19

1.4K 33 0
                                    

Tyler neemt mij mee naar binnen en ik word op hun bank neer gezet. ''Wat heeft die eikel gedaan?'', ik vertel hem heel het verhaal en hij begint boos te worden. 'Je had hem het ook niet moeten vergeven.'', ''Tyler ik kon het niet aan. Die haat tussen ons... je zou me snappen. Je bent een van de weinige die mij zal snappen'', Tyler kijkt voor zich uit. ''Ik snap je... alleen je moet wel beter duidelijk maken wat je wilt.'', ik kijk hem niet beegrijpend aan.

''Je geeft die jongen valse hoop. En ene keer ben jij degene die het goed wil hebben maar dan zorg je er ook zelf voor dat he kapot loop'', Tyler kijkt mij diep in de ogen aan. Tranen beginnen in mijn ogen te komen. ''Ik heb het verneukt... ik verneuk alles'', even later barst ik in tranen uit.

Tyler neemt mij in een knuffel. ''Niet alles, en soms is het goed om dingen of personen te laten gaan.'', ik schud mijn hoofd. ''Ik ben Tess Veldhoven niet zonder Jackson. Hij is mijn haat persoon. En hij maakt me Tess die ik nu ben'', Tyler maakt mij los en pak mijn gezicht vast tussen zijn handen. ''Luister je bent Tess met of zonder Jackson. Jullie moeten je allebei aan passen aan de dingen die je niet meer hebt.'', ik knik. ''Maar ik kan nu niet naar binnen lopen en dat weet je.'', hij knikt. ''En ik heb gezegd dat je altijd welkom bij ons bent en dat wij een bed over hebben. Dus als jij nou gewoon even een paar dagne blijft kan je alles verwerken.'', ik knik. ''Hebben jullie eten? Ik heb heel de dag niets gegeten.'', hij lacht en komt dan aan met pizza.

''Het is niet warm meer.'', ik pak het aan en neem dan een hap. ''Koud is hij ook te doen. Minder lekker maar wel te doen.''

Ik heb de rest van de pizza opgegeten en niets gezegd. Tyler was mijn bed aan het opmaken. Dus ik kon ook niet tegen veel mensen praten. 

Kayne is ergens wat ik waarschijnlijk niet eens wil weten, En ja, de andere jongens wonen naast hun.

Tyler komt weer de woonkamer binnen lopen. ''Ik denk dat je slaap kan gebruiken. Je ziet er moe uit'', ik haal mijn schouders op. ''Ik heb heel de dag al geslapen.'', hij kijkt mij niet begrijpend aan. ''Toch omdat je een slaap probleem hebt?'', ik schud mijn hoofd. ''Nee, Jackson en ik hadden een Harry Potter marathon en daarna kregen we ruzie en nu zit ik hier'', hij knikt. ''Toch moet je gaan slapen'', ik gooi mijn armen in de lucht en sta dan op. ''Oké, ik ben al weg'', met die woorden loop ik naar de slaap kamer. Hij is inderdaad groter dan die van ons. En... en staan ook 3 bedden. Jongens delen het dus ook. ''Je kan je spullen uit de kast pakken'', ik draai me om naar hem. ''hebj e al mijn spullen in de kast gelegd?'', hij knik. En daarna zet hij een lach op. 

''Mooie lingerie'', ik rol met mijn ogen en duw hem de kamer uit. ''Raar maar wel bedankt'', ik hoor hem lachend weglopen en ik pak mijn pyjama en trek die aan. Ik kruip in het nieuwe bed en hij ligt best wel lekker. Ik ben blij dat er gewoon mensen om mij heen zijn die normaal kunnen doen. En die helemaal geen problemen hebben. Nou... die hebben ze wel. Alleen niet met mij.

Ik sluit mijn ogen en val dan wonderbaarlijk al snel in slaap.

*
''WAKKKKERRR WORDEN!'', ik schiet overeind. Naast mij staan Tyler en Kayne. ''Jongens ik hoef niet dood!'', ze lachen en lopen dan de kamer uit. Die warne al helemaal aangekleed. Rare mensen, het is 07:30.... waarom zo vroeg?

Ik stap mijn bed uit en ga onder de douche staan. Ik heb wel mijn eigen spullen meegenomen gelukkig... dus ik ruik niet naar jongen. Als ik klaar ben trek ik mijn kleding aan die ik in de badkamer al klaar had gelegd. Want de jongens zouden soweiso in de kamer zitten.

Ik doe mijn haren en mijn make-up en dan loop ik naar buiten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik doe mijn haren en mijn make-up en dan loop ik naar buiten. En inderdaad daar zitten 2 jongen teleurgesteld kijken. ''Ik ben slimmer dan jullie denken hoor'', ze lachen en ik pak mijn schoenen. ''WE hebben je eerder wakker gemaakt omdat je gisteren al hebt gemist dus wij gaan eerder naar het lokaal. En dan kan je mensen vermijden die je niet wilt tegen komen'', zegt Kayne. Ik kijk naar Tyler. ''Ja ik heb het hem verteld. Opeens lig jij tussen ons in.... Dan mag hij wel een uitleg hebben'', ik knik. ''Ben blij dat je het weet. Maar dank je jongens.'', ''Weet hij dat je hier bent?'', ik haal mijn schouders op. ''Hij kan een vermoeden hebben maar ik heb hem niet verteld dat ik weg ging. Ik ehb gewoon mijn spullen gepakt en ben weg gelopen.''

Ik loop met een een broodje door de gangen naast Tyler en Kayne. ''Ik heb echt geen zin in vrijdag... Voor al die mensen'', ''Maak je maar geen zorgen je hebt back up van ons weet je'', ik lach. ''Natuurlijk, zonder jullie zou ik het niet hebben kunnen doen.'', ze lachen/ ''Toch moet je er eentje alleen doen'', ik geef hem een dodelijke blik. ''Dat is hij vast al verge...''.

'''Mevrouw Veldhoven!'', de directeur komt naar mij toe lopen. ''En hoe gaat het met uw muziek. Welke zanger gaat het worde.'', ''High School Musical'', ''Niet de samen groep. Je alleen werk'', ik kijk naar mijn schoenen. ''Shawn Mendes gaat het worden'', de man knikt en loopt dan weg.

''Blijkbaar heeft hij het nog wel onthouden.'', zegt Tyler lachend. Ik geef hem een tik op zijn arm. ''Hebben ze een piano?'', ze knikken. ''Je zit op een muziek opleiding en dan heb je geen piano? Dat lijkt me sterk Tess'', ik rol met mijn ogen. ''Ja maar staat die ook op het podium is mijn vraag.'', ze halen hun schouders op. ''Geen idee''. Tyler houd de deur voor mij open en ik loop naar binnen. De andere jongens zijn er nog niet. Ik loop al weg naar het keyboard en ga erachter zitten. ''Wat ga je doen?'', ''Ik moet toch alleen? Dan moet ik wel kunnen spelen en leren snappie?'', ze knikken en gaan zitten.

Ik stel het keyboard in en begin dan met spelen.

--------

Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!

xx Floortje 

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Where stories live. Discover now