48

862 25 2
                                    

We komen aan bij de winkel en ik pak het lijstje. ''Tess denk je dat de jongens alles wel kunnen redden?'', ik kijk ze lachend aan. ''Ze lieten mij de lijstjes maken. Ik heb ze een moeilijke gegeven en wij hebben een makkelijkere.'', ze kijken mij duivels aan. 

''Hoezo een makkelijkere?"', ik kijk Steffie aan. ''Wij kunnen alles in een winkel halen en hun moeten naar een andere winkel om alles te kunnen halen.'', we lopen naar binnen en dan vallen mijn ogen op Max. 

''Shit de jongens zijn ook hier.'', snel lopen we door en pakken we alles wat we nodig hebben. ''Hoe komen we er eigenlijk achter wie het beste kan shoppen? Want we allemaal iets anders de prijzen zijn niet hetzelfde... en...'', ik kijk Laurel twijfelend aan. 

''Daar heb ik eigenlijk helemaal niet over na gedacht om eerlijk te zijn. Ik heb geen idee maar dat maakt niet uit. De jongens hebben ook geen idee dus kunnen we makkelijk om praten.'', ''Spelen we dan niet vals?"', iedereen staat stil en kijkt naar Aaliyah. ''Ja... maar hun gaan dat ook doen. En een keer kan geen kwaad.'', ze kijkt ons twijfelend aan. 

''Heb je nog nooit vals gespeeld?'', ze schud haar hoofd. Ik kan mijn oren gewoon niet geloven. Wie heeft er nu nooit vals gespeeld? ''Dan gaan we het je leren dus bereid je voor.'', ze kijken mij lachend aan en dan beginnen we. 

--
""Dames zijn jullie klaar?'', ''Yessss'', roepen wij. De jongens kijken ons lachend aan. ''Wij hebben de moeilijke lijst gekregen... wat wij vervelend vonden dus hebben wij maar een paar dingen bedacht om het eerlijk te maken.'', ik kijk de meiden verbaast aan. Deze had ik niet zien aankomen. 

''Wij jongens winnen sowieso dat is de enige mogelijkheid. Want meiden spelen vals.'', ik rol met mijn ogen. ''Jullie stellen gewoon aan. Wij hebben het ook moeilijk gehad!", ''Shhh... luister we hebben gewonnen wij waren sneller klaar goedkoper uit en we hebben lekker voedsel gehaald.'', ik kijk de jongens aan. 

''We hebben nu te veel boodschappen...'', zeg ik. ''Wij nemen wel een paar dingen mee.'', Ik kijk Max aan en knik dan. ''Ja dat lijkt mij ook wel een slim idee. Dan hebben wij ook wat eten.'', ik zucht. ''Jongens alleen omdat jullie geluk hebben gehad.'', '"Zeg het Tess.'', Jackson kijkt mij lachend aan. 

De groep kijkt ons vragend aan. ''Jackson ik ga het niet zeggen omdat het niet eerlijk is.'', hij schud zijn hoofd. ''Je was zo overtuigd dat je zou winnen dat je nu ook moet zeggen wat wij gister hebben afgesproken.'', ik rol met mijn ogen. 

''Jackson is beter in boodschappen doen van mij. Hij is de man in het huis en ik zal een week lang zijn eten klaar maken.'', de groep lacht. ''Was dat nou zo moeilijk?'', ik knik. Ik krijg een lach op mijn gezicht. 

Ik moet elke dag zijn eten klaar maken dus ik kan alles maken wat ik wil! Oww hij gaat dingen eten die hij helemaal niet lekker gaat vinden. Revenge is altijd in mijn hoofd aan het spoken.n Mwhaahaha.

''Aarde aan Tess?'', ik schrik uit mijn gedachtes. ''Je was van de wereld af.'', ik kijk Gwen aan. ''Oww ik was kanima kop aan het afkraken in mijn gedachtes.'', ''Ik dacht dat die naam verleden tijd was!"', ik schud mijn hoofd. ''Je zal het altijd blijven tenzij je opeens een weerwolf word maar die bestaan helaas niet in Italie.'', hij kijkt mij alleen maar aan. 

''Je moet echt minder series gaan kijken het is niet goed voor je gedachtes.'', ik kijk Joey lachend aan. ''Ik red me wel maak je maar geen zorgen en ik leer ook veel dingen. De serie Timeless heeft mij gewoon geschiedenis geleerd.'', ze beginnen allemaal te lachen. 

De groep blijft nog een paar uur zitten en dan nemen we afscheid. ''Dus Tess, je gaat leren koken?'', ik kijk hem lachend aan. ''Ik ga niet leren koken ik kan gewoon koken. IK zou jouw dingen moeten leren.'', Jackson kijkt mij ongelovig aan. ''Ik kom uit een italiaanse familie, jij denkt dat ik niet kan koken.'', ik haal min schouders op. 

''Je bent een mooiboy, dus ik zou niet verrast zijn als jij niet zou kunnen koken. Je bent namelijk wel zo'n persoon die het andere zou laten doen.'', hij knit. ''Daar heb je gelijk in. Maar ik kan wel een goede pasta maken.'', hij haalt een pakje spaghetti eruit. 

''Hoe durf je?'', ik kijk vragend naar het pakje. ''We willen toch een keer spaghetti?'', ''Ja maar dan pak je verse pasta of je maakt het zelf. Maar nooit de harde en kant en klare, als nonna dit ziet dan kan je je koffers gaan pakken.'', ik kijk naar het pakje. 

''Denk je echt dat het zo erg is. Ze smaken allebei lekker.'', nu heb ik blijkbaar iets gezegd. ''Ik ga jouw leren om een goede pasta deeg te maken, en dan proef je het en dan kan je beslissen wat beter is.'', ik rol met mijn ogen en krijg een schort naar mijn hoofd gegooid. 

''Wat? Wil je dat nu doen?'', hij knikt. ''Duurt nog wel even voordat iedereen thuis komt.'', ik zucht en trek het schort aan. 

''Dus wat gaan we doen.'', hij geeft mij een pak meel. ''Ga maar allemaal afwegen.'', ik pak het aan en weeg alles. ''Oké, wat moet ik nu doen?'', hij kijkt naar mij. 

Dan mix je alles.'', ik pak een spatel. HIj word uit mijn hand getrokken. ''Niet met een spatel of garde... met je handen. Kneden.'', ''Doe het lekker zelf.'', Jackson slaat zijn armen om mij heen en begint dan met kneden. Het begin is gedaan en nu wilt hij dat ik verder ga werken. 

''Dus gewoon kneden tot een bol deeg.'', hij knikt. Ik begin met kneden, en het is zwaarder dan het eruit ziet! Mijn armen kunnen gewoon bijna niet meer. ''Meer kracht.'', ik geef hem een dodelijk blik achter over en er valt een plukje voor mijn gezicht. Ik probeer hem weg te blazen met alleen weinig geluk. Hij doet hem achter mijn oor. 

''Laat mij het maar doen, je bent zeker een italiaan.'', ik kijk hem lachend aan. ''En jij bent geen Nederlander wij kunnen ook dingen beter.'', hij kijkt mij lachend aan. ''Maar natuurlijk, maar koken moet je aan ons over laten.'', lachend rol ik mijn ogen. Eigenlijk wel leuk dat een jongen ook nog eens goed kan koken, allemaal voordelen. 


Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Where stories live. Discover now