Karışmak◑

423 49 130
                                    

◑BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı:Most Dramatic Music: "Aeons" by Mark Petrie & Andrew Prahlow

Yayınlanma Tarihi: 29.07.2019

Aşağıda Kaisra var.

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı - Kantre

Loya

Günler geçmiyordu, kesinlikle geçmiyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Günler geçmiyordu, kesinlikle geçmiyordu. Jayce abisiyle görüşmüştü ve abisi düşüneceğim dedikten sonra ses seda yoktu. Jayce sabırla bekler iken ben bekleyemiyordum. İçim içimi yiyordu. Neden bu kadar sabırsızdım ki? Jayce ile olmak için sabırla beklemiştim. Şimdi ise tacımı sabırla beklemeliydim. Ben kraliçe olacaktım. Larastka'nın güzel ve güçlü kraliçesi Loya. Kulağa bile hoş gelmiyor muydu? Kraliçe Loya! Kral Jayce'in güzel ve güçlü kraliçesi. Tarihin göreceği en güçlü çift biz olacaktık.

Kral Arnav'ın tahtı devretmesini beklemeden çalışmalarıma başlamıştım. İşe burada yaşayan halkı tanımakla başlamıştım. Kantre'nin insanları kesinlikle Esla'nın insanları gibi değildi. Güçlü bir devletin insanı olduklarının farkındalardı ve soğuk bir kibre sahiplerdi. Fakat benim tatlı dilim karşısında çaresizlerdi. İstediğimi öğrenmiştim. Mesela halk Ana Kraliçe Kaisra'dan memnun değildi. Onun iktidara bu kadar düşkün olmasından rahatsızdı ve istediklerini kraliçenin Larastka'yı temsil etmesini istiyorlardı. Kaisra'nın bunu başaramadığını ise sürekli diyorlardı. O gerçekten Kuzey'in Leydisi olamamıştı ama ben olacaktım. Kuzeyi yönetecek, benimseyecektim.

Arkamı döndüğümde Misha ve Yamuna sohbet ediyordu. Yanlarına oturmuştum. Misha, Jayce kral olasıya kadar burada bizim misafirimizdi. Onunla anlaşmak, konuşmak güzeldi ama özünde burada var olan bir casus olduğu gerçeğini değiştirmiyordu. Ayashri ve Talayer'e buradaki her şeyi rapor ediyordu. Bu yüzden onun yanında oldukça dikkatliydim.

"Evet, ne konuşuyordunuz?" dedim ve Yamuna bana baktı.

Yamuna "Kışın erken geldiğini konuşuyorduk." dedi ve gülümsedim.

"Jayce'in dediğine göre Larastka için kış her daim erken gelirmiş."

Misha "Kışı sevmiyorum." dedi yüzünü asarak. Sevmemesi açıkçası normaldi. Onun giyimine uyan bir mevsim değildi.

"Açıkçası ben de bu kadar soğuğa alışkın değilim. Daha da fazla olacak gibi duruyor."

Yamuna "Umarım düğünün berbat bir kış gününde olmaz. Sonuçta birçok konuk gelecek. Onların ulaşımını da düşünmek lazım." dedi ve Misha sinsice bakmıştı.

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin