9

1.4K 46 2
                                    

Ik word wakker en kijk op mijn telefoon hoelaat het is. ''Nog een uur de tijd'', ik zucht en sla de dekens van mij af. Ik sta op en wil naar de badkamer lopen. Ik wil net mijn hand op de deurklink zetten als hij open gaat. Er loopt iemand tegen mij op. ''Wha...'', hij kijkt naar beneden en dan vallen zijn ogen op mij. ''Ook goede morgen'', ik rol met mijn ogen en loop dan de badkamer binnen. Ik doe de deur op slot en kijk adn in de spiegel. Ik kan dit niet meer aan. Hij loopt letterlijk over al. Oké, het is ook zijn kamer. Ik meot een streep trekken. Ja een streep. Hij mag daar niet over heen. 

Met een idee in mijn hoofd poest ik mijn tanden en doe mijn haar. Ik doe geen make-up op want ik ga toch weer zwemmen. 

Zodra ik de badkamer uitloop zie ik Jackson alweer boven de emmer hangen. Ik zucht en pak snel mijn kleren en loop weer naar de badkamer. Ik kleed me om en loop dan weer terug.

 Ik kleed me om en loop dan weer terug

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Alleen naar het jurkje kijken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Alleen naar het jurkje kijken. De rest niet)

m Ik trek er nog een jurkje over heen en dan loop ik weer naar de kamer. Jackson voelt zich echt niet goed want hij hangt nog steeds boven de emmer. Ik ga naast hem zitten. ''Hey, gaat het wel?'', hij komt met zijn hoofd omhoog en hij is wit. ''Ben je bezorgt opeens? Wat kan jouw het nou schelen of ik me niet goed voel. Ga maar lekker naar je vriendje Tyler. Ik heb jouw hulp niet ndig'', die woorden komen hard. aan. ''Oké, dan mag jij lekker krieperen in jouw kots en zal ik er ook echt niet zijn'', ik sta op en pak mijn tas stop mijn telefoon erin en loop dan weg. ''Te...'', ik hoor hem niet meer en sla de deur dicht. Hoe kan hij dat nou zeggen. Ik wilde alleen weten of het wel ging. Ik ben geen monster! 

Nu pas merk ik dat een paar mensn mij aankijken,. ''Wat! Nog nooit een meisje boos gezien'', ze kijken allemaal weg en ik loop naar het voetbal veld. 

''Heyyy Tessie!'', ik draai me om en Gwen komt aan lopen. ''Hey.'', haar vrolijke blik gaat naar bezorgd. ''Wat is er?'', ik schud mijn hoofd. ''Niet belangrijk'', ''Jawel, ik wil een vrolijke Tessie zien maar ik zie alleen maar zielige Tessie'', zegt ze met een kinderachtige stem. Ik krijg een kleine lach. Natalie praatte ook altijd zo tegen mij als ik daar een weekend was. ''Hey, kijk daar eens je kan weer lachen. Maar wat is nou het porbleem?'', ''Jackson, hij is ziet heeft koorts. En ik wilde alleen weten of hij zich oké voelde. Alleen dan moet hij weer een klootzak spelen. Daarna ben ik boos weg gelopen. En jouw stem deed me denken aan zijn zusje. Die noemde mij ook altijd Tessie.'', ze slaat haar armen om mij heen.

''Hey, alles komt goed. Je kan vanavond wel bij iemand anders slapen'', ik haal mijn schouders op. ''Misschien, ik kijk wel. Ik heb alleen geen idee'', ze haalt haar schpouders op en zwaait dan naar de persoon achter mij. 

Ik draai me om en daar komen Alex en Laurel aanlopen. ''En hoe was het vannacht'', Alex en Laurel worden allebei rood. ''Omg, ik bedoelde het feest. Maar het was dus wel gezellig'', ik geen Laurel een knipoog en zij geeft mij een dodelijke blik. ''Zijn jullie klaar o te gaan?'', Heel de groep komt aanlopne. ''Waarom lopen jullie allemaal al bij elkaar?'', ''We wonen naast elkaar we wachten dus ook op elkaar.'', ik knik. ''Nou zullen we dan maar gaan?'', Ik draai me om.

''Tess onze auto's staan de andere kant op'', ik draai me om en kijk Kayne met een lach aan. ''Maar natuurlijk. Ik wilde alleen een achteruit loop wedstrijdje doen. Alleen dat gaat niet door wat jammer nou'', ik loop snel de andere kant op. Iedereen achter mij lacht en volgen mij dan ook snel weer. 

Ik stap bij Kayne in de auto en ga op de bijrijders stoel zitten. ''Tess ik zit daar...'', ik kijk in de ogen van Tyler. ''Nou... nu zit ik er. Je kan toch wel op de achterbank?'', hij kijkt mij met spleetjes ogen aan. ''Nee'', ik zucht maar blijf dan zitten. ''Maar hier kan ik bij de muziek'', hij staat te wachten en dan stap ik uit. ''Voor deze ene keer'', hij lacht en neemt plaats en ik ga achterin zitten. ''Hij stond op het punt om op te geven.'', fluisterd Max in mijn oor. Mijn ogen worden groot. ''Verdomme'', Kayne en Tyler draaien zich om. ''er is niks aan de hand.Ga nou maar rijden. Want omdat Tyler zo'n drama moest maken is de rest al voor'', Tyler kijkt mi beledigend aan een Kayne start lachend de auto op. 

''Omg, zet de muziek harder.'', Kayne draait aan het knopje en de klanken van In My Blood hoor ik al. ''IT'S LIKE THE WALLS ARE CAVING IN. SOMETIMES I FEEL LIKE GIVING UP BUT I JUST CAN'T! IT ISN'T IN MY BLOOD'', de jongens kijken mij lachend aan. ''Pracht...'', ''LAYING ON THE BATHROOM FLOOR FEELING NOTHING. I'M OVERWHELMED EN INSECURE GIVE ME SOMETHING. TRY TO TAKE TO EASY MY MIND SLOWLY.'', ik zie Tyler met moeite zijn lach in houden. ''JUST HABE A DRINK AND YOU'LL FEEL BETTER. JUST TAKE HER HOME AND YOU'LL FEEL BETTER. KEEP TELLING ME THAT IT'S GET BETER. DOES IT EVER!'', zo gaat het heel het liedje lang.

Als het is afgelopen neem ik een diepe teug adem. ''Ik snap waarom jij voor muziek hebt gekozen'', ik krijg een kleine blos. ''Mag er een raam open?'', ''Waarom?'', ''Van zingen krijg je het warm'', Kayne rolt met zijn ogen en maakt mijn raam dan open, ''Ik kon het zelf ook wel hoor'', hij rolt met zijn ogen. ''Ja maar nu doe ik het.''

-
We komen aan en de andere staan al te wachten. ''Waar waren jullie?'', ''Meneer Tyler moest een gedoe maken met mij omdat hij in de bijrijders stoel wilde zitten. Dus daarom zijn we later.'', ze lachend behalve Tyler. ''jij maakte er ook een drama van.'', ik rol met mijn ogen, ''Nou gaab we nog zwemmen of hoe zit dat?'',

Als we allemaal binnen zijn zoeken we een plekje waar je in de schaduw kan zitten maar ook in de zon. Al de jongens gaan in de schaduw liggen en de meiden nemen een plek in de zon. Ik lig ook in de zon. Ik moet wel een beetje bruin worden. 

Ik trek mijn jurkje uit en ik voel een paar ogen op mij. Het zijn niet onze jongens want die zijn al in het water. Ik draai me om en kijk dan in de ogen van Tom. Ik geef hem een vuile blik en ga dan liggen in de zon. 

''Zozo, wie verdiende die vuile blik?'', ''Tom... hij is hier.'', ''Maar dan is jackson er ook!'', i kschud mijn hoofd. ''Nee laur, die ligt kotstend op bed. Je zou hem niet hier willen hebben'', ze kijkt mij verrast aan. ''En jij laat he alleen?'', ik knik. ''Hij wilde niet eens dat ik er was dus ja dan ben ik ook weg. Maar ik ben hier om niet aan hem te denken. Dat doe ik wl een andere keer. Ik ehb hier namelijk geen tijd voor. 

Ik ga liggen op mijn handdoek en sluit dan mijn ogen. Ik hem mijn oortjes in dus ben ook helemaal afgezonderd van de wereld. Alleen mij en mijn muziek.

-----
Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!'

xx Floortje 

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Where stories live. Discover now