Asla Unutma!♕

387 42 98
                                    

BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı: Ghostly Kisses - Empty Note (Acoustic)

Yayınlanma Tarihi: 12.04.2020(00:27)

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı - Kantre - Ulu Saray

Loya

Güneşin tadını çalışma odamdan dışarıyı izleyerek çıkarıyordum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Güneşin tadını çalışma odamdan dışarıyı izleyerek çıkarıyordum. Kaisra'nın ölümüyle sarayda yas havası vardı, idam edilmeyip intihar ettiği için kraliyet üyesi muamelesi görüyordu. Fakat onun ölümüyle saray hafiflemişti. En azından ben öyle hissediyordum. Yavaş yavaş izi bu saraydan silenecek, herkes onu unutacaktı. Yaptığı iyiliklerden ziyade kötülükleri ile hatırlanmaya mahkumdu. Onun kötülükleri ise bu sarayı derinden etkiliyordu. Örneğin Dutarse Tacı'nı Jayce'e değil, Arnav'a vererek bir kötülük yapmıştı. Gerçi bunu yapması benim için iyilikti. Jayce direk kral olsaydı, biz nasıl buluşurduk? Bu çok zordu.

Kaisra ölmüştü evet ama onun korkunç suçlarına ortak olan daha idam edilmemişti. Yas süresince idam olmuyordu. Şükürler olsun, bugün yas sona eriyordu. Üstelik Anisa'nın akıl sağlığının yerinde olmaması tartışmalara neden olmuştu. Deliren birisi  Larastka'ya göre idam edilemezdi. Aklını yitirmek yeterince büyük bir cezaydı. Benim için önemsizdi. Delirmiş olması yaptığı kötülüğün bedelini ödemesine engel asla olamazdı.  Aiden'in ölümünün nedenlerinden birisiydi. Tıpkı Kaisra gibi onun da ölmesini istiyordum. Aiden'in ruhu böylece huzur bulacaktı. Zavallı Aiden! En büyük hatayı seni o buz cadısıyla evlendirerek yapmıştım.

Hanımefendi sesini duyunca arkamı döndüm. Ronald odamdaydı. Hayatın devam ettiğinin kanıtı olarak onu başka bir planım için çağırmıştım. Sonuçta ölen ölmüştü, yaşayanların savaşı devam ediyordu. Masama oturdum ve gülümsedim. "Seni neden çağırdığımı merak ediyor olmalısın." dedim.

Ronald "Doğru diyorsunuz. Saray yas sürecinde olduğu için saray işlerinin askıya alındığı bilinen bir gerçek değil mi?"

"Hayat devam ediyor. Sen, ben yaşıyoruz ve mücadele etmemiz lazım. Ölenler için kendi yaşam mücadelemize ara veremeyiz."

"Rahatladığınızı düşünüyordum. Neden bir mücadeleden bahsediyorsunuz? Ana Kraliçe artık aramızda değil. Ölümle buluştu, tüm krallık rahatladı."

"O aramızdan ayrıldı ama benim bu sarayda huzurlu bir nefes alabilmem için yapmam gereken tek bir şey kaldı."

Ronald merakla bana bakıyordu."Ne olduğunu sorabilir miyim?"

"Kızım Adeline'ı varis yapmak, beni rahatlatacaktır. Fakat meclisin şu anki hali ile mümkün değil. Gizliden gizliye Ana Kraliçe'nin taraftarları var. Mecliste onlar buna karşı çıkmak için ellerinden geleni yapacak."

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin