44

940 31 3
                                    

Iedereen kijkt naar mijn vrienden. Ze kijken mij lachend aan. 'Hier werkt je dus.'', Kayne komt op de balie zitten en Emile kijkt mij vragend aan. ''Ontmoet mijn vrienden, vanuit Amerika naar hier gekomen om nog afscheid te kunnen nemen van mij.'', hij kijkt ze lachend aan.

''Dat is echt heel goed.'', ze kijken hem lachend aan. ''Dank je, we hebben een kamp vermeden... Jackson en Tess zouden niet mee gaan dus dan is heel het kamp niet leuk. Geen geruzie meer... en dat is best jammer.'', Emile kijkt mij verrast aan. 

''Hadden jij en Jackson vaak ruzie?'', ik haal mijn schouders op. ''Ze heeft zelfs een keer een hak naar zijn hoofd gegooid en hij was bijna raak er zit nog steeds een gat in de muur.'', maakt Laurel mijn zin af. Ik kijk haar zuchtend aan. 

''No way.'', Emile slaat een arm om mijn schouder. ''Ik wist niet dat je het in je had.'', ik rol  met mijn ogen. ''Maar wat komen jullie doen, ik moet werken en ik kan niet iedereen hier laen blijven. Er moeten namelijk dingen geregeld worden.'', de zin was net uit mijn mond als de telefoon gaat. ''Hallo met VerdeAffari u spreek met Tess Veldhoven.'', ik mijn vrienden lachen. 

''Ja dat klopt ik zocht inderdaad bloemen.'', ik pak pen en papier. ''Heeft u misschien tulpen?'', ''Ja tulpen die Nederlandse bloemen, en dan wel in het wit.'', ''Geweldig, ik zal u binnen kort opzoeken om de boeketten uit te zoeken voor het feest. Dank u wel!'', ik hang op en iedereen kijkt mij nieuwsgierig aan. 

''Het is maar een klein feest je hoeft geen hele bossen bloemen te regelen.'', ik rol met mijn ogen. ''Ik krijg meerdere taken aangewezen weet je... en meestal is dat iets van plannen waarom weet ik niet, ben ik daar dan zo goed in?'', iedereen knikt. 

''Aha, misschien moet ik gewoon feest planner worden.'', ze moeten allemaal lachen en Alicia komt naar mij toe. Ze kijkt verbaast naar alle mensen die aan de balie zitten. ''Tess wat heeft dit te betekenen?"', ''Uhm ze kwamen langs en ik wilde ze wegsturen.', Alicia kijkt ze lachend aan. ''Natuurlijk hoeft dat niet.'', ze geeft iedereen hand. ''Nu ontmoet ik ook een keer de vrienden van Jackson.'', ze kijken mij allemaal aan en ik schud mijn hoofd. 

''Jullie zijn toch wel bevriend met hem?'', '"We kunnen met hem opschieten laten we het daarop houden.'', zegt Laurel lachend. Alicia kijkt ze lachend. ''Maar als je wel gewoon doorwerkt mogen ze blijven van mij.'', ik knik. ''Tess zou je even mee willen lopen.'', ik sta op en volg en Alicia. 

''Ik had een vraag over de bruiloft.'', ik knik. ''Over de bloemen, ik wil bloemen die je neit vaak ziet hier zoals... zoals...'', ''Tulpen?'', ze knikt. ''Ja perfect en dan in het wit.'', ik kijk haar lachend aan. ''Die heb ik al besteld maak je maar geen zorgen.'', haar mond valt open. ''Hoe wist je dat?'', ''Je trouwt maar een keer en dan wil je niet dat alles hetzelfde is. En tulpen zijn gewoon mooie bloemen.'', ze kijkt mij lachend aan. 

''Zou je planner willen worden van dit bedrijf?'', ik kijk haar niet begrijpend aan. ''Dat je geen balie gaat doen maar gewoon plannen, we hebben wel eens een feest en sommige mensen bellen ook wel of wij een feest willlen organiseren en we hebben daar te weinig mensen voor.'', ik denk na. ''Dan moet ik zeker een diploma halen?'' ze knikt. ''Dat is wel een ding waar aan je vast zit.'', ik knik. ''Dan word het toch maar eens kijken voor een opleiding.'', ze geeft mij een knuffel en loopt dan weg.

Ik loop terug naar mijn vrienden en ze kijken mij allemaal aan. ''Dus wat gaan we doen?'', ''Werken.'', geef ik als antwoord. Ze kijken elkaar aan. ''Kan je er niet tussen uit?'', ik schud mijn hoofd. ''Nee ik moet een paar dingen regelen weet je. En dat helpt neit als ik er de hele tijd tussen uit word gehaald.'', ze kijken mij lachend aan. ''Dan gaan we wel een keertje iets doen en laten wij jouw nu gewoon werken.'', ik geed ze een lach en dan lopen ze weg. 

--
''Tessss ik kom je ophalen.'', ik kijk Jackson lachend aan. ''Mooi zo.'', ik loop met hem mee naar buiten. ''Jackson, laten we naar school gaan. Ik ga dan wel het bedrijfsleven in. Restaurant is niets. Maar dan kan ik werken als planner, allemaal dingen regelen maar daar heb ik een diploma voor nodig dus ik denk dat we ons maar een keer moeten gaan inschrijven.'', hij lacht. ''Meen je die?'', ik knik. ''Jup, dus we maken wel een keertje tijd om er naar toe te gaan.'', 

We komen thuis aan en Nonna komt al gelijk naar ons toe lopen. ''Jullie zijn laat.'', ik kijk Jackson vragend aan. ''Het verassingsfeest gaat bijna beginnen.'', Jackson maar een o vorm met zijn mond. ''Jij wist hier van?'', ''Nou ja, alleen ik was het vergeten te vertellen. En ik was het gewoon helemaal vergeten te vertellen.'', 

Ik lach. ''Is het goed als ik me omkleed?'', nonna knikt en ik loop naar boven. Ik pak snel een outfit en trek hem aan. 

Ik loop naar beneden en iedereen staat daar al te wachten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop naar beneden en iedereen staat daar al te wachten. ''Waar is het feest eigenlijk voor?'', ze kijken mij allemaal ongelovig aan. ''Heb je dan geen idee?'', ik schud mijn hoofd. ''Natalie is jarig.'', mijn ogen worden groot. ''Hoe kan ik dat zijn vergeten!'', ze beginnen te lachen en dan horen we een sleutel de deur in gaan.

We gaan allemaal klaar staan en als ze er zijn. ''VERRASSING!'', Natalie kijkt met grote ogen om haar heen. ''Dit is voor mij?'', iedereen knikt. ''Je bent jarig dus dan hoort er toch wel een feestje bij.'', ze kijkt mij lachend aan en geeft mij dan als eerst een knuffel. ''En je laat je broer maar wachten.'', Natalie kijkt hem alleen maar aan. ''Ja, ik ben gewoon beter.''

Ik steek mijn tong naar hem uit. ''Kleuter.'', en dan beginnen we met lachen. I'm ready to party!

--
IK ben genomineerd voor de Watty's 2019! Dank je wel allemaal!!!!!!!! 

Roommates With The High School Badboy (Voltooid)Where stories live. Discover now