Her Şeye Rağmen◑

507 55 268
                                    

◑BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

NEDEN OY VERMEKTE ZORLANIYORSUNUZ?

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı: Winona Oak - He Don't Love Me

Yeni kapak için düşünceleriniz nedir?

Yayınlanma Tarihi: 25.06.2019

Aşağıda Dranil, Naely, Latika var.

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı/Azinkayt Bölgesi - Esla - Yakut Sarayı

Loya

Şu an herkesin benden beklentisi her şeyden memnun olmamdı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şu an herkesin benden beklentisi her şeyden memnun olmamdı. Sonuçta isteklerim olmuştu. Larastka Prensi ile nişanlanmıştım ve büyük toprakları yönetecektim. Geleceğin hükümdarlarından birisiydim. Tek bir fısıltımla dağlar yerinden değişebilirdi. Harika gibi gözüküyordu uzaktan her şey. Bu harika hikayenin içinde yer almaktan mutlu olmalıydım ama içimde tarif edemediğim bir huzursuzluk vardı.

Nişandan sonra hiçbir sorun yoktu. Prasad meselesi vardı ve dayımın elinden gelen tek şey oğlunu aratmak olmuştu. Nizar'a kaçmış olduğundan şüpheleniyordu. Ayashri ile buluşmuş olabilirdi. Kızı Latika'dan abisinin yerini söylemesini istemişti ama Latika inatçı çıkmıştı. Kızına oda hapsi verecek iken Rakhi buna engel olmuştu. Bir anne olarak evlatlarını korumuştu ve Latika'ya dokunursa onu pişman edeceğini demişti. Dayım ise  bir şey yapmamıştı.

Eğer şu an Prasad Ayashri'ye ulaştı ise Ayashri dayımın planlarını biliyordu ve bu onu zafere bir adım daha yaklaştırmıştı. Gerçi bir ordusu yoktu. Ordusu olduğu zaman kendi askerleri ile dayıma meydan okuyacaktı. Böylece Azinkayt'ı almış olacaktı. Peki ben ne olacaktım? Düğün güzdeydi ve Ayashri güzden önce saldırırsa geleceğim riske giriyordu. Dayım devrilirse Jayce'e kral olması için kim yardım edebilirdi ki? Bu durumda istenmeyebilirdim. Benim güzel kraliçe tacım başımdan alınırdı. Korkunçtu. Kaderim Ayashri'nin ellerindeydi. Kardeşim benim mutluluğumu bozabilirdi.

Fark ettim de, benim şu an tarif edemediğim sıkıntının kendisi Ayashri idi. Onun Azinkayt sevdası beni geleceğimi bozabilirdi. Bunun sorumlusu yine bendim. Eğer hayatını kurtarmamış olsaydım şu an işler farklı olabilirdi ama bunu yapmak zorunda olduğumu hissetmiştim. Ayashri'yi kurtarmalı, kaçmasını sağlamalıydım. Bunun şu anki sorunlara sebep olacağını düşünmemiştim. Dileğim Ayashri ile ilgili tek sorunumun bu olmasıydı. İleride daha fazla şeyler isterse ne olacağını bilemiyordum. Ayashri tutkuluydu ve tutku insanın daha büyük arzular istemesine sebep oluyordu. Bu büyük arzular büyük bedeller isterdi ve Ayashri bunları öderken acı çekecekti. Böylesine büyük bir şeye hazır mıydı? 

Kurtların DansıWhere stories live. Discover now