35

1K 32 8
                                    

Jackson pov ( alleen voor dit hoofdstuk daarna weer Tess)

Ik loop met mijn koffers over het vliegveld. Het deed me pijn om haar zo te zien. Zo gebroken, ik houd van haar. Maar ze is beter af zonder mij. En ik kon haar hart niet verder laten breken. Vandaar dat ik naar Italie ga, alles even loslaten. En misschien wel opnieuw beginnen,

''Jackie, kom je?'', ik kijk Natalie met een lach aan. ''natuurlijk Nat!'', ik loop met haar naar de gate en pap staat al op mij te wachten. ''Fijn dat je mee gaat jongen. Alleen je mag ook gewoon op school blijven.'', ''Pap, dit is beter om te doen.''', hij knikt. ''Je doet het toch niet vanwege een meisje.'', ik weet al gelijk over wie hij het heeft. ''Nee, het gaat niet over Tess. Dit is en keuze die ik graag wilde maken omdat ik ook wel eens mijn familie wil zien.'', hij knikt. ''Als je dat wilt.'', ik rol met mijn ogen en geef mijn kaartje aan de man die ze staat te controleren. 

Ik loop het vliegtuig binnen en Natalie wilt bij het raam. Ik laat haar daar dus ook zitten en ik zie haar met grote ogen naar buiten kijken. ''Waar kijk je naar Nat?'', '''Tessie!'', ik kijk haar niet begrijpend aan.

Ik kijk een beetje naar het raam en zie haar daar staan. Met betraande ogen, ze is iets aan vragen aan een persoon en het ziet er wanhopig uit. De motor begint, en we doen allemaal onze gordels om. Ik zie haar nog op de grond neerzakken en dan rijden we weg. 

''Waarom blijf je niet bij Tessie?'', ik zucht. ''Dat leg ik je wel een keer uit Nat, maar ga jij maar lekker slapen we gaan een lange vlucht maken.'', de doet haar ogen dicht en naast mij zit pap. 

''Jackson, je hebt haar toch wel verteld waar je naar toe ging?'', ik schud mijn hoofd. ''het was beter als ze van niets zou weten.'', pap kijkt mij boos aan. ''Je laat haar gaan zonder een woord te zeggen waar je naar toe gaat?'', ik knik. ''Ze zou me tegen willen houden en ik... ik zou dat niet willen want ik moet gewoon even tot mezelf komen.''

Pap opent een tijdschrift en praat ook niet meer met me. Lekker dan daar kan ik dus ook niet meer mee praten. 

Ik pak mijn oortjes en plug ze in en dan zet ik een random lijst op. Het eerste liedje wat ik hoor ik There's Nothing Holdin' Back, ik skip hem. En na 5 liedjes kom ik erachter dat deze lijst van Tess is.. Dus alleen maar Shawn Mendes, met andere mensen er tussen door. Ik pak een andere lijst en die is neit van Tess. 

Ik sluit mijn ogen en denk terug aan een herinnering.

Jackson als je dat nog een keer doet ben je dood!'', zegt Tess lachend. ''Oww ja, dan moet je me maar een vermoorden.'', ik ga boven op haar zitten en begin met kietelen. ''J jjjAck stop!'', ik stop en kijk haar verschikt aan. ''Je zei Jack!'', haar horen worden groot. ''Sorry, heb genade.'', ik schud mijn hoofd en val haar weer aan. 

''Genade!'', ''Zeg Jackson is de beste van de wereld!'', ''J Jackson is d.. de beste van de wereld!'', ik laat haar los en val naast haar op het bed. Ze kruipt tegen mijn aan en legt haar hoofd op mijn borst nog nalachend van wat er toennet is gebeurd. 
"Jackson...'', ''Ja.'', ''Zul je me ooit verlaten?'', ik kijk Tess aan. Ik zie alleen haar haar. Ik til haar kin op. ''Ik zou je nooit verlaten, en zelfs als onze wegen scheiden zal ik je terug vinden.'', ik geef haar een kleine kus op de lippen. ''Ik houd van je.'', ik ben verbaast, dat is de eerste keer dat ze dat tegen mij zegt. ''Ik hou ook van jouw.'', ik ga met mijn hand door haar haar, en druk dan een kus op haar voorhoofd. 

ik heb haar verlaten. Ik ben verder gegaan zonder haar, ik ga nu weer bij haar weg. 

Ik veeg de tranen van mijn wangen en kijk om me heen. Blijkbaar was ik in slaap gevallen want we zijn al een paar uur verder. Pap naast mij ligt te slapen als een stuwardes komt aanlopen. ''Kan ik wat drinken voor je pakken?'', ik schud mijn hoofd. ''Nee dank u wel.'', ze knikt en loopt weg. 

Ik kijk naast mij en ze Natalie liggen. Ze was gek op Tess, altijd vragen wanneer ze haar weer zou zien. Zelfs nadat het uit was. Ik aai over haar wang en zie een klein glimlachje ontstaan. ''Ik zou jouw nooit en nooit laten gaan. Ik zal je niet teleurstellen zoals ik bij andere mensen heb gedaan.''

-
We landen in Italie en als we naar buiten lopen wacht al heel de familie op ons. ''C'é mio nipote!'', (Daar is mijn neefje.). Mijn tante neemt me in een knuffel. ''Piacere di rivederti'', (Leuk je weer te zien.'', ''Per fortuna nulla é cambiato nel tuo italiano'', (aan je italiaans is gelukkig niets veranderd.). Ze geeft mij een knijpje in mijn wang. 

''Waar is je vriendin?'', mijn nicht Alicia komt naar mij toe gelopen. ''Je weet dat ik die neit meer heb, en dat ik haar dus ook niet mee zou menen.'', ze kijkt mij niet begrijpend aan. ''Maar Natalie zei dat ze op het vliegveld was?'', ik zucht. ''Daar was ze ook, alleen ik heb geen gedag gezegd, ze zou mij tegen hebben gehouden. En dat zou ik echt niet willen hebben, ik wil ook mijn familie zien en ze verdient iemand die beter is.''

Alicia slaat een arm om mijn schouder. ''Kom goed, ik heb er vertrouwen in.'', ik rol met mijn ogen en we lopen met z'n alle naar buiten. We hebben een grote familie en dat vind ik echt geweldig. Met mijn moeders kant heb ik niet veel contact meer, heb ik ook nooit gehad om eerlijk te zijn. Maar het word tijd dat ik over Tess heen moet komen en dat kan perfect hier dus ik ben klaar voor mijn andere leven in Italie.

----

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu