Boş Bakışlar◑

351 47 130
                                    

◑BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı: Sia - Big Girls Cry

Yayınlanma Tarihi: 15.09.2019 (23:59)

Aşağıda Irene, Yamuna var.

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı - Kantre - Ulu Saray

Loya

Sarayın hekimleri odadan gitmişlerdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sarayın hekimleri odadan gitmişlerdi. Rutin kontrol amaçlı bana bakmışlardı. Hamileliğimin sorunsuz geçmesi için uğraşıyorlardı. Şükürler olsun, herhangi bir sorun yoktu. Bebeğim sağlıklıydı.Hamileliğimin ilk başlarında sürekli olan mide bulantılarım sıkıntı yaratmıştı ama zamanla geçmişti. Şimdi ise doğması için sabırsızlanıyordum. Jayce ile benim bebeğimdi. Hayalini kurduğum her şeyin gerçekleşmesi kadar güzel bir şey, var mıydı?

Boy aynamın karşısına geçtim ve karnıma baktım. Ellerimle dokunmuştum. Acaba cinsiyeti neydi? Buradaki bebeklerin cinsiyetlerine çok takıntılılardı. Bu gereksiz takıntı beni boğuyordu ve daha hırçın bir hale getiriyordu. Erkek bebek diye üstüme üstüme gelmelerinden bıkmıştım. Bir bebeğin cinsiyetinin önemi var mıydı? Bebek, bebekti. Bu konuda Azinkayt gibi olmalarını istiyordum. Orada cinsiyetin bir önemi yoktu. Dayım bile oğlu olmasına rağmen beni varisi olarak seçmişti. Sırf erkek diye Prasad'ı öne sürmemişti. Her şey akılda biter ve aklın cinsiyeti yoktur diyordu. Haklıydı. Aklın, yeteneğin cinsiyeti yoktu. Ah, bunu bu inatçı kafalılar anlayabilselerdi keşke. Her şey çok güzel olmaz mıydı?

Aynanın karşısından ayrılmış ve saray dışına çıkacağım için buna uygun olarak giyinmiştim. Mavi, eteği hafif kabarık elbise seçmiştim. Saçlarımı alttan toplatmıştım ve minik safir taşlı taç takılmıştı. Pelerin almama gerek yoktu, hava bugün güzeldi. Kapım tıklanmış ve gel sesimle Irene karşımdaydı. Sarı saçları açıktı ve soluk yeşil bir elbise giymişti. Ronald ile evlenmek onu daha da güzelleştirmişti. Babası ile bu evlilik konusunda çatışmış olsa bile Ronald'ı sevmekten vazgeçmemişti. İşi zordu.

"Ne oldu, Irene?" dedim.

Irene "Biraz beklemeniz gerekecek, saray arabanız ve muhafızlar hazır değil. O zamana kadar küçük salonda bekleyebiliriz."

"Peki." dedim ve yatak odamdan çıkmıştık.

Küçük salona gelmiş, hazırlıkların bitmesini bekliyorduk. Bu zamana kadar bitmemiş olması çok saçmaydı. Azarlanmayı hakkediyorlardı. Bir gün önceden söylemiştim ama ciddiye almamış gibi gecikmişlerdi. Ne kadar ayıp! Kraliçelerini bekletmekten bu kadar çok memnunlar mıydı?

Irene'ye bakarak "Ana Kraliçe'nin muhafızları da bugünkü geziye katılacak mı?" dedim. Kaisra beni korumak istiyordu. Neden olduğunu bilmiyordum ve kendisi de bunu söylememek adına inatçıydı.

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin