51

719 18 1
                                    

We komen aan bij de club en alles is versierd. ''Jongens wat is er aan de hand?'', fluister ik tegen mezelf. Ik loop met Giovanni naar binnen en daar staat heel de vriendengroep. ''Wat is dit?'', ''We vieren je verjaardag!!'', ''Ik ben pas over 2 maanden jarig.'', ''Ja maar dan zijn wij er niet meer dus doen wij het nu.'', ik kijk ze lachend aan. 

''Waarom zijn jullie zo.'', ik geef ze allemaal een knuffel en ik krijg ook allemaal cadeau's. Ik heb twee pakjes condooms... natuurlijk kunnen ze niet anders bedenken. ''Die kan je wel gebruiken voor Jackson'', fluisterd Kay in mijn oor. 

''Meen je die?'', hij lacht en ik krijg een glas champagne in mijn hand. ''Laten de proosten of Tess. Ze is pas over twee maanden jarig maar dat maakt helemaal niets uit. Ze zit nu lekker in Italie en doet een opleiding die ik niet bij haar vind passen maar dat maakt niet uit. Zij gaat grootste dingen doen dus mogen je nog vele jaren bij ons zijn. Maaar als je geen contact meer houd dan ben je van mij.'', ik hef mijn glas op en dan neem ik een slokje. 

Dit is eigenlijk wel geweldig. Mijn vrienden kunnen dit bedenken, en ik weet er helemaal niets van af. Ik baal wel ergens dat Jackson er niet is. Hij zou er wel zijn... hij is ook een van mijn vrienden. Misschien omdat hij mij nog wel een tijdje gaat zien maar de rest niet. 

''Wat gaat erom in je hoofd vandaag?'', ik kijk naar Aaliyah. ''Waarom is Jackson er niet?'', ze krijgt een lach op haar gezicht. Je kan hem ook echt niet vergeten.'', ik haal mijn schouders op. ''Hij is ook een van mijn vrienden en jullie kunnen ook wel met hem opschieten.'', hij komt nog wel we hebben hem wel gevraagd.'', ik knik en geniet dan van het feest. 

Ik neem afscheid van de mensen en loop dan lachend met Giovanni naar buiten. ''Jackson is helemaal niet gekomen.'', zeg ik als we in de auto zitten. ''Waarom is hij niet gekomen?'', Giovanni haalt zijn schouders op. 

''Ik heb geen idee ik had hem wel verwacht om eerlijk te zijn... maar blijkbaar had hij andere dignen in gedachtes.'', ik zucht en dan begint hij met rijden. We komen thuis en ik loop naar binnen. Alicia zit bezorgd op de bank. 

''ALicia wat is er aan de hand?'', ze kijkt mij aan. ''Is Jackson met jullie mee terug gekomen?"'', ik schud mijn hoofd. ''Hij is niet eens komen opdagen dus ik heb geen idee als ik eerlijk ben.'', ze neemt een slok thee. '"Niemand heeft hem gezien hij neemt ook niet op...'', ik kijk naar buiten. Zijn scooter staat er wel. ''Waar is hij naar toe gegaan? Zijn scooter staat er namelijk wel.'', 

''HIj is opgehaald door iemand en zou later terug komen om zich klaar te gaan maken voor jouw feest. Maar hij is hier nooit aangekomen dus dacht ik dat hij gelijk door ging naar jullie en hij is dus blijkbaar niet naar jullie gekomen.'', ik kijk achter mij en Giovanni is er al niet meer. ''Ik ga dan wel even kijken waar hij is.'', ik pak de scooter sleutels. 

''Tess het is niet mogelijk je hebt geen idee waar hij is.'', ik haal mijn schouders op. ''Misschien kom ik hem wel tegen op de weg we kunnen het altijd hopen.'', ik loop naar buiten en stap op de scooter. 

Ik rijd uren door de straten van de stad. ''Jackson waar ben je...'', Ik sla de bocht om en dan knalt er iemand vol tegen een andere auto. Snel stap ik af, en ren er naar toe. Het portier gaat open en ik zie iemand eruit strompelen. ''Meneer gaat het?!'', hij kijkt mij aan en dan zie ik dat het Jackson is. ''Jackosn!!'', ik ren naar hem toe en hij valt op de grond. 

Ik kijk naar de andere mensen en eentje reageert nog wel behalve de bestuurder van Jackson. ''Jackson kan je mij horen?"', hij knikt. IK pak mijn telefoon erbij en bel 112. ''Ja er is een ongeluk gebeurd bij... ik kijk om me heen en merk dat ik geen idee heb waar ik ben. 

''Uhm.... Cantoutini.'', ik hoor de mensen praten en ik leg Jackson neer tegen de muur. Ik loop naar de andere bestuurder en doe de deur open. ''Meneer, ik kom u helpen is dat goed?'', hij knikt en langzaam maak ik hem los. Hij kan de auto uitstappen en gaat dan zitten op de grond. ''Heeft u ergens last van?'', ''Mijn benen en nek.'', ik knik en loop dan naar de vriend van Jackson. 

''Hallo... hoor je mij.'', ik schud tegen hem maar krijg geen antwoord. Ik voel zijn hartslag maar ik kan hem niet voelen... hij is er gewoon niet. Ik hoor de hulpdiensten komen. Ik ga terug naar Jackson. ''Waar heb je pijn?", ''Buik.'', komt er met moeite uit. Hij is aan het wegvallen. 

''Jackson blijf erbij... de mensen zijn er bijna.'', er komen allemaal mensen naar buiten. '''Meneer heeft last van benen en nek. Hij hier heeft last van zijn buik... ik heb geen idee... en de andere jongen in de auto kan ik geen hartslag bij voelen.'', ik mijn ogen komt paniek als Jackson weg valt. ''Mevrouw alles komt goed u mag mee rijden als u wilt.'', ik knik.

--
De rest van de avond is wazig. Ik kan bijna niet herinneren wat er nu gebeurd is. Nonna en de vader van Jackson komen zijn kamer binnen lopen. ''Wat is er allemaal gebeurd?"', het bed is nog leeg omdat ze hem aan het operenen zijn. ''hij... hij was in een auto ongeluk, iemand is overleden. Ik kwam ze toevallig tegen...'', Nonna neemt mij in een knuffel. 

''Ze zijn hem nu aan het opereren.'', ik ga zitten. De dokter komt binnen lopen. ''Ik neem aan dat jij de vriendin bent van hem?'', ik haal mijn schouders op. ''Jullie moeten dan ook familie zijn.'', ze geven de dokter een hand. ''Hij is nu in operatie maar ze zijn bijna klaar. Alles is goed.'', 

Hij zegt nog allemaal dingen tegen Nonna en Sean (vader van Jackson), maar ik luister allemaal niet meer, ik kan het niet bijhouden. Waarom stapte Jackson ook in bij hem. Hij heeft helemaal niets met die persoon ik ken hem ook niet... ik hoop maar dat alles goed gaat...

''Tesss is het niet handig dat jij naar huis gaat morgen moet je naar school.'', ik kijk naar Sean, meent hij dit? ''Ik wil graag bij Jackson blijven als dat kan, ik heb hem ook gevonden... en... ''Is goed, maar je moet wel naar school het zijn belangrijke weken.'', ik knik. 

De dokter komt binnen lopen met Jackson en dan leggen ze hem op bed. ''Hij kan nog een tijdje buitenbewust zijn, verdoving en hij is nog niet wakker geworden. We hopen dat hij snel wakker word...'',

Dus Jackson je hoort het Wakker Worden asshole....

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Where stories live. Discover now