf gewoon een tijdje hoor, ik zie hem morgen wel weer.'', ze kijkt mij verrast aan en Levi komt aan lopen. ''Hey, ben je er ook?'', ''Nee mijn geest is hier, Tess persoon ligt aan het strand.'', hij kijkt mij lachend aan. 

''Leuk dat je er bent.'', ik geef hem een lach en krijg een wijntje in mijn handen. ''Die kan je wel gebruiken denk ik.'', ik geef Amelia een lach. ''Ja dank je wel.'', ik neem plaats op een van de stoelen. 

''Dus jij bent Tess? Ik hoorde van Amelia al veel.'', ''Je woont toch bij de Baileys?'', ik lach. ''Wat een vragen allemaal. ''Hoe ben je eigenlijk in Italie gekomen?'', ik kijk hun lachend aan, 

''Dat is een lang verhaal... Ik kan jullie daar wel bij bijpraten.'', ik leg heel het verhaal uit en ze kijken mij met open mond aan. ''Dan moet je wel echt voor hem gaan. Niemand zou zomaar naar een ander wereld deel verhuizen voor een jongen.'', ik haal mijn schouders op. 

''Ik heb er geen spijt van alleen mis soms wel de sfeer van Nederland en ook de dingen in Amerika.'', ze knikken. ''Toch ben ik blij dat ik je een keer heb kunnen ontmoeten ik hoor vaak goede dingen op school.'', ik lach. 

De avond verloopt goed en ik heb het heel gezellig. Ik praat met name veel met Levi. Hij is echt aardig maar ik weet niet zo goed wat zijn bedoelingen zijn. Amelia komt naar mij toelopen als ik even in de keuken sta. ''En hoe gaat het met jouw en Levi. Is er iets van een passie?'', ik schud mijn hoofd. ''Het is niet dat ik echt gevoelens voor hem heb. Ik voel me tot hem aangetrokken maar dat is natuurlijk heel iets anders ik voel me ook aangetrokken door Chris Evans.'', Amelia moet lachen. ''Ja dat is waar. Maar Tess je bent helemaal hier naar toe gekomen voor Jackson.'', ik kijk haar niet begrijpend aan. 

''Wie had jij aan de telefoon?"', ze kijkt schuldig weg. ''Jackson belde omdat jij niet opnam en hij dacht dat jij bij mij zou zijn.'', ik zucht en gooi in een keer mijn wijn achterover. ''Hij geeft echt veel om jouw en hij zal alles doen om je terug te krijgen. Je hebt hier toch een geweldige tijd gehad met hem?'', ik knik. ''Zijn familie ziet jouw al als familie je mag zelfs mee werken in een bedrijf van de familie. wil je dat allemaal weg doen?''. Amelia loopt weer terug naar de woonkamer. 

IK denk na over de woorden die ze gezegd heeft. De woorden die Nonna tegen mij gezegd heeft. Hou ik van Jackson? Ja. Wil ik verder met hem? Ja. Hebben we vaak ruzie? Ja. Komt dan alles weer goed? Ja... en vanaf dat moment had ik mijn antwoord. 

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu