Hayaller İçin Savaşmak♕

410 50 52
                                    

BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı: The Weeknd - Starboy (official) ft. Daft Punk

Yayınlanma Tarihi: 26.09.2019

Aşağıda Raji, Danisa, Veran var.

İyi Okumalar!

***Upuzun bir bölüm oldu. :) Sebebi ise okulum artık başladı ve bölümler haftada bir gelecek ise daha uzun bölümler olması gerektiğini düşünmem. Mümkün olduğunca uzun tutacağım. :)***

Larastka Krallığı/Azinkayt Bölgesi - Esla - Yakut Sarayı

Talayer (Yaş:36)

Ayashri ve 2 oğlumu arıyordum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ayashri ve 2 oğlumu arıyordum. Sarayın içinde yoklardı ve nerede olduklarına dair fikrim yoktu. Onları arıyordum çünkü bugün bir yere davetliydik, hazırlanmamız lazımdı. Fakat onlar kimbilir neredeydiler? Onları bulmak zorundaydım ama onlar saklanarak oyun oynuyorlardı. Baba olmak zordu, eş olmak zordu ama hepsi onlara değerdi. Zaman geçtikçe sahip olduğum ailem en büyük hazinem olmuştu. Ayashri bana birbirinden değerli 3 evlat vermişti, birbirimize layık iyi eşler olmuştuk. Daha ne isteyebilirdim ki? Bir piç için en değerli hazineye sahiptim.

Ayashri ile her zorluğu beraber atlattığımız gibi her rahat anda ise birbirimizde sakinleşmesini bilmiştik. Zaman onu daha olgun bir kadın yapmıştı. Evet hala çocuksu bir yanı vardı ama bu zamanla azalmıştı. Sadece çocuklarımızla olduğu zaman bu yanı ortaya çıkıyordu. Bu kadarı olacaktı elbette. Zaten onun bu ölmeyen çocuksu yanı, bitmeyen cesaretinin ateşi en  çok hoşuma giden özellikleriydi. Bunları asla kaybetmeycekti ama kontrol etmesini bilecekti.

Saraydaki bahçeye girmiştim ve baba sesini  duymuştum. Sesin geldiği tarafa gitmiştim ve gördüğüm karşısında derin bir nefes almıştım. Ayashri ise beni gördüğünde küçük bir kız çocuğu gibi yaramaz yaramaz ve biraz mahcup bir ifadeyle gülümsüyordu. Büyük oğlumuz Arsulay ve ortanca oğlumuz Tamayr yanındaydı. Ağaca tırmanmışlardı.

Bir elimi belime koyup "Her yerde sizi arıyordum, farkında mısınız?" dedim ve Ayashri kıkırdadı. Arsulay ise annesine bakmıştı. Arsulay, Ayashri gibi sarımsı beyaz saçlara sahipti. Bembeyaz teni vardı. Yüz hatları bana benziyordu ve annesinin soluk yeşil gözlerini almıştı. Ama onunkisi gibi iri değildi.Benim göz şeklime benziyordu.

Ayashri "Ne var? Oğullarıma ağaca tırmanmayı öğretemez miyim?" dedi ve Tamayr gülmüştü. Onun koyu saçları, iri koyu gözleri vardı. Abisi de, o da sakin çocuklardı aslında sadece Ayashri onları yaramazlık konusunda baştan çıkarıyordu. Çocuklarla ağaçlara tırmanıyor, etrafta koşturuyordu. Hiç büyümeyeceği kesindi.

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin