31

1.2K 34 17
                                    

Ik gooi mijn tas weer neer. ''Had iemand mij dit niet eerder kunnen zeggen?'', ik vertel het nu toch?'', ik maak koffie en ga dan op de bank zitten. ''Ik moet nog een keer oefenen met de jongens alleen ik heb een beetje problemen met Tyler.'', Jackson kijkt mij vragend aan. ''Wat bedoel je met problemen? Jullie lijken wel broer en zus.'', ik lach. ''Ja dat dacht ik dus ook. Alleen de laatste tijd word hij boos omdat ik veel met andere jongens omga. En je weet dat ik altijd al makkelijker met jongens om kon gaan dan met meiden.''

Jackosn luisterd naar alles wat ik zeg. ''Nou ik ben er achter gekomen dat Tyler je misschien wel leuk vind.'', ik kijk hem ongelovig aan. ''Dat kan niet. We zijn zowat broer en zus.'', ''Ja so... zo kijk jij naar hem. Maar hij hoeft niet naar jouw te kijken op die manier. Ik vond het ook niet leuk als je heel goed contact had met andere jongens. En de blikken die hij soms geeft... Tom zei dat ik ook zo naar jouw kij.... keek.'', wilde hij nou kijk zeggen?

''Jij kunt nooit zien wanneer een jongen je leuk vind. Maar de andere mensen zien het wel en die merken het ook op. Alleen jij niet, dus ik denk dat je een keer met Tyler moet gaan praten. Misschien na het kamp...'', oww ja dat rot kamp moet ook nog.

''Maar Tess, het is en blijft wel een jongen. Hij zou niet zo makkelijk laten zien wat hij vind van een persoon.'', ik knik. ''Dank je Jackson.'', ik geef hem een warme lach voordat ik opsta. ''Dan ga ik maar oefenen, ik moet namelijk gewoon optreden in mijn cheerleader oufit.'', Jackson kijkt mij met grote ogen aan. ''Meen je die?'', ik knik. ''Dat pak staat je geweldig, zo kan niemand meer ogen van je af houden.'', ik rol lachend met mijn ogen. ''Dat komt wel goed.'', ik zwaai en dan loop ik naar buiten.

Ik zie Lauren in de verte lopen. ''LAUREL!'', ze draait zich om naar mij en lacht dan. ''Ga je nog oefenen vandaag voordat je aan je show begint?'', ik knik. ''Ik was alleen een beetje vergeten dat het al vrijdag was. Er zijn zo veel dingen gebeurd.'', Ik leg alles uit en Gwen komt ook aan lopen smaen met Emely.

''Hey meiden!'', ik geef ze allebei een knuffel. ''Vanavond het feest.'', ik knik. ''Geloof me ik word er vaak genoeg aan herinnerd.'', ''Wat ga je eigenlijk aantrekken?'', ik denk na. Ik heb alleen maar gedacht aan de cheerleader outfit... maar niet aan mijn normale outfit. ''Ik heb geen idee, alleen voor het optreden heb ik al wel iets.'', oww ja optreden. Daar moet ik voor oefenen.

''Ik moet gaan ik zie jullie later wel weer.'', ik ren naar de oefen ruimte waar we kennis hebben gemaakt.

Ik maak de deur open en daar staat Tyler te zoenen met... Madison? 'Kuch kuch.'', zeg ik. ''Tess!'', ik lach naar Tyler. ''Waar zijn de andere jongens?'', ''Die komen eraan.'', ik kijk naar Madison. 

''Hey Maddie leuk je weer te zien.'', sarcasme kan je duidelijk horen in mijn stem. ''Tess...'', meer zegt ze niet. ''Dan zie ik je vanavond.'', ze geeft Tyler een kus. Ik maak een kokhals beweging wat een dodelijke blik van Madison op leverd. 

Ze loopt naar buiten en ik kijk Tyler aan. ''Madison... serieus?'', hij haalt zijn schouders op. Een ding is nu wel duidelijk hij vind mij niet leuk anders had hij nu niet iets met Madison. Dus dat ik makkelijker voor mij. De andere jongens komen ook binnen lopen lachend. ''Het Tessie.'', ze halen mijn haren door elkaar en ik zucht. 

''Hebben jullie gezoend?'', ik kijk Max niet begrijpend aan. ''Nee hoezo?'', ''Oww Tyler heeft gewoon lippenstift op zijn lippen.'', de andere jongens beginnen met lachen. Ik ook. ''Nou ik was het niet maar ik denk dat Madison daar wel iets anders op weet te zeggen.'', de jongens stoppen gleijk met lachen.

''Madison... stiefzus van Tom?'', ik knik. ''Tyler, ze is de grootste slet die er bestaat.'', ik kijk verbaast op als ik Joey dat hoor zeggen. ''Bemoei je er niet mee Joey.'', ik sta verbaast van zijn reactie. Net zoals iedereen in de kamer.

'''Laten we nu maar beginnen.'', iedereen neemt zijn positie in. De sfeer is wel anders dan de andere dagen. Na het oefenen pak ik wat drinken. Tyler zit alleen maar op zijn telefoon. Nick komt mijn kant op lopen. ''Tess we moeten praten met Tyler, we snappen allemaal niet wat er aan de hand is.''. 

Ik knik. Voorzichtig loop ik naar Tyler. ''Tyler?'', ''Wat'', ik accepteer niet zo'n attitude. ''We willen praten.'', ''flikker maar op met je praten.''

Oww boy, je maakt me boos. ''TYLER JIJ GAAT NU BIJ DE GROEP ZITTEN EN WE GAAN PRATEN.'', ik kijk hem diep aan in de ogen. ''EN SCHIET OP!'', hij pakt zijn stoel en zet hem bij de groep. Ik kom even op adem en Kayne kijkt mij dankbaar aan. 

Ik ga ook zitten. ''Oké, wat is er aan de hand?'', ''Niks.'', ''Jawel'', ''Nee er is niets'', ''jawel'', hij kijkt mij alleen maar aan. ''Als je het echt wil weten. Alles veranderde toen jij kwam. We hadden de perfecte vrienden groep. Mensen lagen aan onze voeten, en toen jij kwam keken mensen anders naar ons. Meidne maken mensen zwak. En nu neukt Alex jouw vriendin, en is minder vaak bij ons. De andere jongens doen ook andere dingen. De hele F*cking groep valt uitelkaar door jouw.'', ik slik als ik die woorden hoor. 

Zorg ik er echt voor dat deze groep uit elkaar valt. De jongens om mij heen zijn ook allemaal stil. Tyler kijkt alleen maar dood uit zijn ogen. ''En dan heb je ook nog je zielige Jackson... zo erg vind je het nu ook weer niet bij hem.'', ''Jackson heeft hier niets mee te maken...'', ''Oww nee? Wie was er toen hij vervelend deed. Ik, en wanneer was jij er voor mij?'', 

Wat heeft dit er nu weer mee te maken en ik ben er altijd voor hem. ''Ik ben er altijd voor je geweest als je problemen hebt... jij komt niet naar mij toe. Je staat te tongen met een persoon die ik niet mag. En ja ik heb problemen gehad met Jackson, maar hij heeft ook dingne laten zien waar door ik hem weer op een andere manier zie. En wat de groep betreft... dat spijt me. Ik had niet door dat ik dat deed. Maar jij zorgt er zelf voor dat de mensen ide om je heen staan langzaam vertrekken met jouw gedrag. Want niemand zit te wachten op jouw kop op dit moment''

Ik blijf verrassend rustig voor mijn doen. ''Je bent niets anders dan een aandachts hoer, neuken met Jackson, zoenen met mij, en dan die Josh?'', een stap te ver jongen. ''Ik. ben. geen. hoer.'', ik span mijn kaken op elkaar. ''En hoe durf je zo over mij te praten! IK HEB HET NOOIT GEDAAN MET JACKSON, JOSH IS EEN OUDE VRIEND ! EN DAN MET JOUW? DAT WAS EEN FOUT. JIJ BENT EEN FOUT GEWEEST IN MIJN F*UCKING LEVEN! IK ZAG JE ALS EEN BROER. MAAR NA DEZE WOORDEN BEN JE NIETS MEER DAN EEN STUK VUIL DAT BESCHIMMELD IS. EN JE VERNEUKT HET VOOR JE ZELF. Ik vertrouwde jouw, en dat had ik niet moeten doen. Dus de volgende keer mag je stikken in de tong van Madison, maar als je pijn doet... zal ik er niet voor je zijn. Dickhead.''

Met die woorden loop ik weg. Dat was het einde van Tyler en Tess... vooraltijd. 

--------

hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!

xx Floortje 

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu