Ükhel'in İşareti♔

424 41 105
                                    

BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı:Taylor Swift - Wildest Dreams

Yayınlanma Tarihi: 05.07.2020 (00:20)

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı/Azinizar Bölgesi - Esla - Yakut Sarayı

Talayer

Şarabımı yudumlarken resim odamdan dışarıyı izliyordum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Şarabımı yudumlarken resim odamdan dışarıyı izliyordum. Saraydaki hareketlilikten kendime zaman bulamamıştım. Arsulay'ın Valhares'e kaçışı sarayı karıştırmıştı. Bir kaos çıkmıştı, bu kaosu kontrol etmek gerekiyordu. Kimileri Arsulay'ın hareketini asice buluyordu. Verilen emre uymamış, kaçmıştı. Sahip çıkmayın diyenler olmuştu. Kimileri içinse bu hareket  bir cesaret örneğiydi. Arsulay sorumluluğunun farkında olarak cesurca davranmış, ülkesi adına hareket etmişti. İki tarafı yatıştırmak zor olmuştu, onları bir  tutmak önemliydi. Önemli bir savaşın eşiğinde iken kendi ülkemde bir iç karışıklık istemiyordum. Sabrımın meyvesini almak üzereydim, bozulmamalıydı.

Arsulay'ın Valhares'e gitmesi elbette işleri karıştırmıştı. Onun bu davranışı kesinlikle fevriydi. Duygularına göre almış olduğu bir karar olduğunu görüyordum. Geçmişe gidip bunu düzeltemezdim ama geleceğe müdahale edebilirdim. Oğlum bu davranışının arkasında duracaktım, onu savunacaktım. Larastka, Arsulay'ı öldürmek isterse aradığımız savaş bahanesini bulmuş olacaktım. Larastka asla sömürge ülkelerinin yöneticilerinin görüşmesini istemezdi. Bunu kendisine yapılmış bir ihanet sayardı, bunun sonucu ise ölüm olurdu. Bu kural elbette yönetici çocuklarında da geçerli olurdu. Jayce'in Arsulay'a ayrıcalık tanıyacağını düşünmüyordum. Eline geçen fırsatları çok güzel değerlendirirdi.

Aklımı kurcalayan bir diğer detay ise oğlum yaveri olan kızla gitmesiydi. Misha'nın oğlundan öğrendiğime göre tamamen yalnız gidecekti, peşine birisini takmayacaktı. Fakat bu isteği olmamıştı. Nasliza onunla gelmişti. Arsulay ile aralarının karmaşık olduğunu biliyordum, Ayashri anlatmıştı. Arsulay buna son vermek istemiş, kızdan uzak durma kararı almış iken şimdi başbaşa yolculuğa çıkmışlardı. Oradan dönüşlerinde  farklılık olabilirdi. Aralarındaki sorun çözülürdü. Yolculukların her daim iki insanı daha çok birbirine yakınlaştırdığına inanıyordum. Aayshri ve ben buradan ayrıldığımız zaman birbirimize daha yakın olmuştuk, Esla'ya geri döndüğümüz zaman evliydik. Arsulay ve Nasliza elbette evlenmezler ama aralarındaki sorun çözülürdü.

Kapım tıkladığı zaman gel dedim. İçeri giren Karran idi. Koyu gözleri dikkatle benim üzerimdeydi. Simsiyah giyinmişti. Yüzünde ve ellerinde Daichin dövmeleri vardı. İlk başlarda ondan hoşlanmıyordum. Şimdi ise güvenim fazlaydı. Kendisine bir kadeh şarap doldurmuştu sonra yanıma gelmişti. Kadehini yavaşça yudumlamıştı. Sakin bir sesle "Hiçbir şarap Smeryn Şarabı gibi değil. Oradaki üzümlerin sihirli olduğunu düşünüyorum. Amidral'in bize hediyesi!" dedi.

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin