14

1.3K 36 7
                                    

Ik draai mijn hoofd naar Jackson. ''Wat denk je?'', vraag ik. ''Nee'' ik rol met mijn ogen. ''Natuurlijk blijf ik hier slapen. Denk je dat ik nog alleen die kamer in durf!'', hij kijkt mij lachend aan. ''Het is niet dat ik ben gaan schuimbekken.'', ik rol mijn ogen. ''Ik ben gewoon bang okay. Straks gebeurt er iets wat ik niet wil.'', hij kijkt mij lachend aan. ''Je mag wel naar campus hoor.'', ik kijk naar mijn schoenen. ''Ik weet zeker dat je bij Gwen terecht kan.'', ik haal mijn schouders op. ''Dan moet ik met de bus terug... en ik heb geen idee welke'', hij kijkt mij lachend aan. ''Blijf dan hier Tess'', ik kijk hem lachend aan. ''Ik heb geen pyjama niets. JIj kan makkelijk in dat ding slapen.'', hij lacht. ''Nou pak mijn trui.'', hij wijst naar een stoel waar inderdaad zijn kleren opliggen. ''Weet je het zeker?'', hij knikt.

Ik loop naar het shirt en dan naar de badkamer. Ik trek hem aan en hij komt over mijn kont. Ik zucht. Hij gaat sowieso een opmerking maken. Ik loop de kamer weer in en hij let niet op. Ik pak dus zijn jogging en trek die ook aan. ''Happy?'', hij kijkt nu wel van zijn telefon en lacht dan. ''Ze staan je prachtig.'', ik kijk hem lachend aan. 

''Het is pas 9 en ik kan niet slapen.'', ik ga op de stoel naast hem zitten. ''Tess...'', hij kijkt naar zijn deken. ''Ja?'', ''Waarom... waarom blijf je?'', ik kijk hem aan. ''Omdat je iemand niet achter kan laten.'', ''Ja maar waarom mij? Ik ben een eikel geweest.'', ik haal mijn schouders op. ''Je bent door veel door heen gegaan. En... en ik wil gewoon... ik wil gewoon dat je je...'', ik heb geen idee wat ik moet zeggen. 

Ik kan hem echt niet alleen laten. Is het omdat ik zelf niet alleen wil zijn? Misschien. Is het dat hij wel een goede jongen is? Ja. Maar waarom? Waarom moest hij het verneuken als het net goed ging.

''Tess, ik heb een vraag.'', ik knik. ''Waarom wilde je het niet met mij doen? Na 3 kwartjaar.'', ik kijk hem aan. ''Omdat ik je niet vertrouwde. Ik wilde niet een scharrel zijn. En al helemaal geen weddenschap. En... als je 1 dag had gewacht...'', hij kijkt mij met grote ogen aan. ''De dag erna?'', ik knik. ''Maar je wist het te verkloten. Dus dat kan je uit je hoofd schrappen.'' hij kijkt niet meer naar mij maar naar de deur die open gaat.

''Ah u blijft slapen?'', ik knik. ''We kunnen een bed neerzetten?'', ik knik weer. In mijn ooghoek zie ik Jackson een beetje moeilijk kijken. ''Dan komen we die zo brengen.'', ''Dank u wel.'', hij kijkt mij lachend aan en loopt dan naar buiten. 

''Ik ben echt een Kanima Klootzak'', hoor ik Jackson zeggen. Ik draai mijn hoofd naar hem. ''Wat zei je?'', ''Ik ben een Kanima Klootzak. Je hebt niet eens meer vertrouwen in mij. Alsof... alsof je bang voor me bent'', ik kijk naar mijn voeten. ''Ik ben niet bang voor je. Maar wat je kan doen. Met mijn gevoelens spelen.'', het is stil en het bed word naar binnen gebracht,

''Als u iets nodig heeft kunt u ons altijd roepen'', ik knik en de mevrouw loopt weg. ''Sono un forte Jackson, e avrei dovuto saperlo'', (Ik ben sterk Jackson, en ik had het moeten weten.) ''Pouio far unscire il ragazzo dal Badboy, Ma il badboy non é fuori dal ragazzo.'', (Je kan je jongen uit de badboy halen, maar de badboy niet uit de jongen), hij kijkt mij diep aan.

Ik sta op en loop naar het bed. Het staat best dit bij zijn bed dus ver is het niet en ik ga erin liggen. Vandaag was een hectische dag. Iets wat ik ecbt niet vaker wil mee maken. Ik zie nog steeds flitsen van Jackson die op de grond ligt. Niet wetend of het nog goed komt. 

Jackson pov,

Ik zie Tess al rustig ademen. Die is dus in slaap gevallen. Ik zucht. Ik ben echt een enorme ego. Ik alleen maar denken dat ik pijn had en niet denkend aan wat ik haar had aan gedaan. Ja het was een weddenschap maar ik voelde altijd al iets voor haar en na de eerste maand wilde ik er al uitstappen... maar mijn reputatie was te hoog. En ik vind me zelf echt triest. Ik ben een slecht persoon. 

''Nee.'', hoor ik Tess zeggen. Kan zij gedachtes lezen? ''Waar ben je? Jackson'', ik ga rechtop zitten en zie haar nu onrustig ademen. ''Het is niet leuk meer'', ik hoor huivering in haar  stem. ''JACKSON NEE. OMG JACKSOOOONNNN'', ik sta op en loop naar haar bed ik zit niet aan draden vast dus ik kan er makkelijk naar toe. Ik spring op het bed. ''Shhh, ik ben hier.'', ik sla mijn armen om haar middel. ''Ik ben hier. Er is niets aan de hand'', ik voel dat ze ontspant en ik geef een kus op haar voorhoofd. ''Alles komt goed.'', als ze weer rustig is loop ik naar mijn bed. Ik kan namelijk niet bij haar blijven liggen. 

Ik lig weer in bed ik ik sluit mijn ogen. Niet lang daarnaa hoor ik haar weer praten. ''Jackson laat me niet alleen. Ik ben al zo veel verloren... pls'', ik krijg tranen in mijn ogen. Ik heb haar gebroken. ''Ik ben je al kwijt... JACKSON ADEM. JACKKKK'', ik sta weer op en ga dan naast haar liggen. 

''Tess, maak je geen zorgen'', haar ogen schieten op. ''Dood, hij is dood'', ik kijkt om haar heen en begint zwaar te ademen. ''Tess, ik ben hier'', ze kijkt naar mij en haar ogen worden groot. ''nee nee nee, jij lag dood op de grond!'', ik begint te hyperventileren. "'Adem in en uit rustig'', ze kijk om haar heen. Ik zie in haar ogen dat ze zich niet goed ga voelen.

Er zit maar een ding op. Ik pak haar hoofd in mijn handen en druk mijn lippen op die van haar. Ze houd haar adem in. Precies wat ze moest. Maar wat ik niet verwachte dat ze er mee in zou gaan. Maar dat was ook niet lang omdat ze weer terug trok.

Ze kijkt mij aan. ''Je leeft nog!'', dan neemt ze mij in een knuffel. Ik pak haar vast en ga dan liggen. Na serieus eeen paar seconden is ze al in slaap gevallen. Mooi niet dat ik haar alleen ga laten. I'll never let you alone.

--------
hey

Hopelijk vinden njullie het leuk!

xx Floortje 

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora