Duygularla Yüzleşme◑

514 58 100
                                    

◑BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı: Balmorhea - Remembrance

Yayınlanma Tarihi: 18.06.2019(23:48)

Aşağıda Misha, Karran var.

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı/Nizar Bölgesi - Smeryn

Ayashri

Güne harika bir gerginlikle başlamak gibisi yoktu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Güne harika bir gerginlikle başlamak gibisi yoktu. Bugün paralı askerlerle görüşmek için gidecektik. Misha ayarlamaları yapabilmek için birkaç gün istemişti ve ayarlama olmuştu. Dikkat çekmeden Smeryn'den ayrılabilirdik. En azından isteğim bu yöndeydi. Saraydaki her göz üzerimde gibi hissediyor ve kendimi kısıtlanmış buluyordum. Bu kısıtlanmadan memnun değildim. Zincirlere boğulmak beni hasta ediyordu ve bu zincirlerden kurtulmazsam burada çıkamayacağımın farkındaydım.

Göze  batmak istemiyorduk sözde ama Karran bizi fark etmişti. Bu kafileye katılmak istediğini, paralı askerler konusunda yardımcı olabileceğini demişti. Talayer şiddetle karşı çıkmış olsa da en sonunda aramıza katılmıştı. Talayer'e göre Karran beladan başka bir şey değildi. Kuzeninden hoşlanmıyordu. Karran'ın da Talayer'i sevdiği denilemezdi. Bana göre ise değişik ve gizemliydi. Dövmeli yüzünün altındaki gizemi merak ediyordum. Daha önce görmemiştim onu ama o beni görmüştü. Bu rahatsız eden gizemi çözmeyecektim.

Naita ile Smeryn'in şehir duvarlarında buluşmuş ve yola koyulmuştuk. Atlarımızla gidiyorduk. Naita önden giderken yanında Talayer vardı. Naita'dan ise ben hoşlanmıyordum. Bana göre şımarık gelen birisiydi ve itiraf etmeliyim ki Talayer'e yaptığı cilvelerden hoşnut değildim. İkide bir bu seni ilgilendirmez desem bile olmuyordu. Naita'yı Talayer'in yanında gördükçe sinirlerim bozuluyordu. Bir erkeği kıskanacağım aklıma gelmezdi.Şu an bile Talayer ile önden giderek sohbet ediyordu. Arada kıkırtıları oluyordu. Talayer de ona gülüyordu. Şu an imkanım olsaydı bu çorak topraklarda Naita'yı gömerdim ama imkanım yoktu.

Karran "Ayashri." demesiyle ona baktım. Kafilenin ortasından benimle gitmeyi tercih etmiş olmalıydı. En son arkamda Misha ve Adag ile konuşuyordu.

"Efendim Prens Karran." dedim Talayer ve Naita'ya bakarak.

"Yolculuğa kabul edildiğim için teşekkür ederim. Talayer gibi kaba davranmadın. Kendisi her zamanki gibi bana tahammül edemiyor." dedi ve Talayer'in dediği bir şeye Naita kahkahalarla karşılık vermişti. Sıradan bir şey demiş olsa bile Naita abartılı tepki veriyordu.

"Benim de tahammül edemediğim şeyler var, Prens." dedim dizginlerimi sıkarak ve Karran ileridekilere bakıp, gülümsemişti.

"Çok güzel yakışmıyorlar mı? Talayer'in durumunda olan bir piç için gereğinden yüksek birisi ama Talayer için böyle birisi gerekli." dedi rahatça.

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin