27

1.2K 36 1
                                    

Hij kijkt mij vragend aan. "Welke klap?, "De beginnende klap! Waardoor Jackson geschorst is!", hij zegt niets. " Als je zegt dat je het gedaan hebt...", "Waarom zou je die jongen geloven?", " Omdat hij wel het beste voor mij wilt.", hij zucht.

"Je bent gek Tess. Hij heeft jouw zo veel pijn gedaan", ik kijk hem boos aan. " En dan moet je ook nog op kamp met die jongen!", ik rol met mijn ogen.

"Hij gaat me niet verkrachten ofzo.", Tyler kijkt mij met grote ogen aan. " Dat kan je nooit zonder zekerheid zeggen.", "Waarom boeit het jouw eigenlijk? Met wie ik omga en misschien date?", hij kijkt mij alleen maar aan.

" Trouwens we hadden het niet niet over mijn relatie met Jackson. Maar over of jij hem geslagen had..", "Ja ik heb de eerste klap uitgedeeld." ik kijk hem boos aan. "Dan wil ik dat je nu naar de directie loopt en het zegt.", hij kijkt mij met grote ogen aan. "Waarom zou ik?" "Zodat hij weet dar Jackson alleen maar aan het verdedigen was en dat hij niet hoeft geschorst hoeft te worden.", hij schudbzinn hoofs. " Nope, ga ik niet doen. Zijn eigenlijk schuld.".

"Als je ballen hebt doe je het?" hij schud zijn hoofd. "Geniet je er niet van dat hij boet voor alles wat hij heeft gedaan?", dit is niet de Tyler die ik ken. "Wat is er met Tyler die ik ken gebeurd?", hij kijkt mij niet begrijpend aan.

" Je praat niet als je zelf. Je gedraagd je ook anders en je zou wel gaan melden.", hij schud zijn hoofd. "Elk mens heeft twee kanten. En misschien is dit de kant die je van mij nog nooit hebt gezien. En je moet er maar aan wennen.", hij loopt mijn kamer uit en ik zit nog helemaal verbaast in mijn stoel.

Hoe kan hij mij dit nou flikken? Hadden we niet een vriendschap waar we er voor elkaar zijn. En nu doet hij mij dit aan? Waarom mensen kan ik geen normaal leven lijden? Ik blijf naar de deur staren als Kayne binnen loopt. ''Weet jij wat er aan de hand is met Tyler? Hij doet raar.'', ik haal mijn schouders op. ''Nope, ik heb geen idee.... hij deed ook al raar bij mij. Ik vroeg alleen maar of hij de eerste klap uitdeelde.'', Kayne kijkt mij met open miond aan. ''Is hij daarom zo boos?'', ik schud mijn hoofd. ''Nee, misschien omdat ik vroeg of hij het wilde melden tegen de directie. Want Jackson verdedigde zich alleen maar.'', Kayne zucht. 

''Waarom had je dat nou gezegd?'', ik haal mijn schouders op. ''Hij moest het wel gewoon vertellen.'', Kayne knikt. ''Maar hij gedraagt zich ook anders. Ik bedoel hij reageerde zo gemeen en afwezig.'', Kayne komt voor me zitten. "Ik denk dat we ergens moeten achter komen.",

Na een klein gesperkje te gehad hebben met Kayne loop ik nu door de gangen op zoek naar Tyler. Kayne loopt natuurlijk achter mij.

" Waarom denk je dat hij hier is?", "Omdat jij hier graag komt." ik hem vragend aan en kijk dan rond. Het... Voetbalveld? "Ik ben al een tijdje hier niet meer geweest. Ik heb er geen tijd voor gehad.", ik kijk het veld op en inderdaad Tyler staat daar te voetballen. Alleen...

"Wat moeten we doen? We kunnen niet zomaar naar hem lopen.", hij knikt. " Misschien kan hij mij beter hebben?", ik schudbmijn hoofd. "Misschien, maar ik denk niet dat het helemaal goed gaat.", hij haalt zijn schouders op.

Kayne loopt het veld op en Tyler draait zich om. Hij lijkt te huilen... Maar waarom?

Ik voel een stik op mijn schouder waardoor ik op spring van schrik. Snel word er een hand op mijn mond gelegd. Ik kijk Tom boos aan .

" Waarom moet je mij zo behandelen?", hij zet zijn vinger tegen zijn lip en wijst naar de jongens. "Wat moet jij daar nou te maken mee hebben?", ik ruik de alcohol van zijn kleren. " Jackson heeft je nodig... Hard.", ik kijk hem niet begrijpend aan. "Ik heb nu even geen tijd." hij. Schud zijn hoofd. "Moet komen.", ik kijk nog een keer naar het veld waar ik een gebroken Tyler zie. ''Tom, ik kan het niet maken om weg te lopen. Straks denken ze nog dat ik ben meegenomen.'', hij zucht. 

''Jackson, is allemaal onzin aan het praten. En hij smijt alles kapot.'', bij die woorden trek ik een wenkbrauw omhoog. ''Waar over praat hij dan?'', ''Alles kwijt. Dat zegt hij het meest.'', ik knik. 

''Tyler kan wel wachten Tess, ik denk dat hij meer heeft aan een vriend. En zeg gewoon dat je boos was en dat je weg liep.'', ik zucht. ''Ongelovelijk dat jij hem niet kan hendelen als hij een beetje aangeschoten is.'', ik loop weg van het voetbal veld. Het voelt verkeerd maar ook wel oké, ik ga een ander persoon helpen die nu niemand heeft die hem steunt. Want zijn beste vriend kan hem niet in bedwang houden.''.

Tom lijd me de weg naar zijn apartement. ''HIj is bij jouw alles kapot aan het gooien?'', i=hij knikt. ''Ook de spullen van mads.'', ik kijk hem niet begrijpend aan. ''Die had een paar dingen laten staan bij mij toen we gingen indrinken voor een feest.'', ik schud mijn hoofd.

We stoppen bij een deur en ik hoor al glas kapot op de grond vallen. Dat moet hij nou niet doen. Straks krijgt hij nog meer problemen omdat hij alles kapot maakt.

Ik ram de deur open. ''BAILEY.'', hij stopt meteen en kijkt mijn kant op. ''Waar denk jij mee bezig te zijn?'', hij kijkt mij alleen maar aan en voor de rest zegt hij niets. ''Ben je hier vrijwillig gekomen?''', ik schud mijn hoofd. ''Nee, dat ben ik zeker niet. Ik dacht even een probleem oplossen alleen toen kwam Tom opdagen in paniek. Dus ja toen ben ik gekomen.'', hij loopt mijn kant op en neemt mij gezicht in zijn handen.

''Hoe kan je me niet haten?'', ik kijk hem met een kleine lach aan. ''Ik haat niet snel mensen dat zou je moeten weten. Ik mag ze alleen niet. Haat is een groot woord.'', ''Ja maar ik heb je allemaal redenen gegeven om mij te haten,'', ik zucht. ''Ja maar je hebt ook dingen laten zien waarvan je gewoon niet kan haten. Want ik weet dat die jongen daar nog zit. Dus ik kan je niet haten als ik geen reden heb.'', hij kijkt mij lachend aan.

''Ik ben de gelukkigste jongen op de wereld?'', ik kijk hem niet begrijpend aan. ''Ik heb een persoon waar ik dingen mee kan delen ondanks ik echt een klootzak ben geweest. En niet veel mensen hebben dat.'', ik lach. ''Je kan alles met mij delen, behalve je seksleven daar hoef ik niets over te weten.'', hij lacht. ''Dat zal ik je niet vertellen, tenzij je er zelf een deel van bent dan hoef ik je helemaal niets meer te vertellen.'', ''En daar is de oude Jackson weer.''.

------

Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!

xx Floortje 

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Where stories live. Discover now