Benim İnsanlarım☯

1.2K 95 194
                                    

BÖLÜMÜ OYLAYIP YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

Bölüm Şarkısı:Ruelle - War Of Hearts (Acoustic Version)

Yayınlanma Tarihi:14.02.2019

Aşağıda Tarun, Shoda, Nuyan, Yamuna, Selange, Thaman var.

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı/Azinkayt Bölgesi - Esla

Ayashri

Bir sağa, bir sola git ve dön

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bir sağa, bir sola git ve dön. Parmaklarının üstünde yüksel ve kendi etrafında dön. Canım acısa bile bu mükemmelliği izleyenlere sunmalıyım. Yaptığım her şeyde kusursuzluk olması gerekiyorsa acısına ve bedeline katlanmak zorundaydım. Böylece mükemmel olacaktım. Gümüş Dansçı isminin hakkını verecektim ve izleyenler bana hayran kalacaktı.

Son bir defa elimdeki kurdele ile dönmüş ve bırakmıştım. Parmaklarım acıyordu ve yere oturmuştum. Ayağımı ovuştururken karşımda Nuyan'ı görmüştüm. Elinde bir buket papatya ile karşımdaydı. Dün kavga etmiştik. Beni Talayer'den kıskanması ve aşırı ilgi göstermesi bunaltmıştı. Bunun üzerine tartışmıştık. Şimdi ise elinde papatyalarla masum bir şekilde bana bakıyordu. Karşıma oturmuştu ve acıyan ayağımı ovuyordu. İtiraf etmeliydim ki masajları oldukça güzeldi.

Nuyan "Özür dilerim, Ayashri. Gerçekten özür dilerim. Seni üzmek istemedim ama anla beni. O adamın dibine kadar sokulduğunu görmek çok sinir bozucuydu."

"Sence ben kendimi koruyamaz mıyım?" dedim.

"Korursun elbette, sevgilim."

"O zaman beni rahat bırak ve kıskanma. Gerçekten böyle şeylere gelemiyorum. İlişkimize zarar veriyor farkında mısın? Senin yanında mutlu olmayı seviyorum ama sen beni sağdan soldan kıskanırsan, saklamaya çalışırsan olmaz bu iş. Yürümez!"

"Seni seviyorum, sevgilim ve seni kaybetmek istemiyorum. Kabalık ettim, özür dilerim." dedi pişman bir sesle ve derin bir nefes aldım. Onun bu masum bakışlarına dayanamıyorum. Zaten burnunu yeterince sürtmüştüm.

Ayağımı çekmiş ve Nuyan'ın yakınına geldim. Bana bakan gözlerine gülümsedim ve dudağını yavaşça öptüm. Ardından elimi yanağına koydum.

"Bir daha olmayacak, anlıyor musun?" dedim ve Nuyan elimin içini öpmüştü.

Nuyan "Bir daha olmayacak. Bugün gösterin yok neden Tarun ve Shoda ile güzel bir akşam yemeği yemiyoruz? Anne haber verdim." dedi ve gülümsedim. Beni nasıl yumuşatacağını biliyordu.

"Harika olur! Fakat bu dans giysilerimi çıkarayım. Tamam mı?" dedim hevesle.

"Olur, bekliyorum." dedim ve hızla soyunma odalarına geçmiştim. Üstümdekileri çıkarmıştım ve beyaz elbisemi giymiştim. Saçlarımı ise at kuyruğu toplamıştım. Daha sonra Nuyan'ın yanına gelmiştim.

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin