46

860 22 2
                                    

Jackson en ik komen aan bij de school. ''Dus ben je er klaar voor?'', ik knik. We lopen samen naar binnen naar het kantoor van de directeur. 

''Kom binnen.'', Jackson en ik lopen naar binnen. ''Ah Bailey en Veldhoven.'', we nemen plek voor zijn bureau. ''Jullie willen hier naar school. En wat willen jullie hier doen? Want ik begreep dat jullie allebei van een muziek afdeling komen.'', we knikken. ''Veldhoven wat zou jij hier willen doen?'', ''Ik zou graag het bedrijfsleven in willen, als PA of als planner.'', hij knikt. ''Dan heb ik een perfecte plek voor jouw.'', ze wend zich naar Jackson. ''En wat wil jij doen?''. Jackson is aan het uitleggen en ik kijk rond. 

Het verschild niet zo veel van Amerika... maar het is wel anders. ''Dus jullie kunnen over 2 weken terecht.'', ''Twee weken pas!'', ik sla Jackson tegen zijn arm. ''Dank u we; dat we midden het school jaar nog er bij mogen komen.'', ik kijk Jackson dodelijk aan. 

''Geen probleem dan zie ik jullie snel weer.'', we staan op en lopen dan naar buiten. ''Twee weken wachten!'', ''Jackson stel je niet zo aan.'', ''Wat moet ik doen in twee weken!''. ''Mij leren scooter rijden. En...'', meer kan ik ook niets meer bedenken. 

''Ah ik weet het. Je had nog een date te goed.'', ik kijk hem lachend aan. ''Ga je daar twee weken lang op voorbereiden?'', hij schud lachend zijn hoofd. ''Nee, maar ik heb wel een idee wat ik kan doen de komende twee weken.''

Ik stap achterop bij Jackson en hij begint met rijden. ''Waarom ga je de andere kant op?'', ''Denk je nu echt dat ik jouw in deze straat laat beginnen met rijden? Je bent gek.'', ik lach en dan komen we aan op een parkeer plaats. 

''Kijk dit is een geschikte plek om te beginnen.'', hij stapt af en ik wil ook afstappen maar hij houd mij tegen. ''Ga op mijn plek zitten.'', ik schuif wat naar voren en pak het stuur vast. ''Oké, dan gaan we beginnen met lessen.'', ik kijk hem lachend aan. 

''Laten we beginnen met hoe je hem aan moet zetten.'', ik knik en krijg de sleutel in mijn hand. Ik stop hem in het sleutel gat en draai hem om. ''Goed.'', hij wijst een paar dingen aan. ''Houd de rem in anders ga je gelijk naar voren.'', ik knik en geef dan een draai aan het gas. 

Hij maakt een geluid wat erg goed klinkt. ''Netjes dat is stap 1.'', hij legt alles uit en daarna mag ik vooruit rijden. ''Wel voorzichtig, anders rijd je hem helemaal kapot.'', ik knik en rijd een stukje naar voren. 

Dit gaat best goed. Ik zet er wat gas bij en maak een bocht. ''TESSS PAS OP!'', ik schrik en ga op de rem. ''What the hell! Alles ging goed.'', Jackson kijkt mij schuldig aan. ''Je begin al met bochten maken.'', ik kijk hem lachend aan. 

''Bang dat ik je schatje kapot maak?'', hij knikt. ''Maak je maar geen zorgen dit is wel te doen. Ik denk dat het mij ook wel lukt.'', hij rolt met zijn ogen. ''Niet iedereen heeft die dingen in een keer onder controle. Dus ja ik maakte mij zorgen.'', ik stap af. 

''Ahh was Jackson een beetje bezorgd.'', ik geef hem een knijpje in zijn wang. ''Tess.'', ik kijk hem lachend aan. ''We hebben een pauze gehad laten we verder gaan.'', hij zucht en ik stap op. 

''Je gaat nog een keer voor mijn dood zorgen.'', ik haal mijn schouders op. ''Misschien zorg jij wel voor die van mij, en hier zijn we dan allebei levend. En eentje die nog steeds niet goed kan rijden. Dus tempo graag, ik wil bochten maken.'', hij zucht en dan gaan we verder met de les.

--
We komen aanrijden bij het huis. '"Tess ik wist niet dat jij kon rijden!'', ik kijk Giovanni lachend aan. ''Ik kan het een uur. En ik mag al gelijk de wegen in.'', Jackson achter mij stapt ook af. ''Ik heb mijn hart vast gehouden.'', ik geef hem een speelse tik tegen zijn arm. 

''Maar hebben jullie trouwens een plek op die school.'', we knikken. ''We kunnen er over 2 weken terecht in onze klassen.'', ''Komen jullie bij elkaar?'', we kijken elkaar aan. 

''Laatste keer dat we dat zaten ging het niet goed, maar ik denk het niet.'', we beginnen beide met lachen. ''Later op jullie bruiloft wil ik echt je best man worden.'', Jackson begint met lachen. ''Natuurlijk.'', Jackson loopt naar binnen en ik hoor mesnen mijn naam roepen. 

Ik draai me om en kijk naar de vrienden groep. ''heb je tijd voor een drankje?'', ik kijk ze lachend aan. ''Maar natuurlijk.'', ik stap op de scooter. 

''Jackson gaat je vermoorden als hij erachter komt.'', ik kijk Giovanni lachend aan. ''Dan had hij mij maar niet moeten leren rijden nu is hij hem ook kwijt ook.'', hij kijkt mij lachend aan. ''Jouw keuze.'', ik start hem op en de meiden kijken mij lachend aan. 

''Dus je kan nu ook rijden?'', ik knik vrolijk. ''Dat is makkelijk als ik weer naar school ga. Alleen ik heb dan wel een scooter nodig.'', ze kijken mij vragend aan. ''Ik heb hier een plek op een school gekregen om het bedrijfsleven in te gaan.'', Kayne begint met lachen. 

''Ik zie jouw al achter een bureau werken.'', ik geef hem een dodelijke blik. ''Ik ben in staat om dat te doen. Dat is mijn werk nu ook.'', ''ja voor eventjes maar daarna word het saai. 

''Cato Smith vond het ook geen probleem.'', ''Tess, Black and White heeft hier niets mee te maken.'', ''Die film was goed, italiaanse maffia en als ik het goed heb zitten wij nu in Italie en werk ik in een groot bedrijf.'', ze rollen met hun ogen. 

'"Tess kom erf!"', Jackson staat in de deur opening. ''Nu moeten we toch echt een keer gaan.'', snel start ik op en rijd weg voordat Jackson mij eraf kan halen. 

''Dus waar gaan we wat drinken?'', ze kijken mij aan. ''Jij woont hier al een tijdje dus ik neem aan dat jij ook weet waar je allemaal kan drinken en waar niet.'', ik kijk ze lachend aan. 

''Ik heb wel een idee, alleen dan moeten we ook een tosti eten als jullie dat geen probleem vinden.'', ze schudden hun hoofd. ''Ik zeg nooit nee tegen een tosti dus kom maar op.'', ik geef ze een lach en dan rijden we naar het tosti restaurant waar Jackson en ik ook hebben gegeten. 

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Where stories live. Discover now