Canavar◑

480 55 198
                                    

BÖLÜMÜ OYLAYINIZ VE YORUMLAYINIZ!KENDİNİZİ BELLİ EDİN, LÜTFEN! OY VERMEK BU KADAR ZOR OLMAMALI EN AZINDAN!

Bölüm Şarkısı: Game of Thrones | Soundtrack - Farewell

Yayınlanma Tarihi:03.07.2019 (00:06)

Aşağıda Selange, Rakhi, Latika, Naely var.

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı/Azinkayt Bölgesi - Esla - Yakut Sarayı

Dranil

Önümdeki kağıdı güzelce yırtmış ve bir kasenin içine atıp, yakmıştım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Önümdeki kağıdı güzelce yırtmış ve bir kasenin içine atıp, yakmıştım. Kraliçe Kaisra'nın mektubuydu. Ondan istemiş olduğum ufak askeri desteği bana göndermeyeceğini belirtmiş, yetmezmiş gibi küstahça benden asker talep etmişti. Oysa durumum açık değil miydi? Arsız fahişe kraliyet piçiyle evlenmiş ve Nizar'ın askeri gücünü arkasına almıştı. Ayrıca son duyumlarıma göre Manjit ve diğer paralı asker  gruplarının liderleri öldürülmüştü. Hepsi zehirlenmişti. Ayashri vardı bu işin içinde ve yanında da kocası Talayer idi. Ah, benim salak oğlum da olmalıydı. Manjit ile olan yazışmalarımı da götürmüştü.

Her şey farklı olabilirdi. Evlatlarım beni sevebilirdi, eşime gerçek bir aşkla bağlı olabilirdim ama olmamıştı. Buna isyan etmem anlamsızdı. Bu hayatı ben seçmiştim, ben en yükseğe çıkmak istemiştim ve ödemem gereken bedeller vardı. Bu bedelleri Abshek'e göre ödemeye daha hevesli olduğum için bugün buradaydım. Abshek ölmüştü ve ben hayattaydım, yaşıyordum.

Çalışma odamdan ayrıldım ve masanın üstündeki kaseyi hizmetkarlarıma almalarını söyledim. Daha sonra Selange'nin kapısına gelmiştim. Askerler önümden çekilmiş ve kapıyı açmıştım. Selange içeri girdiğimin farkında bile değildi. Bakır rengi saçları sırtına kadar geliyordu, pencereden dışarı izliyordu. Buraya geldi geleli her daim yaptığı şey buydu. Pencereden dışarı izlemek ve kızı Ayashri'yi düşünmek. Yanına oturduğum zaman bana bakmıştı. Biraz zayıflamış olsa bile hala güzeldi.

Selange "Neden buradasın?" dedi ve güldüm.

"Her gün yanına geliyorum ve sen hep bu soruyu soruyorsun. Aynı cevabı vermekten bıkmayacağım. Seni merak ediyorum ve senin için endişeleniyorum." dedim ve elini tuttum.

"Gördüğün gibiyim işte. Bir yanım eksik, kırık."

"Ayashri'yi özledin değil mi? Ah, kızın evlendi. Nizar'ın kraliyet piçi damadın oldu." dedim ve Selange şaşkınca bana baktı.

"Yamuna bunu demişti ama inanamamıştım. Ayashri evlenecek bir kız değildi." dedi şaşkınca ve güldüm.

"Akıllı bir kız ve kendisini iyi pazarlamış. Aşığı olan adamı kullanarak Nizar ordusunu yanına çekti. Anlayacağın savaş kapımızda, Esla Gülü." dedim alaycı bir şekilde ve Selange derin bir nefes aldı.

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin