İhanet Kıvılcımları♔

425 38 46
                                    

BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı: Iron · Within Temptation

Yayınlanma Tarihi 27.06.2020

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı/Azinizar Bölgesi - Esla - Yakut Sarayı

Ayashri

Talayer'i resim çizerken izlemek, hoştu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Talayer'i resim çizerken izlemek, hoştu. Tüm dikkatini resmine vermişti. Tüm bu gerginliklerden kurtulmanın yolunu bu şekilde buluyordu. Ben ise onu izleyerek rahatlıyordum. Onun yanında olmak bana huzur veriyordu. Güvenli bir limandı. Her daim ona sığınabilirdim. Bu ona âşık olduğumdan beri hissettiğim bir duygu değildi. Bundan önce de hissettiğim bir duyguydu. Bu duyguyu hiçbir erkek vermemişti. Jayce'in yanında iken bile böyle hissetmemiştim. Bunun nedenini her daim merak edip dururdum. Zamanla çözmüştüm. Onunla benim hayatım benziyordu. İkimizde zorluklardan gelmiştik. Talayer zorlukları aşmıştı, ben ise o zorluklarla boğuşuyordum. Bundan dolayı yanında huzurlu ve güvendeydim. Zorlukları aşan birisinin yanında bana bir şey olmaz düşüncesi vardı.

Evlatlarımın da böyle hissedecekleri insanlar bulmasını istiyordum. Tamayr bulmuştu. Nişanlısı Balbina ile bambaşka birisi olmuştu. 17 yaşında olan bir gence göre daha olgun olmaya başlamıştı. Onun düğünü için sabırsız iken zamanın çabuk geçmesi beni şaşırtıyordu. Tamayr'ı kollarıma aldığım ilk günü hatırlıyordum. Nizar bebeğim diyerek sevmiştim. Şimdi ise evlenecekti. Zaman çabuk akıyordu.

Talayer Aya dediği zaman ona baktım. Resme baktığımda gülümsedim. Beni ve Saranzay'ı çizmiş, bunu bitirmişti. Çok hoştu."Çok güzel, çok naif. Senin bu yeteğine hayranım Talayer." dedim.

Talayer "Resim, her daim hayatımda vardı. Çocukken çizerdim, çok hoşuma gidiyordu. Bir keresinde duvarları çizmiştim, annem o gün çok kızmıştı. Bana temizlettirmişti."

"İnsanı günlük sorunlardan uzaklaştırıyor, sorumluluklarımızdan kısa bir süreliğine kaçıyoruz. Resme dair bir yeteneğim yok. Olmasını isterdim."

"Senin  de sesin güzel, başarılı bir dansçısın. Oyunculuğu tamamlayan özellikler. Hatırlarsan çok başarılı bir oyuncuydun."

"Basit bir oyuncuydum. İnsanların fahişe olarak gördüğü birisiydim." dedim. Larastka'nın dayatmış olduğu bir durumdu. Oyuncularla fahişeleri aynı seviyede görüyorlardı. Bu tiksindirici durumu uzun zaman önce son verdiğim için memnundum."Gümüş Dansçı olmak bana istediğim hayatı verdi. Şaşırtıcı değil mi?"

"Oyuncu olarak kalmayı ister miydin? Zaman zaman devrimden önceki hayatımızı düşünüyorum. Ben tüccar, sen oyuncu. Bu şekilde hayatımız devam eder miydi, merak ediyorum."

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin