33

1.1K 34 9
                                    

Ik kijk naar de toetsen en dan naar de leerlingen. Ik heb gewoon een idee wat ik moet spelen. Ik kijk naar Tyler en ik voel woede op komen en dan kijkt ik naar Jackson, why is he perfectly wrong for me?

Dan schiet het perfecte leid in mijn hoofd. Ik begin met spelen en iedereen valt stil. 

Taste the poison from your lips
They leave, we're as good as gone
Oh, our love is drunken in
Singing me my favorite songMe and you, we were made to break
I know that's true, but it's much too lateYou're perfectly wrong for me
And that's why it's so hard to leave
Yeah, you're perfectly wrong for meYou're perfectly wrong for me
All the stars in the sky could see
Why you're perfectly wrong for meOh, you know how much it hurts
Every time you say you hate me
But when we're making love, you make it worth it
Can't believe the places that you take meThere's no use, we were made to be
I know the truth, and it's much too lateYou're perfectly wrong for me
And that's why it's so hard to leave
Yeah, you're perfectly wrong for meOh, you're perfectly wrong for me
All the stars in the sky could see
Why you're perfectly wrong for meOh, and why I can't quit
When you break my heart open
I need you more than I know
Oh, and I can't resist when you're up against my skin
I never wanna let you goYou're perfectly wrong for me
And that's why it's so hard for me
Yeah, you're perfectly wrong for meMhh
Yeah, you're perfectly wrong for me
Hate that you know that I won't leave
Yeah, you're perfectly wrong for meOhh
Yeah, you're perfectly wrong for me
And that's why it's so hard for me
Yeah, you're perfectly wrong for me, yeahOh, you're perfectly wrong for me
Hate that you know that I won't leave
Yeah, you're perfectly wrong for me
Yeah, you're perfectly wrong for me

Ik speel de laatste toon en dan klapt iedereen. Ik kijk naar Tyler die staat er verslagen bij en Jackson verbaast. Ik keek om eerlijk te zijn wel ee paar keer zijn kant op. 

Ik loop het podium af naar mijn vrienden. ''Goed gedaan meid!'', iedereen geeft mij een knuffel. ''Waarom Perfectly Wrong?'', ''Oww gewoon iemand heeft me aan het denken gezet en ik denk dat ik het goed heb gedaan.'', ''Je zong het voor Tyler zeker?'', ik schud mijn hoofd. ''Nee, niet voor Tyler.'', ik pak een glas drinken. ''Laten we proosten op een geweldige avond!'', we klinken onze glazen bij elkaar en dan lachen we.

De avond is heel gezellig. Ik ben met meerdere mensne aan de praat gekomen en de meeste zijn heel aardig sommige zijn minder, maar dat zal je altijd hebben. ''Tess je moet je gaan omkleden we moeten zo op.'', ik knik. Ik kijk naar de meiden en zie ze allemaal een heerlijke tijd hebben. Ik kan wel alleen omkleden. 

Ik loop weg van het feest om naar mijn kamer te gaan waar ik kan omkleden. Ik ben net van het feest weg als er iemand naast mij komt lopen. ''Hey'', ik kijk naast mij en daar staat Tyler. 

''Wat moet je?'', ik kijk hem boos aan. ''Dat lied zong je voor mij of niet?'', ik begin met lachen. ''Nee dat is niet voor jouw. Dat was voor iemand anders. Denk je echt dat ik dat zou doen nadat jij mij een hoer noemde?'', hij kijkt naar zijn schoenen. ''Je weet niet wat je bent kwijt geraakt Tyler, ik bedoel je eigen vrienden willlen niets meer met je te maken hebben. En dat komt niet door mij daar heb je zelf voor gezorgd.'', ik loop door en hij blijft staan. ''Tess, wat als ik terug wil?'', ''Sorry Tyler je kan niet meer terug, je kan ook geen dingen terug draaien je moet er mee leren leven dat je keuze's hebt gemaakt, en ja soms zijn het niet de beste maar je kan er niets meer aan doen.'', ik draai me weer om en loop dan wel naar mijn kamer zonder problemen. 

Als ik op mijn kamer kom trek ik mijn outfit aan doe mijn haar in een hoge staart met een een strikje erin. Ik kijk lachend naar mijn kleding, ik zou hier zo een dans in kunnen doen. Ik denk terug aan het moment waar ik echt helemaal genoot van de dans. 

  We zijn bijna aangekomen op het einde van de dans. Ik moet nu een lift doen en Jackson moet mij opvangen. Om eerlijk te zijn ik ben bang... Heel bang... Op het moment dat het muziek het einde bereik ren ik op Jackson af. Hij tilt me makkelijk op en gooit me dan in de lucht. Ik maak een salto en ik ga naar beneden. Nu komt het moment gaat hij mij vangen of niet. Ik kom bijna bij de grond en Jackson vangt me op tijd op. Ik moet mijn benen om hem heen slaan om niet te vallen. Ik hoor alle allemaal gejuich en ik kijk Jackson lachend aan. ''Ik dacht dat je me zou laten vallen'', ik zie een speelse blik in zijn ogen. ''Dan zou je letterlijk voor mijn voeten vallen. En ik houd meer van een uitdaging'', ik haal mijn benen van zijn heupen en beland weer op de grond.  

Ik krijg en lach als ik er aan denk. Ik loop naar buiten en Jackson is aan het wachten in de woonkamer. ''Moet jij niet op het feest zijn.'', hij kijkt mij aan en staat dan gelijk op. Hij kijkt naar mijn outfit. ''Herinner je ...'', hij loopt op mij af en drukt zijn lippen op die van mij. 

Ik sta er versteld van. Ik beantwoord hem wel. Hij laat mij los, ''Sorry, ik moest het nog een keer doen, voordat ik je helemaal verlies... voordat ik ga.'', met die woorden loopt hij weg. Ik sta met een mond vol tanden naar de deur te kijken. 'Voordat ik ga.'', ik ren naar zijn kast en bekijk de kast. Overal ligt mijn kleding, zijn kleding is weg!

Ik ren naar buiten naar het feest. Jackson mag niet weg! Nee nee nee, wie moet ik dan kloten, wie moet er dan zijn.... Ik ren alle kanten op tot ik tegen Kayne op bots. ''Tess, rustig.'', tranen komen uit mijn ogen. ''Hij is weg... hij is echt weg.'', hij neemt mij in een knuffel en ik huil alles eruit. 

----- 

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz