Bir Mucize◑

394 48 153
                                    

◑BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı:  Billie Eilish, Khalid - lovely

Yayınlanma Tarihi: 30.08.2019 (00:23)

Aşağıda Aiden, Anisa var.

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı - Kantre - Ulu Saray

Loya

Önümde kart oyunundaki Kraliçe kartı vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Önümde kart oyunundaki Kraliçe kartı vardı. Karttaki resim siyah beyaz bir şekilde çizilmiş iken kırmızı kalın çizgi boynundaydı. Kan gibi damla damla lekeleri vardı. Kart açık açık bir tehditti. Saraylıların beni sevmediğini biliyordum. Yaptığım her şey onlara zarar veriyordu. Kral'ı istediklerini yönlendiremedikleri için beni suçluyorlardı. Kral'ı onlardan koruyordum. Jayce'in gerçek bir kral olması lazımdı ve ben bunun için çabalıyordum.

İnce bir ip üstünde yürüdüğümün farkındaydım. Düşersem ateşler beni yakacaktı. Kendimi koruyamam lazımdı. Jayce'in yokluğu beni o ateşlere daha yakın kılıyordu. Ne zaman bana karşı gelse düşmanlarımın yüzlerindeki çirkin gülümsemeyi görüyordum. Şimdi de masama kart bırakmışlardı. Esip gürlesem bile anlamı yoktu. Hizmetkarlarımda casuslar vardı ve hep olacaktı. Önemli olan bu kartta olduğu gibi boynumda kanlı bir leke olmamasıydı.

Karta bakarak "Lütfen, lütfen Larastka'nın idam edilen ilk kraliçesi ben olmayayım." dedim ve derin bir nefes aldım. Kapım tıklandığında ise kartı çekmeceme koymuştum.

Gel sesimle içeri gelen Aiden idi. Mavi gözleri, yaramaz gülümsemesi ile karşımdaydı. Saraydaki konumumu tehlikeye düşmesi için düşmanlarım onu koz olarak kullanmaya hevesliydi. İlk başta hayır, bunu yapamaz desem bile Aiden'in bana hayranlığının imkansız bir aşk olduğunun farkına varmıştım. Onu defalarca kendimden uzakta tutmaya çalışmıştım ama olmuyordu. Beni dinlemiyordu ve hırçınlaşıyordu. Jayce ile aralarında gerginlik oluyordu. Bunu görmek istemiyordum. Jayce, tekti ve ailesinden birini yanında görmeye ihtiyacı var iken bunu bozamazdım.

Aiden oturmuştu. Oldukça rahat bir tavırla bana bakıyordu. Aiden "Neyin var, Loya?" dedi ve gülümsemeye zorladım kendimi.

Boynuma dokunarak "Bir şey olduğu yok." dedim.

"Seni tanıyorum. Yosun gözlerinde bir korku var." dedi ve ayağa kalktım. Pencerenin önüne geçmiştim. Artık dayanabileceğimi düşünmüyordum. Olmuyordu. Bir ileri bir geri yapmaktan sıkılmıştım. Açık açık uyarmazsam yaşanacak felaketin önüne geçemezdim. Kollarımı kavuşturarak Aiden'e bakmıştım.

"Bugün masama utanmadan bir tehdit mesajı bırakmışlar. Bir kraliçe kartı vardı ve boynu kırmızıyla çizilmişti."

"Hemen cezalandıralım. Kim buna cürret edebilir?"

Kurtların DansıWhere stories live. Discover now