54

659 18 0
                                    

De dag gaat langzaam voorbij en alle les stof is ook niet echt blijven hangen. Ik heb de café jongen niet meer gezien... Ik voel een teleurgesteld iets. Ik schud mijn hoofd. Jackson is degene waar je overnieuw wilt beginnen... 

Ik blijf het een paar keer herhalen en dan komt Amalie naar mij toegelopen. ''Heyy, zullen we naar de stad gaan?'', ik knik en loop met haar mee. ''Waar zit je mee, je bent al heel de dag van de kaart.'', ik haal mijn schouders op. 

''Is het een jongen?'', ik word rood en ze begint met springen. ''Dat is geweldig. Ik ben blij dat je Jackson achter je hebt gelegd. Ik zag jullie twee niet echt voor mij als ik eerlijk moest zijn.'', ik lach nerveus. ''Zijn jullie nu in een relatie?'', ik schud mijn hoofd.

''Nee nee... we zijn nog niet maar misschien wilde we het wel eens proberen. Ik ken die jongen pas 1 ochtend het kan niet zo zijn dat ik alles laat liggen dan.'', we lopen een winkel binnen en ik zie allemaal leuke kleding. ''Tess, je moet ook een keer verder kijken als Jackson. Heel je leven Jackson kan niet... Hij gaat vast wel een keer de mist in en dan ben jij weer gebroken.'', ik zucht en pak een paar kleding stukken. 

''Ik weet het niet hoor. Misschien breek ik zijn hart wel.'', ze begint met lachen. ''Natuurlijk... Tess je bent te aardig om dat te doen. Jackson gaat de fout in.'', ik loop naar het pas hokje en kleed me om. '

''Maar Amelia wat als alles nu mis loopt, ik zie hem dan niet meer en misschien kan er een goede vriendschap uitkomen.'', ik schuif het gordijn weg en laat een outfit zien. ''Oeee deze is leuk.'', ''Ja toch? Ik doe hem gewoon ik kan wel een paar andere kleding stukken zoeken zodat ik niet alleen maar dingen heb van mijn koffer.'', ik loop het hokje weer in en begin weer tegen Amelie te praten.

Als ik het pashokje uitloopt zie ik geen Amelie maar Levi. ''Uhm ik weet niet wat ik moet antwoorden zoals meiden doen. Maar het staat je goed.'', ik word rood en kijk naar het jurkje. ''Nou dank je wel, dat is precies wat meiden zouden zeggen. Ookal vind je het niet leuk.'', hij lacht. ''Maar wat heb je met Amelie gedaan?'', ''Ze vroeg of ik even wilde opletten.'', ''Ken je haar?'', hij knikt. ''Ze is mijn stiefzus en ik ben toevallig in de winkel.'', Amelie komt terug en kijkt mij lachend aan. 

''Levi dank je wel. Tess je ziet er prachtig uit.'', ik geef haar een lach en loop dan snel de kleedkamer in. Ik kan niet geloven dat dat de stiefbroer van Amelia is... Moet ik het haar vertellen dat het haar broer is van wie ik het telefoonnummer heb gekregen? 

''Tess kom je er nog een keer uit ik weet dat je meer kleding daar hebt hangen.'', Ik loop naar buiten en zie dat Levi er al niet meer is. ''Deze outfit staat je leuk!'', ik geef haar een kleine lach. ''En wat was dat met jouw en Levi, je keek zo geschrokken.'', ik lach. '"Oww ik ken hem.'', ze kijkt mij met spleet ogen aan. 

''Waarvan ken jij hem?'', ''Hij is de jongen van het café'', het was eruit voordat ik er eigenlijk had over kunnen nadenken. ''Wacht Levi is de jongen waar je al heel de dag over bent aan het praten?'', ik knik. Ze kijkt mij bedenkelijk aan. 

''Ik heb geen idee wat ik hiervan moet zeggen eigenlijk, ik zag hem nooit aan iemand beginnen maar misschien heb ik mij vergist in hem.'', ik zucht en loop het kleedhokje in. Amelia komt binnen lopen. ''Maar echt voel je je aangetrokken door hem?'', ik haal mijn schouders op. ''Ik heb geen idee het kan misschien iets worden maar je weet het niet en ik heb Jackson.'', ze rolt met haar ogen. Kom morgen avond naar mij dan kan je een avond samen met mij doorbrengen hij zal er ook zijn.'', ik rol met mijn ogen. 

''Vooruit dan maar ik moet wel nog even langs Jackson dus we gaan het niet te lang nog maken.'', ze knikt en dan ronden we onze toer af. 

Ik heb al weer een paar leuke kleding stukken en rijd dan door naar het ziekenhuis. Als ik binnen kom is Jackson van de draden af en heeft ook zijn eigen kleding al weer aan. ''Ik mag morgen naar huis als alles goed gaat vanavond.'', ik knik en neem plaat. 

''Is er iets?'', ik schud mijn hoofd. ''Nee hoor nergens waar je je zorgen om moet maken.'', hij kijkt mij diep in de ogen. 'Wat houd je voor je?'', ik schud mijn hoofd. ''Jackson ik wil er niet over praten.'', ''Kom op je kan mij alles vertellen en ik zal normaal reageren.'', 

'Nee Jackson het gaat je niets aan, ik wilde alleen kijken of het goed met je ging en duidelijk kan je jezelf weer zijn.'', ik pak mijn tas en loop naar de deur. ''Kom op ik kom er toch wel een keer achter.'', ''Fine, ik heb een jongen ontmoet en er zijn signalen en ik heb nog geen idee wat ik er mee wil doen. Of het signalen zijn waar ik mij bij goed voel.'', zijn ogen worden groot. 

''Zie je, je wilde het niet horen.'', ik loop naar buiten en neem een diepe adem. Dus hij weet het nu, aan zijn gezicht te zien was hij wel echt geschrokken. Hij dacht hopelijk niet dat hij de enige jongen is waar ik voor zou vallen, er zijn ook andere jongens. 

Ik steek mijn neus in de lcuht en stap dan op de scooter. IK kom thuis aan en nonna staat in de deuropening te wachten. 

''IK ben net gebeld door Jackson.'', ik zucht. ''Wat heeft de jongen dat Jackson niet heeft? Je bent achter hem aangekomen naar Italie en alles. Je kan het niet opgeven omdat je een keer een jongen ontmoet.'', ''Nonna waarom blijft hij door mijn hoofd spoken, ik hou van Jackson echt waar maar is het niet een keer goed om te kijken wat een ander mij te bieden heeft.'', ze neemt mij mee naar de bank. 

''Luister lieverd, het kan niet altijd zo gaan als je wil. Ik weet dat Jackson er alles aan zal doen om jouw bij hem te houden, maar het kan inderdaad geen kwaad om te kijken wat een ander te bieden heeft. Maar je lijkt op mij. De eerste keuze is altijd het beste en bij twijfel niet doen.'', ik laat de woorden van nonna doordringen, ze heeft gelijk waarom alles opgeven wat ik heb voor iemand die ik eigenlijk nog helemaal niet goed ken? Of...



Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Where stories live. Discover now