Ben İyi Değilim♕

459 35 166
                                    

BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı: Ruelle - Find You (Lyrics)

Yayınlanma Tarihi: 24 .01.2020

Aşağıda Elzira, İgen, Asrel var.

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı/Nizar Bölgesi - Smeryn - Taç Sarayı

Latafah

Kışın bitiminden dolayı mutluydum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kışın bitiminden dolayı mutluydum. Soğuk hava gidecekti. Toprak bereketlenecek, ağaçlar çiçek açacaktı. Kuşların cıvıltısını duyacaktık. Baharın tatlı rüyasına aldanacak bir daha kış görmeyecekmiş gibi danslar edecektik. Peki içimizde yaşadığımız kış ne olacaktı? Kalplerde süren kış ömür boyu olur derlerdi. Buna katılıyordum. Eğer bir kalbe minik bir kar tanesi düşerse kalpteki kışın başlaması için yeterliydi. Bir ömür sürecek bu kıştan kurtuluş yoktu. Sadece yalancı baharlar yaşanırdı. Bu yalancı baharlarda kalpte hükmeden kışın sona erdiğine insanlar safça inanırdı ama kış bitmezdi ki! Asla bitmezdi.

Ben kalbimdeki kışla yaşamaya alışmıştım. Hatta ona hükmediyordum. Buzdan duygular beni değil, ben onları kontrol ediyordum. Kardeşim Misha gibi ateşte yanmak için delirmemiştim, ateşi kontrol etmek istemiştim. Bunu başarmıştım. Buz ve ateşi içimde taşıyordum. Bunu kimse yapamazdı, kimse buzu ve ateşi kontrol edemezdi. Ben bunun dengesini kurmuştum. Belki de kendimi kandırıyordum.

Kapım açılmıştı ve arkamı dönmüştüm. Gelen Armin idi. Yeşil gözleri sakindi. Ona asla güvenmiyordum. Annesinin Azinkayt'a gitmesini engellememiş olması aramızda şiddetli kavgalara neden olmuştu. Her seferinde beni masum ziyaretler olduğuna ikna etmeye çalışsa da yalandı bu. Talayer'in nasıl hainlikler yaptığını görmemiş miydik? Casuslarımla oynamıştı, yalan haberler göndertmişti. Eh, bunun karşılığını görecekti ama zaman lazımdı. Ben sakin oynamayı severdim.

"Neden geldin?" dedim.

Armin "Annem ve Leydi Anita'yı karşılamayacak mısın? Nizar Kraliçesi olduğunu hatırlamanı isterim." dedi.

"Senden kim olduğumu öğrenecek değilim. Bu sarayda bana kim olduğumu hatırlatacak en son kişi, sensin."

Gülmüştü."Haklısın, benden önce birçok kişi sana kim olduğunu hatırlatır. Bana gerek yok ama şunu sana kimse hatırlatamaz. Senin bir kralın var, Latafah ve kral eşin olarak sana sorumluluklarını söylemek, benim görevim. Tıpkı senin de benim sorumluluklarımı bana söylemekle görevli olduğun gibi."

"Armin, inan bana seninle uğraşmak istemiyorum. Şu Aspenzalı kadının ülkemize geliyor olması yeterince beni geriyor. Huysuz cadı, neden ülkesinde kalma ihtiyacı duymadı ki? Neden ülke ülke gezme ihtiyacı duydu?"

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin