30

1.3K 34 7
                                    

Jackson is naar Tom en ik ben mijn huiswerk aan het maken. Dat moet ik ook een keer doen. Als ik net lekker bezig ben komen er een paar gestoorde mensen binnen lopen aka Tyler, Kayne, Alex ect. ''Tessie, raad een wie mee mogen op kamp!'', ik kijk denkend voor mij uit. ''Hmm, Misschien Captain Hook! Dat zou geweldig zijn.'', de jongens kijken mij raar aan. ''Nee, wij mogne mee als leiding.'', ik krijg de slappe lach.

''Ze willen jullie meenemen als leiding?!'', ik klap mijn boeken dicht. ''Maak dat de kat wijs. Deze mensen zullen jullie nooit mee laten gaan.'', ik stop mijn boeken in de tas. ''Waarom wil je ons geloven?'', ''Omdat jullie altijd Chaos veroorzaken. Dus ze willen jullie waarschijnlijk neit mee hebben.'', ik sta op en ben van plan om weg te lopen. ''Dan geloof je ons mara niet. Maar als je ons Maandag bij de bus ziet staan weet je het wel zeker.'', roept Mike na. 

Ik rol met mijn ogen en loop de bieb uit. Ja ik was daar aan het leren en de mensen keken mij al boos aan toen ik zo hard moest lachen. Dan dnek ik dat ik beter kan vertrekken. 

Ik loop door de lege gangen. Eigenlijk is deze campus groot. Echt heel groot. Ik dacht dat de scholen in Nederland groot waren. Alleen deze zijn nog groter! Natuurlijk er komen ook mensen van heel de wereld hier naar toe. Ik ken ook iemand die komt uit Spanje! Ze kan perfect engels maar alsnog, Spanje!

Ik loop naar mijn kamer en drop mijn tas daar. ''Tess, Tess, Tess, zeg je geen hallo meer?'', ik draai me om en kijk naar... ''Sorry wie ben jij?", hij kijkt mij lachend aan. ''Kan je me niet meer herinneren?'', ik kijk hem vragend aan. ''Josh... van basisschool.'', ik bekijk hem van top tot teen. ''Nee ik geloof het niet. Josh was mollig niet een gespierde god.'', die zin was er al uit voordat ik er erg in had. 

''Nou Tess, leuk om te horen wat je van mijn lichaam denkt maar ik ben het toch. En ik herkende jouw naam wel van de verhalen.'', ik kijk hem verward aan. ''Waarom kom ik allemaal oude vrienden tegen hier?'', hij lacht. ''Ik heb geen idee.'', ''Maar als jij Josh bent... hoe hebben we elkaar dan ontmoet?''.

Hij lacht. ''WE zaten in groep 3 en we hadden een ruzie wie op welke plek mocht zitten. We wilde allebei bij het raam zitten. Jij mocht uiteindelijk bij het raam zitten en ik moest naast je gaan zitten. Daarna was het nog een beetje plagen maar toen werden we goede vrienden. In de zandbak.'', ik kijk hem lachend aan en vlieg hem dan om de hals.

''O god wat heb ik je gemist.'', hij legt zijn hoofd in mijn nek. Hij is verhuisd naar Amerika toen we in groep 7 zaten. Anna en Jesse ken ik al langer dan Josh, maar we hadden een sterke band. Ik hoor iemand achter ons kuchen. Ik laat Josh los en draai me om. ''En wat mag dit voorstellen?'', Tyler kijkt mij aan. ''Tyler ontmoet Josh Josh ontmoet Tyler.'', Josh geeft hem een hand alleen Tyler lijkt er niet tevreden mee. ''Oké'', hoor ik Josh zachtjes zeggen.

''Hoe kennen jullie elkaar? Ik heb je nooit horen praten over een Josh.'', ik rol met mijn ogen. ''Tyler, dat komt omdat ik hem waarschijnlijk nooit meer zou zien, HIj verhuisde naar Amerika toen ik in groep 7 zat.'', hij kijkt mij niet begrijpend aan. ''Groep 7?'', owja, in Amerika hebben ze andere dingen. Poep. 

''Dat is iets van Nederland maar maak je maar geen zorgen we zijn gewoon vrienden en je weet dat ik geen behoefte heb aan een jongen. Ze bezorgen problemen!'', hij kijkt mij niet gelovig aan wat ik eigenlijk best vervelend vind. Waarom kan hij mij gewoon niet geloven?

''Ik denk dat ik maar ga.'', ik kijk Josh sad aan en dan loopt hij weg. '''Moest dat nu?!'', hij gooi zijn handen omhoog. ''Je bent echt een eikel. Hij is gewoon een vriend!'',  ''Nou, hij is knap en ik denk wel dat jij dat leuk vind.'', ik rol met mijn ogen. ''Ben je nu jaloers?'', hij schud zijn hoofd. ''Waarom zou ik jaloers zijn?'', ''Vertel het maar.''

We houden een staarwedstrijd. Ik win natuurlijk, mensen ben professioneel hierin. ''Ik hoef hier niet op te antwoorden weet je dat?'', ik knik. ''Dat weet ik. Maar als je een goede reden hebt waarom zou je die dan niet vertellen?'', hij zegt niets.

''Tyler je kan het mij gewoon vertellen, je kent mij.'', ik neem plek op de stoel en hij niet. ''Tess, ik wil het je wel vertellen alleen ik weet dat het iets gaar verkloten of dat het apart word. Dus het spijt me.'', met die woorden loopt hij naar buiten. 

Wat is er mis met mensen deze tijd? Allemaal doen ze apart. Misschien zit ik wel in een show! Ik kijk om me heen maar zie geen verborgen camera's. Nou het had altijd gekund. Zeg nooit nooit.

 ''Goedemorgen.'', ik maak mijn ogen open en zie dan het hoofd van Jackson. ''Goedemorgen?'', komt er vragend uit. ''Jep, je bent in slaap gevallen op de stoel.'', mijn ogen worden groot.

Ik kan me niet meer herinneren dat ik in slaap ben gevallen zou alles dan een droom zijn?! ''Jackson, ken jij ene Josh?'', hij knikt. ''Ja, er was een eentje gister hier hij wilde kijken of alles wel oké was.'', oké daar gaat mijn leven. Alles was waar en geen droom.

Damn it, ik zou gewoon willen dat het een droom is. Allemaal drama dat is heerlijk in dromen maar in het echte leven is het een hel. 

Ik loop naar de badkamer en neem een warme douch. Even alle problemen vergeten. Als ik uit de douche kom doe ik mijn haren make up en dan kleed ik me om. 

Ik loop de woonkamer binnen en Jackson kijkt mij lachend aan

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ik loop de woonkamer binnen en Jackson kijkt mij lachend aan. ''Disney?'', ''Altijd.'', ''En je Harry Potter dan?'', ik rol met mijn ogen. ''harry Potter staat op nummer 1 maar Disney zeker op een goede twee. Reken daar maar op.'', hij moet lachen. Ik pak mijn tas. Jackson kijkt mij niet begrijpend aan. ''We hebben geen les vandaag. Het is vrijdag.'', mijn ogen wordeng groot. 

Het feest....

-----
Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!

xx Floortje 

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang