23

1.2K 39 1
                                    

Ik kijk hem verveeld aan. ''Kijk ik wil niets meer met hem te maken hebben.'', hij knikt. ''Dat snap ik helemaal. Maar ik wilde het hebben over jullie kamer.'', ik slik. Nu gaat hij zeggen dat ik terug moet naar mijn kamer. ''Je moet terug naar je kamer'', ik zucht. Ik zei het je! ''Meneer, ik wil niet met hem in een kamer te zitten. Ik kan hem niet uitstaan.'', de man lacht. ''Dat snap ik, maar je kan niet altijd in een andere kamer blijven  slapen.'', ik knik. ''Dat snap ik meneer,, maar kunnen we dan echt niets anders proberen?'', hij schud zijn hoofd. ''Jullie moeten een kamer delen. Daar kan ik niets aan doen.'', ik knik.

''Was dat alles?'', hij schud zijn hoofd. ''Ik wil weten of zijn klap schadelijk is geweest.'', ik kijk naar mijn buik en schud dan mijn hoofd. ''Alleen een beetje beurs maar voor de rest niets.'', hij knikt. ''Ik wil dat je vandaag nog terug gaat naar je kamer. En ik wil niet vervelend doen. Maar er komt een inspecteur voor een week lang. En dan kan ik niet een eerste jaar laten slapen bij 2 tweedejaars.'', ik knik. ''Is goed meneer'', '''Ga nu maar terug in je les'', ik knik. 

Hij loopt weg en ik loop het lokaal weer binnen. Iedereen kijkt mij aan... Natuurlijk ik ben door de directeur naar buiten geroepen. ''IS alles geregeld?'', ik knik en ga op mijn plek zitten. Aaliyah draait zich om en wilt wat zeggen als meneer haar voor is. ''Aaliyah opletten je kan zo vragen stellen.'', ze draait zich weer om en geeft de docent een fake glimlach. Dus nu moet ik nog 25 minuten zitten...

''HOPPA dat was de laatste les voor vandaag! Ik ga nu helemaal niets meer d...'', ''Tess kom je mee naar het lokaal? We moeten oefenen voor Vrijdag.'', ik draai me om en kijk Joey aan. ''Kunnen we vandaag niet overslaan?'', hij schud zijn hoofd. ''Nee dat kan niet'', hij pakt mijn arm en trekt mij mee. 

Ik zwaai naar Gwen en Aaliyah. Hun reacties waren heel grappig toen ik zei dat ik terug moest naar de kamer van Jackson. Gwen was helemaal spastisch aan het doen en Aaliyah kon niets zeggen. ''Joey, ik heb helemaal geen zin. Ik heb een rotdag gehad.'', hij kijkt mij lachend aan. ''Dat kan ik geloven ik hoorde dat je meneer Sanders boos hebt gemaakt?'', ik haal mijn schouders op. ''Hij wilde niet geloven dat ik werd opgehouden op de gang dus heb ik maar een ander verhaal bedacht alleen laten we zeggen dat het niet echt een van zijn favoriete verhalen was.'', hij duwt mij lachend het lokaal binnen.

Daar zitten alle jongens al klaar. ''We kunnen beginnen.'', ik ga op de eerste en beste stoel zitten. ''Ik heb er geen zin in...'', ''Tess anders verkloten we alles en da hebben we problemen'', ik zucht. ''Maar ik moet nog verhuizen.'', ze kijken mij niet begrijpend aan. ''Hoe bedoel je?'', ''Ik moet terug naar mijn kamer. Ik mag niet meer bij jullie blijven slapen.'', Tyler draait zich gelijk om. ''Dus je moet met die klootzak samen gaan.''.

''Jep, ik moet het met hem vol gaan houden. Er komt namelijk een inspecteur en alles moest op en top zijn.'', ik zie de jongens zuchten. ''Die man was er vorig jaar ook. Die was aan het zeuren dat we geen uniformen hadden. Hallo, we zitten niet meer op High School!'', zegt Alex boos. ''Wow, wat heeft die man gedaan om jullie zo boos te krijgen?'', ''Laten we zeggen dat we allemaal geschorst zijn voor 3 dagen.'', zegt Mike. Ik kijk ze niet begrijpend aan. ''We haalde een grap uit....'', ''Alleen hij kwam op de verkeerde persoon...'', ''En voor de neus van de inspecteur...'', ''Maar met hem was er niets aan de hand'', ik lach om hoe de jongens alles in een verhaal achter elkaar vertellen. 

''Dus, een prank heeft jullie 3 dagen geschorst?'', ze knikken. ''We hebben geen goede herinneringen aan die man. En misschien wil ik die ook wel helemaal niet.'', ik knik. ''Maar we moeten nog steeds oefenen.'', ik knik. Ik sta op en loop naar de micro. 

We zijn een half uur bezig en ik voel dat mijn buik niet lekker zit. ''Jongens we moeten stoppen mijn buik kan het niet meer aan'', ze knikken en ze leggen alles neer. ''Dan stoppen we voor vandaag en gaan we wel een andere keer verder.'', ik loop naar de deur.

''Waar wil je zo snel naar toe gaan?'', ''Mijn spullen pakken en verhuizen. Ik kan Jackson dan misschien ontlopen hij is vast aan het sporten ofzo.'', ze knikken en ik loop de deur uit. 

Laurel komt gelijk mijn kant op. ''Hey, ik dacht dat je al lang op je kamer was.'', ik schud mijn hoofd. ''Nee ik moest met de jongens oefenen... We moeten nog wel knallen vrijdag.'', ze knikt. ''Ik hoorde van Gwen het verhaal dat je moest verkassen?'', ik knik. ''Daarom loop ik nu naar de kamer van Tyler om mijn spullen te pakken.'', ''Zal ik helpen."', ik knik. 

Samen lopen we door naar de kamer en ik pak mijn koffers. ''Laten we dan maar gaan inpakken.'', we stoppen alle spullen erin en net als we klaar zijn komen de jongens binnen lopen. ''Je was serieus?'', ik knik. Alex en Laurel kijken elkaar lachend aan. Die twee hebben het sowieso gedaan. Ik moet misschien een keer meer info vragen niet de details maar wel meer. 

Ik rol met mijn koffer naar de deur. ''Jongens bedankt dat ik hier mocht zijn. En ik moest alleen slapen daar dus reken er maar op dat je mij wel vaker zult zien.'', ik zwaai en loop naar buiten. Een paar mensen kijken mij raar aan omdat ik een paar dagen geleden nog meer een koffer deze kant op liep. 

Laurel loopt achter mij aan. ''Ben je er wel klaar voor om weer met hem een kamer te delen.'', ik mompel wat. ''Dat neem ik aan als een nee.'', ik knik. 

Ik wil gewoon niet terug komen. Ik bedoel ik heb geen idee wat ik kan verwachten.  ''Ik denk wel dat het goed gaat'',  laten we dat maar hopen.

----------
Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!]

xx Floortje 

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu