İlk Emir◑

425 51 316
                                    

◑BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı:  JONY, HammAli & Navai - Без тебя я не я

Yayınlanma Tarihi: 31.07.2019 (23:55)

Aşağıda  Kaisra, Eduard var.

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı - Başkent: Kantre - Ulu Saray

Jayce

Sarayıma dönmüştüm

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sarayıma dönmüştüm. Abimin emri üstüne buraya gelmiştim. En sonunda bana tacı devretmeye karar vermişti. Geç kalmıştı. Ben daha erken devreder sanıyordum. Onu bu kadar bekleten şey, umut olmalıydı. Belki ben vazgeçerdim ve hayatı sakinleşirdi. Fakat bu kocaman boş bir hayaldi. Ben buraya geri döndü isem isteklerim olacaktı. Kimse beni burada bir kez daha ezmeyecekti.

Yanımda benimle yürüyen Loya'ya baktım. Oldukça gururlu, oldukça mutluydu. Sonunda arzusuna kavuşmuştu. Larastka Kraliçesi olmasına bir adım kalmıştı. O da benimle evlenmekti ve o da olacaktı. Bundan kaçışımız yoktu ve bunu istiyordum. Loya'dan daha iyi bir kraliçe bulamazdım. Sevdiğim ve  beni seven bir kadınla ülkemi huzurla yönetebilirdim.

Loya ile beraber taht salonuna girmiştim. Salon sakindi ve abim tek başına tahtından oturuyordu. Oldukça ciddiydi. Bizi gördüğünde ise ayağa kalkmıştı. Merdivenlerden tembel adımlarla inmişti. Yorgun mavi gözleri bize bakarken ben oldukça rahattım. Loya'nın elini tutmuş ve abime gülümsemiştim. Kibrim yüzümdeydi. Kazandığımı biliyordum ve abimde bunu biliyordu. Bu kaçınılmaz bir gerçekti.

Abim "İşte sen kazandın ve ben kaybettim. Tahtımı, tacımı, ülkemi ve sonunda gururumu." dedi bıkkın bir sesle.

"Benimle savaşamayacağını biliyordun." dedim soğukça ve dolgun dudaklarında buruk bir tebessüm oluşmuştu. Gözlerinde hayal kırıklığı vardı.

Kafasını yavaşça sallarken "Bu gerçek çıplak bir şekilde karşımdaydı ama ben direnmek istedim. Tüm gücümle yapmaya çalıştım ama olmadı, beceremedim. Şimdi ise çekiliyorum." dedi ve gözleri Loya'ya takıldı. Loya ise başını dikleştirmişti. Yanımda ezilmek istemiyor, parlamak istiyordu.

Loya "En doğru olanı yaptınız." dedi.

"Jayce'in sende ne bulduğunu anlamıyorum, biliyor musun? Azinkayt raporlarında senin yerine Ayashri ile olan ilişkisi daha çok bahsedildi. Jayce'in o fahişeye tutkun olduğu yazılırdı ama şimdi sen karşımdasın." dedi ve Loya gerilmişti.

"Ben Loya'yı seviyorum, abi ve tutkun olduğum kadın o. Ayashri koca bir yalandan ibaret." dedim sertçe ve abim güldü.

"Seni tanıyorum ve kendini kandırmanın bir anlamı var mı, Jayce? Pardon sen Loya'yı seviyorsun, evet ben buna inandım." dedi alaycı bir şekilde.

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin