Loya İçin♕

486 42 76
                                    

BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı: Alec Benjamin - If I Killed Someone For You

Yayınlanma Tarihi: 28.02.2020 (20:34)

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı - Azinkayt Bölgesi -  Esla - Yakut Saray

Aiden (Yaş:35)

Güney toprakları kesinlikle başka bir dünyaydı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Güney toprakları kesinlikle başka bir dünyaydı. Sıcak, içtendi. Aynı zamanda zehirliydi! Yavaş yavaş uyuşturan bir zehre sahipti. Bu uyuşuklukla nasıl öldüğümüzü anlamak zordu. Beyin devredışı kalıyordu. Yine de sevmiştim. Loya'nın büyüdüğü toprakları görmek güzeldi. O, burası çok değişmiş diyordu. Değişimin iyi yönde olması onu mutlu etmişe benziyordu. Ben ise bu şehri, bu toprakları keşfetmeye meraklıydım. Daha önceden gelen bir alışkanlıktı. Kuzeyde iken çevre ülkelerin sınır şehirlerine gider, orayı incelerdim. Farklı kültürler tanımayı seviyordum.

Esla'nın insanları Nizar veya Valhares gibi değildi. Valharesliler ketumlardı. Sessiz sakin görüntülerinin altında büyük planlar vardı. Nizarlılar ise tatlı dilleriyle insanları avlıyorlardı. Azinkaytlılar ise açıksözlülerdi. Düşüncelerini oldukları gibi diyorlardı, korkusuzlardı. Dranil zamanında korkak bir halk olarak anılan bu insanlar şimdi cesaretlerini toplamış gibi duruyorlardı. Geçmişte oldukları gibi cesurlardı. Bunun nedenini çözmüştüm. Cesaretlerini onları yöneten insanlardan alıyorlardı. Ayashri ve Talayer. Talayer tipik bir Nizarlı idi. Tatlı dilli ve kurnaz adımlar izleyen bir adamdı. Buraya uyum sağlamasındaki sırrı çözememiştim. Ayashri ise cesurdu. Düşüncelerini hiçbir korku duymadan diyordu, duygularını saklama gibi bir niyeti yoktu. Acaba Jayce ona aşık iken böyle miydi, merak ediyordum. Eğer böyle ise Jayce'in ona çekilmesi oldukça normaldi. Jayce'in zıttıydı. Jayce buz ise Ayashri ateşin kendisiydi. Elbette birbirilerini yoketmek onların kaderinde vardı. Birbirilerine bu yüzden çekilmişlerdi. En azından kendilerini yoketmeden ayrılmayı bilmişlerdi. Bu mucizevi bir olaydı. Belki de kader dedikleri hikayenin oyunuydu.

Burada yeni bir yer keşfetmiştim. Eslalılar buraya yıkıntı bölgesi diyordu. Önceden şehrin tapınağı olan bu bölge bana büyülü geliyordu. Tüm şehri izleme imkanı sunuyordu. Şehri ayaklarımın altında hissediyordum. Jayce'den de sık sık duyduğum bu yerin güzelliği beni büyülemişti. Buradan ayrılmak istemiyordum. Sarayda düğün hazırlıkları vardı. Arnav evleniyordu. Jayce bu konuya asla onay vermez derken Loya'nın tatlı diliyle ikna olmuş, izin vermişti. Düğün ise Azinkayt'ın gelenekleriyle karışık olacaktı. Bu tarihte ilkti. Sanırım iyice gözden çıkarıldığı için bu oluyordu. Teyzem burada olsaydı hiç izin vermezdi ama Jayce izin veriyordu. Abisine böyle bir iyilik yapması hoş olmuştu.

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin