Denge☯

598 62 115
                                    

BÖLÜMÜ OYLAYINIZ VE YORUMLAYINIZ!

Bölüm Şarkısı: CLANN - Once Again

Yayınlanma Tarihi:17.05.2019

Yeni kapak nasıl? Auralorina yaptı. Çok sevdiğim kapaklardan birisi oldu.

Aşağıda Tarun, Yamuna var.

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı/Azinkayt Bölgesi - Esla

Ayashri

Kendimi tanıyamıyordum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kendimi tanıyamıyordum. Evet, tanıyamıyordum. O 5 gün önceki olaydan dolayı kendimi tanıyamıyordum. Ne olmuştu? Ben, ben nasıl yapmıştım? Kendimi nasıl Talayer teslim etmiştim ki? Aptallıktı bu. Aptalcaydı. Talayer'in tatlı ama zehirli sözlerine kanmıştım. Ah, niye kendimi kandırıyordum ki? Talayer ile vakit geçirmeyi sevdiğim için olmuştu bu olanlar. Onunla konuşmak, bir şeyler yapmak hoşuma gidiyordu. Jayce'in anlamadığı her şeyi anlıyor ve beni destekliyordu. Belki de bunun sonucu olmuştu. Peki Jayce'e bunları anlatsam ne olurdu? Kızardı, çok kızardı.

Kapım tıklandı ve içeriye kız kardeşim girmişti. Yamuna, bakır saçlarını iki yandan örmüştü. Soluk pembe bir tunik üstündeydi.

Yamuna "Shoda seni dışarıda bekliyor." dedi ve gözlerimi devirdim.

"Unuttum! Onunla buluşacaktım bugün." dedim ve hızla kalkmıştım. Saçlarımı düzenlemiş ve bordo pelerini almıştım. Yamuna ise dikkatle bana bakıyordu.

"Ne yapacaksınız? Bende geleyim mi?" dedi ve ona baktım. Hayatım karmaşık bir hale gelmiş olabilirdi ama yapacaklarımı biliyordum. Kimsenin müdahele etmesini istemiyordum ve bu yüzden Yamuna benimle gelemezdi.

"Gerek yok."

"Örgüt için ise yardımcı olabilirim. Senin kadar olmasa da bende destekliyorum."

"Yamuna, hayır diyorsam hayır tamam mı? Sen babamla ol ve yeni oyuncu seçmelerini kontrol et." dedim ve derin bir nefes aldı.

"Hayat devam ediyor gördüğün gibi. Ölenler öldü ve bizler yaşıyoruz." dedi üzgün bir şekilde ve ona baktım.

"Bizler yaşıyoruz, doğru ama ölenlerin intikamını alabiliriz değil mi?" dedim ve odadan çıktım.

Shoda bahçe kapısında beni bekliyordu. Kumral saçları açıktı. Kalın bir ceket ve pantolon giymişti. Daha sonra beraber yürümeye başlamıştık. Shoda benim her düşüncemi bilen nadir insanlardan birisiydi. Talayer kadar her şeyi biliyor diyebilirdim hatta ona bu öpücük meselesini anlattığımda işte bu diyerek beklemediğim bir tepki vermişti. Jayce'den hoşlanmıyordu ve hoşlanmayacaktı. Jayce'in her daim bir Larastkalı olarak hareket edeceğine inanıyordu ve bunu Jayce'in yüzüne de diyordu. Jayce ise onu umursamıyordu.

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin