Aptal İnat◑

425 48 260
                                    

◑BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı: Billie Eilish - Ocean Eyes

Yayınlanma Tarihi: 08.08.2019 (23:45)

Aşağıda Latika, Aiden var.

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı - Kantre - Ulu Saray

Loya

Kıyafet provasındaydım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kıyafet provasındaydım. İlk önce gelinliğim sonra taht içindi. Büyük bir özenle hazırlanıyordum. Kraliçe Kaisra ile beraber bu konuda titizdik. En kaliteli, en pahalı kumaşları özenle seçmiştik. En değerli mücevherler kullanılmıştı. Onun dediği gibi görkemli olursam insanlar gücümü hissederdi. Bu konuda ona katılıyordum. Larastka'nın görmüş olacağı en görkemli kraliçe ben olmak istiyordum. Güçlü ve güzel. Zekamla düşmanlarım önümde diz çökmeliydi.

Terzi tenime iğneyi batırır iken kendimi sıkmıştım. Yapılan korse oldukça geniş gelmişti. Kaisra bu yüzden terzileri fırçalamıştı. Ben ise ses etmeden bu işkencenin sona ermesini istiyordum. Düğüne ve taht törenine az kalmıştı. Yaklaştıkça daha çok heyecanlansam bile kendimi kontrol edebiliyordum. Sakin kalmalıydım. Bu zamana kadar nasıl sabretti isem o şekilde sabredecektim. Büyük hayalime kavuşmaya az kalmıştı. Tacımı taktıktan sonra herkes görecekti, herkes.

Benim provamdan sonra Kaisra'nın provası vardı. Onun elbiseleri onun üstüne tam otursa da kendisi birkaç yeri beğenmemişti. Eteğini biraz daha kabarık istiyordu ve terziler itiraz edecek iken itiraz yok demişti, terzileri susturmuştu. Terziler ise mecbur susmuşlardı. Kaisra'nın bu otoriter havasını, benim dediğim yapılacak demesi hayranlık vericiydi. Ondan öğreneceğim şeyler vardı ama onun benim düşmanım olacağı çok açıktı.İktidar asla ikinci birisini kabul etmezdi. Benim onun gölgesi olmayacağımı çok iyi biliyordu. Benimle çatışacaktı ve ben ondan korkmuyordum.

Provalardan sonra Kaisra'nın salonuna çekilmiştik. Kaisra'nın emriyle sömürge ülkelerinin kadın yöneticileri veya yönetecilerin eşlerinin buraya gelmesini istemişti. Onlarla sohbet etmenin faydalı olacağını bana gülerek söylemişti. Onları nasıl küçümsediğini görmemi istiyordu. Bunu seviyordu. Güçlü olmayı göstermek için harika bir durumdu.

Kaisra'nın emriyle gelmişlerdi ve saygıyla eğilirken Kaisra kibirle gülümsüyordu. Onunla ben koltukta otururken diğerleri minderlerde oturmuşlardı. Konumları vurguluyordu ve bunu yaparken çok rahattı.

Kaisra "Bugün tatlı Loya'nın doğum günü ve kutlamalara önceden başlamak gerektiğini düşündüm." dedi ve şerbetini yudumlamıştı.

Kraliçe Elzira sürmeli gözleri ile beni süzmüştü. Bardağı elinde iken "Kaç yaşına giriyorsunuz, leydim?" dedi.

Kurtların DansıWhere stories live. Discover now