22

1.3K 36 0
                                    

Er is iets fouts gegaan in het updaten hoofdstuk 20 kan je nu lezen! Dan snap je hoofdstuk 21! Het is belangrijk voor het verhaal.
-

--------------------------------------------------------
''Hey slaapkop wakker worden'', ''hmmm, ik wil mijn bed niet uit.'', ''Je moet wel Kayne is aan het wachten.'', ik maak mijn ogen open en dan zie ik Tyler. ''Wat moet je. Ik heb buikpijn'', hij zucht. ''Ja dat snap ik maar we moeten wel naar school.'', ik zucht. Ik sla mijn dekens af en kleed me dan om. Niet te geloven dat het zo'n pijn kan doen een klap.

 Niet te geloven dat het zo'n pijn kan doen een klap

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop naar buiten en pak wat eten. ''Sinds wanneer draag jij een vest met dit weer?'', ik haal mijn schouders op. ''Dat maakt niemand wat uit want ik zie er al beter uit dan laatst.'', ze knikken allebei. ''Straks mag je weer lekker in de les zitten'', ik rol met mijn ogen herinner mij er maar niet aan'', ik loop naar buiten met eten in mijn hand.

''Tess heb je het al gehoord Jackson is een week geschorst!'', komt Gwen naar mij toe rennen. ''Ja ik heb het gehoord'', zegt ik kortaf. ''Wat is er aan de hand?'', ik haal mijn schouders op. ''Dat weet ik niet sinds gister avond knaagt er iets aan mij.'', ze kijkt mij met medelijden aan. ''Komt het doordat Jackson geschorst is?'', ik haal weer mijn schouders op. ''Stop een met je schouders op halen en je ogen rollen. Dat is echt een trekje van je en laat ik zeggen dat het enorm vervelend is.'', zegt Gwen geirriteerd. Ik lach om haar reactie. Ze kijkt mij met een lach aan,

''Ik heb een lach op je gezicht kunnen toveren! Ik ben Magisch!'', ik rol met mijn ogen. ''Tutut'', ik knik. ''Ik rolde mijn ogen weer.'', ze knikt. Laurel komt mijn kant op rennen. ''Heb je het al...'', ''Shhh, je bent de 3de die het me al verteld.'', ze knikt. ''Wat vind je ervan.'', ik wil mijn schouders ophalen en Gwen kijkt mij aan. ''Dat weet ik niet'', ze lacht naar mij omdat ik mijn schouders onder controle heb kunnen houden. 

''Meiden we moeten allemaal naar een andere les dus waarom staan we hier nog.'', ze lachen allemaal en we maken allemaal onze weg naar het lokaal. Ik heb natuurlijk andere lessen dan muziek lessen. Hoe je alles moet gebruiken, hoe je met technologie werkt. Dat is veel, maar wel grappig.'

Ik loop de hoek om en kijk dan gelijk naar Tom. ''Oww nee'', Tom loopt naar mij toe. ''Ja...'', ''Houd je mond, ik weet wat er is met Jackson'', ik loop langs hem heen. ''Dat is allemaal jouw schuld'', ik draai me om. ''Nee dat klopt niet. Hij ging het geveht aan met Tyler en ik heb gehoord dat hij in meerdere gevechten is gekomen. Dus zijn schuld.'', ik draai me weer om en loop naar mijn les. 

Natuurlijk moet ik weer te laat zijn door dat iedereen mij ophoud. Ik maak de deur open en alle ogen zijn op mij gericht. ''Waarom bent u te laat?'', ''Nou kijk... ja ik werd tegengehouden op de gang'', hij lacht. ''En dat moet ik geloven?'', ik knik. ''Doe ik niet.'', ''Oké laten we er dan op houden dat ik een vliegende eenhoorn zag en ja dat zie je niet vaak dus ik ben er naar gaan kijken en hij kwam mijn kant op. Toen vroeg ik waar de hel was, hij is magisch dus hij ozu het wel kunnen weten. En na een tijdje heb ik het dan gevonden. Nooit gedacht dat lokaal...'', ik stap achter uit om even naar het lokaal nummer te kijken. ''dat lokaal 666 de hel was.'', ik hoor mensen lachen.

''Gaat u zitten mevrouw Veldhoven.'', ik knik. Ik loop naar mijn plek en die is naar Steffie en Aaliyah. ''Lekker bezig meid. Hij was al chaggie nu nog meer.'', ik lach. ''Sorry.''

Natuurlijk zouden de meeste mensen zeggen. 'Hey, deze dag is snel voorbij ik ben nu al weer vrij', Guess what.... Ik ben pas net klaar met het uur. Het leek uren te duren. Allemaal gelul over dingen die mij niet aan gaan. Geschiedenis.... wel van muziek... maar als nog! 

''Ik snap niet waarom wij dit krijgen.'', vraag ik aan Aaliyah. Steffie is naar een andere les. En als het goed is komen we Gwen ook weer tegen. We hebben samen les. We moeten naar de andere kant van de campus dus we mogen er ook iets langer over doen. ''Hey Veldhoven!'', ik draai me om. Tom komt mijn kant op. ''Wat! Ik moet naar mijn les'', ''Ik wilde alleen zeggen dat Jackson...'', ''Ik wil het niet horen'', ik draai me weer om en loop samen met Aaliyah naar mijn volgende les. 

''Wie is die Tom?", ''Oww gewoon een persoon die ik ken via High School.'', ''En waarom heb je zo'n hekel aan hem?'', ik zucht. ''Hij... hij heeft me laten staan op ons kerst gala'', haar mond valt open., ''Ik mag hopen dat hij zonder iemand aan kwam.'', ik schud mijn hoofd. ''Nope, hij kwam met zijn ex binnen.'', we lopen de les binnen en ik ga naast Gwen zitten Aaliyah voor ons. ''Dat kan je niet menen? Niemand kan zoiets flikken.'', Gwen kijkt ons niet begrijpend aan. 

''Gewoon een gesprek over een persoon. JE kent hem niet. Misschien zal ik het je vertellen als ik hem weer zie'', ze knikt en meneer begint met praten. Hier gaan we weer een uur lang zitten. 

Na een half uur zit ik nog steeds in de stoel te luisteren naar de man. Ik kan niet geloven dat hij al een half uur aan het praten is. Gwen naast mij is veel dingen aan het opschrijven en ik weet dat ik het straks mag overschrijven dus geen moeite. Nou schrijven... meer een foto maken en die bewaren en als we een toets hebben die erbij pakken.

Toch zou ik willen dat iets of iemand nu de les binnen komt en lopen. En voor mij een einde hier aan kan maken. Want om hier nog een half uur lang te zitten trek ik echt niet meer.

Blijkbaar zijn mijn gebeden verhoord en word het op de deur geklopt. ''Ah, mag ik Tess Veldhoven lenen.'', de docent kijkt mij aan en dan naar de directeur. ''Natuurlijk, maar ik wil haar wel weer in de les hebben. Ik heb het gevoel dat niet alles bij haar naar binnen komt'', ik lach naar de docent en dan loop ik met een serieus gezicht naar de directeur. Als we buiten zijn begin ik gelijk met praten. ''Meneer ik heb helemaal niets verkeerds gedaan en a...'', ''Nee klopt maar ik wil het hebben over meneer Bailey.'', ik zucht. Here we go again.

---------

Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!

xx Floortje 

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Where stories live. Discover now