34

1.1K 35 7
                                    

Ik loop samen met Kayne naar het feest. We hebben nog niets tegen elkaar gezegt. Ik voel het er ook niet voor.

We komen aan bij het podium want we moeten nu al op. De jongens kijken mij vragend aan. Ik zie er waarschijnlijk afgrijselijk uit. Ik heb net gehuild en alles om Jackson... Stupid boy.

"Tess gaat het?", ik knik. " Laten WW er gewoon voor gaan oké? We moeten dit knallen want dan mag ik de les weer in.", we willen net opgaan als de directeur ons tegen houd.

"We moeten even een mededeling doen.", hij loopt het podium en wij luisteren aandachtig. "Het doet ons pijn om dit te zeggen maar het kamp van dit jaar gaat niet door.", ik hoor een paar mensen juichen. " Vanwegen omstandigheden is het niet helaas niet anders. Volgend jaar gaan jet wel weer door en dan mag je mee als begeleiding.",

Hij loop het podium weer af. "Tess zou ik jouw kunnen spreken? Na je optreden het gaat over je kamer genoot.", ik knik en iedereen valt stil.

We gaan op em performen Fabulous van High School Musical. Iedereen vond het geweldig. Ze waren ook allemaal mee aan het zingen.

Dus na het optreden heb ik een gesprek. Ik loop naar hem toe en hij geeft mij een lach. " Ik weet niet of je weet, maar je kamergenoot heeft ons verlaten. Hij gaat iets anders doen, en je hebt nu geen kamergenoot meer dus we dachten dat er iemand nieuw daar zou kunnen slapen.", ik kijk hem moeilijk aan

"Meneer wilt u hem nu al vervangen... Ik moet nog een paar dingen opruimen van hem. En dit komt als een schok. Dus zou ik er nog even over mogen?", hij kijkt mij twijfelend aan. " Ik weet dat je een band met hem had alleen jr moet je erover heen zetten. Dat is het beste en dat kan makkelijker met een ander persoon.",

"Meneer geef me een week. Een week om er aan te wennen dat hij weg is, daarna mag er iemand bij mij intrekken.", hij zucht naar stemt er wel in mee.

" Een week Veldhoven.", daarna loopt hij weg. Laurel komt naar mij toegelopen. "Waar ging dat dan over.", "oww volgende week krijg ik een nieuwe kamergenoot.", ze kijkt mij niet begrijpend aan. " En Jackson dan?", "Hij is weg. Hij is toenet vertrokken en ik heb hem niet meer kunnen zien nadar hij weg liep. Maar.ik weet wel dat jij niet zo snel terug gaat komen. Misschien komt het wel door mij alleen ik heb namelijk geen idee.",

Ze kijkt mij niet gelovig aan. ''Jackson zou niet weg gaan hij vind deze school geweldig.'', ik haal mijn schouders op. ''Niet leuk genoeg om te blijven denk ik.'', ze neemt mij in een knuffel. ''Bekijk het maar zo hij zou toch een nieuwe vriendin hebben gekregen.''', ik schud mijn hoofd. ''Dat denk ik niet...'', ze kijkt mij vragend aan. ''Ik... Hij heeft me gezoend voordat hij weg liep.'', er beginnen al weer tranen op te komen. '

''Hij heeft nog steeds gevoelens voor jou?'', ik knik. ''Dat denk ik anders zou je zo iets niet doen. Ik heb ook geen idee waar hij naar toe is, al zijn kleding is weg alle badkamer spullen. Hij is echt weg Laurel.'', ze kijkt mij met medelijden aan. ''Kijk me niet met medelijden aan. Dit had kunnen gebeuren.''

Tom komt onze kant op gelopen. ''Hey Tess!'', ik kan horen dat hij wat gedronken heeft. ''Ik moest zeggen van Jackson... wacht dat mag ik helemaal niet zeggen.'', lacht hij. ''Wat wilde je zeggen.'', ''nee, nee dat kan ik niet maken ik had een afspraak gemaakt met hem.'', ik loop naar Tom toe en laat een vinger over zijn kaak glijden. ''Weet je het zeker dat je het niet wilt vertellen?'', hij slikt.

''J... Nee'', ik krijg een kleine lach. ''Alsjeblieft Tom, ik vergeef het je. Voor het kerstgala als jij het mij verteld.'', ik kijk hem diep in de ogen aan. ''Hij is met zijn familie meegegaan naar Italie, daar gaan ze met z'n alle wonen.'', ik zet een stap naar achter. 

''Weet je ook waarom?'', ''Hij wide weg gaan voor een tijdje, en misschien wel terug komen alleen hij moest een tijdje rust hebben zei hij. Dus hij is mee gegaan naar Italie. Het hoefde niet alleen hij koos ervoor. Hij zei dat jij hem toch nooit meer zou zien zitten en hij kon het niet aan om altijd bij je te zijn. En dan niets mogen doen. Tess, die jongen geeft echt om je.''

Ik kan mijn oren niet geloven. ''Tess voel jij ook nog wat voor Jackson?'', ik reageer er niet op. Ja ik heb gevoelens voor hem. Die zijn nooit weggegaan want naast de haat zat de liefde... dus ja ik geef om hem maar hoe weet ik dat hij niet weer zoiets gaat flikken. Je kan namelijk helemaal niets uit die jongen halen hij zit vol verassingen. 

''Je kan nog achter hem aan.'', ik kijk hem niet begrjipend aan. ''Hij vertrekt morgen pas.'', ik kijk rond. ''Mag ik je auto lenen?'', hij kijkt mij niet begrijpend aan. ''Ja maar waarom? Hij zit nu op het vliegveld.'', ik pak zijn sleutels en ren weg van het feest. 

Mensen kijken mij allemaal vragend aan. Ik trek snel iets makkelijks aan en ren dan naar de auto van Tom. Aleen er zijn zo veel auto's!! Ik zoek naar de lampjes en na een tijdje heb ik ze gevonden. Ik start de auto en begin te rijden naar het vliegveld. 

Na een tijdje kom ik aan en ren ik over het vliegveld heen. ''Mevrouw vertrekt er een vliegtuig naar Italie?'', ''Ja over 5 minuten aan de andere kant van het vliegveld Gate 36.'', ik knik en begin met rennen. 

Ik begin moe te worden maar ik moet door. Als ik bij de gate aankom zie ik dat er geen mensen staan. Ik ren naar de balie. ''Is de vlucht al vertrokken?'', ze schud haar hoofd. ''Helaas mogen er geen mensen meer mee. De slurf is al verwijderd.'', ik kan wel door de grond zakken. 

Ik ren naar het raam en kijk naar vliegtuig. Hij staat zo dichtbij dat ik gewoon naar binnen kan kijken. Ik zie kleine Natalie zitten. Ik krijg tranen in mijn ogen. ''Mevrouw ik moet ernaar toe.'', ze kijkt mij met medelijden aan. ''Dat gaat niet meisje.'', het vliegtuig begint in beweging te komen en weg te rijden. Ik val neer op de grond en zie hoe het vliegtuig weg gaat. Weg van Amerika... 

--

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Where stories live. Discover now