7

1.5K 40 1
                                    

''Nou Jackson ik denk dat ze maar gewoon naar de eerste en beste persoon naar toe is gegaan en die gedaan heeft'', ik geef hem een gemene lach. ''Houd je bek Tess'', Tyler draait zich om en hij kijkt hem boos aan. Bij Jackson doet het helemaal niets. ''Luister eens Jackson, jij hebt niet de leiding op deze school. WE zitten niet op High School dus je moet maar leren leven dat andere mensen hoger staan dan jij'', ik geef hem mentaal een klopje op zijn schouder. 

Ik zou hem namelijk niet aan willen raken wat hij ziet er echt pist uit. ''Ben jij dan de held van de school?'', hij schud lachend zijn hoofd. ''Nee niemand is dat.'', ik kijk de jongens raar aan. ''Niet'', Alex legt zijn vinger op mijn lippen en ik tik ze weg, ''Niet doen.''

''Jackson ga weg.'', zeg ik. Hij kijkt mij aan. ''Ik zie je wel'', hij draait zich om en Tom loopt met hem mee. ''TOM GAAT ALLES GOED MET SAMIRA OF HEEFT ZE JE AL WEER GEDUMPT?'', hij draait zich om en steekt zijn middelvinger op. Ik neem aan dat, dat betekend dat zij hem gedumpt heeft.

''Tess gaat het wel?'', ik knik en draai me om. ''We moeten nog iets bedenken om naar Coachella te gaan'', ik voel een hand op mijn schouder. ''Je moet daar tijden voor werken dat lukt nooit meer'', ik voel al gelijk een teleur stelling door mij geen gaan. ''Ja je hebt gelijk. WE kunnen ons beter focussen wat we vrijdag aan doen'', de jongens krijgen allemaal een lach op hun gezicht. ''De meiden hebben gehoord dat er een feestje is?'', ik knik. ''Wij gaan niet mee'', ik draai me om naar Aaliyah en Steffie. ''Wat! Dat kan je niet menen!'', ze halen hun schouders op. ''We gaan naar huis'', ik maak een o vorm met mijn mond. ''Jullie komen hier vandaan'', ze knikken. ''Gwen, Laurel en Emely gaan wel hoop ik'', ik draai me om naar de meiden en ze knikken. 

''Weten jullie wel bij wie het feest word gehouden?'', ik haal mijn schouders op. ''Emely wist het en we gaan haar kant op.'', ''Het feest word gehouden op het voetbal veld'', ik kijk hem raar aan. ''Waarom zou je daar een feest geven?'', Tyler kijkt mij lachend aan. ''Het is zo leuk dat je een Freshman bent. Je hebt helemaal geen idee hoe het hier aan toe gaat'', mijn ogen worden groot. Wat moet ik verwachten dan?

-
-Vrijdag-

''GWENNN, waar is de jurk die ik klaar heb gelegt!'',. ''Hij ligt gewoon op je bank'', ik maak mijn slaap kamer deur open en kijk dan naar de jurk. ''Oww, dank je!'', ik pak de jurk en trek hem aan. Gwen heeft haar jurk al aan en Jackson weet ik niet waar hij is. Het thema is black and White. Nou dus de meidne gaan allemaal in wit. Want ja... dat staat ons gewoon goed!

Als ik mijn jurk aan heb maak ik de deur open. Gwen haar mond valt open. ''Wij gaan deze avond knallen!'', ik kijk haar lachend aan. ''Dat mag ik hopen'', zeg ik lachend. De deur gaat open en Tom en Jackson komen binnen lopen. Jackson ziet mij als eerst en staat dan al snel stil. Tom staat daar niet veel na ook xtil. Alle bij kijken ze met open; mond aan. ''Jongens zouden jullie niet willen staren?'', Tom draait gelijk bij en Jackson blijft maar kijken. 

Tijd om hem te gaan dollen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Tijd om hem te gaan dollen. Ik loop zijn kant op. Ik zie zijn ogen over heel mijn lichaam aan. ''Hey Jackson'', ik leun al bijna met mijn lichaam tegen zijn lichaam. Tom is naar Gwen geschoven en Gwen kijkt mij met een lach aan. Jackson slikt even. ''Ik mis je Jack'', ik glijd met een vinger langs zijn kaak. Daarna sla ik mijn armen om zijn nek. Ik duw mijn gezicht dichterbij en hij ook. Iets in mij zegt dat ik door moet gaan en zijn lippen weer op de mijne wil voele hijn. Maar een groot deel zegt nee. En meeste stemmen tellen.

Net voor dat onze lippen raken maak ik een draai en loop naar de deur. ''Gwen kom je?'', Jackson kijkt mij met open mond aan en Tom ook. ''Ja schat ik kom er al aan'', ze komt mijn kant op lopen en ze loopt als eerste de deur uit. ''Misschien zie ik jullie wel op het feest. En Jackson ik zou je ding maar in bedwang houden. Het gaat namelijk niet gebeuren'', ik wijs naar zijn edele delen en hij kijkt er ook naar. Daarna kijkt hij mij boos aan en ik loop met een lach de deur uit.

''Wat was er nou aan de hand?'', ik kijk Gwen met een lach aan. ''Hij had een boner'', haar mond valt open. ''Nee, meen je die?!'', ik knik lachend. ''Meid weet je niet wat je met hem doet! Dat gebeurd niet zo vaak bij jongens.'', ik rol emt mijn ogen. ''Bij hem wel. Hij is een fuckboy die jongens hebben altijd een boner als er een meisje langs loopt.'', nu is eht de beurt voor Gwen om met haar ogen te rollen. 

''Tyler en de andere jongens krijgen dat toch ook niet!'', ''Nee maar daar deed ik ook niet wat ik deed bij Jackson'', ondertussen zijn we al begonnen met lopen naar de andere meiden.

''Maar Tess, zeg eerlijk. Had je de neiging om hem te zoenen?'', ik twijfel. ''Ja en Nee'', ze kijkt mij lachend aan. ''Die ene ja zegt al genoeg'', ik geef haar een tik op haar arm. ''Zo kan je neit zijn! Hij was mijn eerste zoen okay, mijn eerste vriendje dat blijft je wel bij'', nu kijkt ze mij met medelijden aan. 

''maar we zijn niet hier naar toe gekomen om te kijken hoe het gaat met Jackson en mij. Wij gaan feesten en maken ons niet druk om die stomme jongens!'', Gwen juicht en een paar mensen kijken ons aan. ''Wat!'', ze halen hun schouders op en lopen verder''. Gwen ik en ik lopen bij Laurel en Emely naar binnen. "Jullie zien er goed uit!", zegt Laurel met een lach. " Jij ziet er ook mooi uit hoor! Probeer je vanavond een jongen te scoren?", ze haalt haar schouders op. "De enige leuke jongen die ik heb gezien was Alex", mijn ogen worden groot. "Dat is zo schattig!! Jullir worden echt een leuk stel!", ze geeft mij een dodelijke blik. " Probeer jij Jackson terug te krijgen?", ik schua als een idioot mijn hoofd. "NEEE", Lurel en ik moeten lachen. Gwen en Emely kijken ons ook aan met een lach. " Zullen we dan maar maar het veld gaan?", ze knikken en dan lopen we met z'n alle naar het veld. Als we aankomen is het al best druk. Er lopen ook al een paar dronken mensen langs. "Welkom op een campis school feest!",

-----
Hey

Hopelijk vinden  jullie het leuk!

Xx Floortje

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu