26

1.2K 32 3
                                    

Ik maak mijn thee en luister niet meer naar de gesrekken tussen Madison en Jackson. Als mijn thee klaar is ga ik op mijn favoriete stoel zitten. Ik zet de tv aan. ''Wat kom jij hier zitten?'', ik kijk haar boos aan. ''Ik leef hier, en ik geloof dat jij hier niet leeft.'', ze kijkt mij bitchie aan.

''Ik ga tenminste niet met elke jongen naar bed'', zegt ze daarna. Ik krijg de slappe lach. ''Meen je die? Je slaap met iedereen die je maar kan vinden. En ik wil niet veel zeggen maar de enige persoon waar ik echt om gaf was Jackson. En Jackson en ik hebben nooit iets gedaan. Tyler is een vriend en Blake is mijn neef. Ik kan dan niet zeggen dat ik met alle jongens weg loop.'', ik draai me om en zet Teen Wolf op.

Ik kijk even naar de plek voor de bank en dan schud ik mijn hoofd en kijk naar de tv. ''Jackson schatje we kunnen ook naar mij toe.'', ik kokhals als ik haar zo hoor praten. ''Kan je je bek houden ik wil mijn serie kijken. Stiles is belangrijk!''.

''Wie is Stiles?'', ik kijk haar boos aan. ''Wie is STILES? Je kan net zo goed in de serie gaan spelen! Dan mag jij de slet spelen die dood word gemaakt.'', ik draai me weer op en hoor Jackson grinniken. Hij weet dat ik leef voor Teen Wolf en hij weet ook wat er is gebeurd in de serie.

''Jackson zeg er wat van.'', ik kijk Jackson aan. ''Ja Jackson zeg er eens wat van.'', ik kijk hem uitdagend aan. ''Try me'', hij zegt nog steeds niets en Madison word boos. ''Kom we gaan ergens anders naar toe.'', ze staat op en Jackson blijft mij aan kijken. ''Jackie'', hij trek zijn hand los. ''Ik ga niet mee Madison ik moet een paar dingen regelen.'', ze kijkt mij vuil aan.

''Maddie ik denk wel dat je weet waar de deur zit.'', zeg ik met een zoete stem. ''Alleen vrienden mogen mij Maddie noemen.'', ik lach. ''Natuurlijk'', ze loopt naar de deur en slaat die dan boos dicht.

Ik draai me weer om naar de tv en Jackson is nog steeds stil. ''Je kan weer op je stoel zitten.'', ik knik. ''Ja ik kan het weer. En verkloot het maar niet.'', hij is stil.

''Waarom zei je niets.'', ik zet mijn serie op pauze en kijk Jackson aan. ''Wat op jouw reactie tegen Mads.'', ''Nee toen ze zei slet.'', hij kijkt naar zijn schoenen. ''Denk je dat ik een slet ben?'', hij schud zijn hoofd. ''Nee dat denk ik niet.'', ''Denk je ook dat ik niets ben.'', hij kijkt op na dat gezegd te hebben. ''Je hebt het gesprek gehoord.'', ik knik. ''Het is niet zo groot, ik kan het gewoon horen.'', hij is stil.

''Je betekend wel iets Tess. Je bent niet niets.'', ik kijk hem niet gelovend aan. ''Geef me een goede reden.'', ''Je bent het enigste meisje die mij weer normaal heeft kunnen maken. Niet meer met elk meisje in bed duiken. Niet meer andere mensen kloten. Je snapte mij wat andere mensen niet deden. Ik ben een beter persoon geworden door jouw.'', ik geef hem een kleine lach.

''Maar nog steeds zou ik een weddenschap blijven.'', ''Nee, want ik had al gezegd een tijdje geleden dat ik eruit wilde stappen alleen de jongens lieten het niet toe. Ik wilde ze neit kwijtraken.'', ik zucht. ''Brian snapte het echt wel. Hij leek wel een echte vriend. Liam was dom maar die snapte het ook wel denk ik.'', hij schud zijn hoofd. ''Ze snapte het niet. Terwijll ik het wel van hun had verwacht. Ze waren de enigste samen met jouw die wisten van mijn thuis situatie en andere dingen. Dus zij moesten het snappen. Maar alleen jij snapte het.'', ik knik. ''Mijn leven is ook ingewikkeld. En nu al helemaal omdat iedereen denkt dat ik een slet ben. Terwijl het Blake was.''.

Jackson kijkt op bij de naam Blake. ''Is Blake weer in Amerika?'', ik knik. ''Hij ging met school naar Washington.'', ''Heb je iets verteld wat er hier is gebeurd?'', ik schud mijn hoofd. ''Nope, alleen dat was ik wel van plan.''.

''Please zeg het niet tegen hem ik ben een dood persoon dan.'', ik knik. ''Je verdient het wel.'', hij knikt. ''En trouwens je bent een week geschorst wat ga je allemaal doen iin die tijd?'', ''Ik ga... naar de sportschool en andere dingen.'', ik lach. ''Dus je gebruikt je vrije tijd om domme dingen te doen.'', hij kijkt mij neit begrijpend aan. ''Ga voetballen, zwemmen shoppen.'', hij lacht ook. ''Nee dat doen meiden.''.

Ik haal mijn schouders op. ''Hoe gaat het met je buik?'', ik kijk naar mijn buik en dan naar hem. ''Wel okay, hij is alleen blauw en doet pijn als ik te veel spanning erop zet. Maar voor de rest geen andere dingen.'', hij knikt. ''Sorry.'', ik haal mijn schouders op. ''Ik had er ook niet tussen moeten komen.'', hij knikt. ''Waarom vochten jullie eigenlijk?''

''We hadden een kleine ruzie omdat hij vond dat ik jouw niet goed behandelde. En toen sprak ik hem tegen en kreeg een klap.'', ''Wacht jij was niet de eerste persoon die sloeg?'', hij knikt. ''Ik zocht niet een gevecht. Alleen als je mij slaat sla ik terug natuurlijk.'', ik knik.'

Ik kan niet geloven at Tyler de eerste klap uitdeelde. ''Je bent eerlijk tegen mij toch?'', hij knikt. ''Ik kan niet tegen jouw liegen.'', ik rol met mijn ogen. ''Dat kan je wel.'', hij schud zijn hoofd. ''Nope, dat kan ik niet. Je hebt nooit gevraagd of er een weddenschap was en dus daar hoefde ik niets over te liegen.'', kijk op deze momenten vind ik hem minder leuk. ''Kijk nu ga je de fout in. In relaties moet je geen geheimen hebben. En al helemaal niet een weddenschap waar je onderuit wil komen.'', hij ucht.

''Hoe zou je hebben gereageerd als ik vertelde dat ik er onderuit zou willen komen? En dat er uberhaupt een weddenschap was? Dan had je het net zo erg gevonden.'', oké daar heeft hij wel een beetje gelijk in. Maar als nog, hij hield het achter voor mij en als hij had verteld dat hij er onderuit wilde komen dan was het minder een probleem. ''Jackson, dat klopt. Maar het zou minder erg zijn omdat je er onderuit wilde komen. En ik zou dat dan weten. En nu kwam ik er op een rot manier achter. En dat moet je accepteren dat ik dat niet snel vergeet.'', hij knikt.

''Dat snap ik helemaal. En ik vraag ook niet om alles weer goed te hebben. Alleen je moet wel weten dat ik om je geef.'', hij staat op en loopt naar de deur. ''Waar ga je naar toe?''. ''Mads, zegt hij met een lach.'', ik schud mijn hoofd. ''Nee grapje, Tom en ik gaan kroeg.'', ik knik en hij loopt weg.

Als hij net weg is word er op de deur geklopt. Ik sta op en loop naar de deur. Als ik hem open maak staat Tyler voor mijn neus. ''Tyler'', ik maak plek zodat hij naar binnen kan lopen. ''Jackson is er niet toch?'', ik schud mijn hoofd. ''Hij is stappen.'', ik kijk hem boos aan. ''Waarom kijk je boos?'', ''Je moet mij iets vertellen.'', hij kijkt mij niet begrijpend aan. ''Ga je achter houden dat je de eerste klap uitdeelde?''

-------

Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk! Belangrijke mededeling. Ik ga nu maar 1 keer in de twee weken updaten. School heeft een groot deel van mijn tijd in beslag genomen. Dus nu 1x in de twee weken. Love you guys!

xx Floortje

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Where stories live. Discover now