11

1.5K 41 6
                                    

Ik word wakker en kijk op de klok.  Maar ik kan het niet zien. Ach ja, het is zondag. Ik pak mijn telefoon en zie dat het 10 uur. Nou wel een mooie tijd. Jackson is niet te bekennen in de kamer dus ik neem aan dat hij weg is. Ik hoor namelijk ook niemand in de badkamer. Dus dan moet hij weg zijn.

Ik sta op en ga onder de douche staan. Daarna doe ik de routine en loop naar mijn kleding kast. Ik pak er een outfit uit

Ik kijk in mijn kast en vallen mijn ogen op een kledig stuk dat ik al lang niet meer gedragen heb

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik kijk in mijn kast en vallen mijn ogen op een kledig stuk dat ik al lang niet meer gedragen heb. Ik pak het en kijk er lachend naar. Niet te geloven dat ik die heb meegenomen. Ik heb er niet veel meer aan maar toch. 

''Wat heb je daar in je hand?'', ik schrik en kijk Tyler met open mond aan. ''Hoe kom je binnen?'', ''Hij was neit op slot en hij stond op een kiertje.'', ik schud mijn hoofd. ''Jackson hoe stom kun je zijn'', hij kijkt mij lachend aan. ''Maar ff serieus wat heb je in je handen.'', ik laat het hem zien. ''het lijkt me toch wel duidelijk dat je het weet.''.

ZIjn mond valt open. Je meende het dat je een cheerleader was!'', ik knik. ''Wat dacht je dan. Dat ik alles had verzonnen voor de lol?'', hij schud zijn hoofd. ''Nee maar ik had het ook niet verwacht je ziet er neit uit als zo'n tuttig persoon.'', ik kijk hem boos aan. ''Dus alle cheerleaders  zijn tuttige personen?'', hij schud zijn hoofd. ''Nee, want jij bent niet tuttig'', lachend rol ik met mijn ogen. ''Jij bent ook een grappig persoon'', ik leg hem terug. ''Die moet je dragen bij ons optreden'', ik kijk hem niet begrijpend aan. ''WE moeten ons liedje volgende week laten zien'', ik laat mijn mond open vallen. ''Aan alle mensen?'', hij knikt. ''Dat is een nadeel. Maar het Thema is High School'', ik kijk terug naar de kleren. ''Dan kan ik die wel aan. Maar als nog. Ik vind het thema maar stom. EN heel dat feest ook. We hoeven daar othcn iet naar toe?'', hij schud zijn hoofd.

''We meoten wel onze optreden doen. Anders zakken we. En dan worden ze ook boos'', ik zucht. ''Nou laten we dat dan maar doen. Maar ik wil echt ontbijten nu'', hij kijkt mij lachend aan. ''Ga je mee Maccie?'', hij kijkt mij lachend aan. ''Daar zeg ik geen nee tegen'', ik lach en loop naar buiten. ''Oww ja, we gaan met jouw auto'', hij kijkt mij lachend aan. ''Natuurlijk jij hebt nog helemaal geen auto'', ik knik. ''Dat is ook niet slim maar ik kan er  ook niets aan doen.'

We zitten in de auto onderweg naar de mac. ''Tess...'', ik kijk Tyler aan. ''Wij zijn team T.T. ik kijk hem niet begrijpend aan. ''T.T.?'', ''Ja ''Tyler Tess team'', ik rol met mijn ogen. ''Doe dan TTT'', nu kijkt hij mij noet begrijpend aan. ''Tyler Tess Team'', zijn mond valt open en dan moet hij lachen. ''Dat is eigenlijk een betere naam'', ik knik en hij parkeert mij mac. 

''Wat wil je eten?'', ik sta voor zo'n tablet ding en tik dan mijn bestelling in. ''Is dat alles?'', ''Ja een McMuffin en koffie is genoeg'', hij haalt zijn schouders op en besteld dan ook. Mijn mond valt open. ''Krijg je dat allemaal op?'', hij knikt. ''Ik moet goed ontbijten. Ontbijten als een Keizer. Lunchen als een burger en Dinner als een zwerver.'', ik kijk hem lachedn aan. ''Dat zei mijn moeder ook altijd'', hij lacht. ''Dan heb je een slimme moeder'', ik knik. ''Ik zou graag nog eeen paar dingen uit haar mond willen horen. Maar ja, ik heb een tante'', hij kijkt mij vragend aan.

Dan schiet het door mijn hoofd. ''Omg, ik heb het je nog niet verteld'', hij schud zijn hoofd. ''Mijn ouders zijn overleden in een aanslag in Milaan'', hij kijkt mij met medelijden aan. ''Ik kan er mee leven. Ik heb het geaccepteerd.'', hij slaat zijn armen om mij heen als we staan te wavhten. 

''Heb je nou mijn eten betaald'', ik kijk hem aan. ''Misschien'', ik kijk hem boos aan. Dat kan je niet menen! Ik wilde het zelf'', hij kijkt mij lachend aan. ''Dat is nou jammer schat. Ik betaal voor je'', ik ga er maar niet tegen want ik weet dat hij sterk is. 

We krijgen ons eten en dan eten we alles op. ''Wat ben je van plan om te doen vandaag?'', ik haal mijn schouders op. ''Ontspannen voor ik morgen weer in de les moet zitten.'', hij kijkt mij lachedn aan. ''Hopelijk mag je weer bij ons gaan zitten. Dan kunnen we werken.'', ik lach. ''Praten bedoel je.'', hij schud zijn hoofd. ''Nope, we moeten nog steeds werken. WE hebben niets'', ik denk na. ''We kunnen high School Musical doen? Of Camp Rock...'', hij kijkt mij lachend aan. ''Sowieso High School MUsical, maar welk liedje?'', ik denk na. ''Ze hebben er genoeg'', hij lacht. ''Klopt, zullen we gaan?'', ik knik en dan lopen we naar buiten.

Mijn ogen vallen op Dylan. ''Moment'', ik loop richting Dylan. Ik spring op zijn rug en hij schrikt zich dood. ''DYLAANNNN"', hij draait zijn hoofd en kijkt mij dan half aan. ''Tess! Wat doe jij hier?'', ''Eten wat anders?'', hij kijkt mij lachend aan. ''Kan je van mijn rug afgaan.'', ik spring van zijn rug af en zie dat hij met nog een paar andere jongens is. ''Greg! Leroy!'', Tyler komt erbij en neemt de twee andere jongens in een bro hug. Ik kijk hem vragend aan.

'''Tyler, wat doe jij hier.'', ''Eten wat anders?'', Dylan moet lachen. ''Tess, we zouden gaan toch?'', ikrol met mijn ogen en Dylan kijkt mij met een lach aan. ''Kenenn jullie elkaar?'', ik knik. ''Het kerst gala 2 jaar geleden hebben we elkaar ontmoet  en hebben contact gehad.'', hij knikt, '"Waar ken jij die twee van?'', ''High School'', mijn mond vormt een o. ''Nou je komt elkaar tegen op de raarste plekken'',

We praten nog een tijdje Greg en Leroy zijn super aardig dus dat was ook geen probleem. WE zitten nu in de auto en de radio staat aan. Het is stil maar een fijne stilte. ''Die Dylan is een aardige jongen'', ik kijk hem lachend aan. ''Klopt'.'', ''Maar je zei dat je heb van een kerstgala kende 2 jaar geleden. Was dat niet toen je Jackson...'', ik kijk uit het raam. ''Ja, er zijn goede keuzes gemaakt en minder goede'', hij zegt niets meer en dan komen we aan bij school. ''Als er iets moet je gewoon bellen en ik kom eraan.'', ik knik en dan nemen we afscheid.

Ik kom mijn dorm binnen en zie Jackson zitten. EN hij kijkt TEEN WOLF WOW. Ik plof op de bank. ''Ben je al bij Kanima?'', hij schud zijn hoofd. ''Nou dan kan je straks zien hoe verrot jij bent. Kanima Klootzak'', ik sta op en loop naar de keuken. Hij reageer niet. Wat ik raar vind. 

''Hey ga je niet een kut opmerking maken?'', hij kijkt mij aan en zegt niets. ''Ik kan het niet...'', zegt hij met een fluister stem. Ik krijg de slappe lach. ''OMG JE BENT JE STEM KWIJT!'', hij kijkt mij boos aan. ''Dit is geweldig. Geen zeiekend persoon aan mijn hoofd. Dat is heerlijk. Nooit gedacht dat deze dag zou mogen komen'', hij kijkt mij alleen maar boos aan.

''Wow ja ik wachte op antwoord maar dat komt niet.'', lachend ga ik op een stoel zitten en kijk mee. ''F*ck you'', hoor ik heel zachtjes. Ik heb een lacg en neem een slok van mijn koffie. Dit kan een heerlijke dag worden.

-----------
Hey,'

Hopelijk vinden jullie het leuk!

xx Floortje 

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Where stories live. Discover now